HOROSCOP 20 IANUARIE 2020. Zodiile care vor avea parte de oportunităţi în plan sentimental şi financiar

HOROSCOP 20 IANUARIE. Săptămâna se deschide cu intrarea Soarelui în semnul Vărsătorului, eveniment astral pe care îl resimt cu precădere zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător).

7222 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 20 IANUARIE 2020. Zodiile care vor avea parte de oportunităţi în plan sentimental şi financiar

HOROSCOP 20 IANUARIE 2020

Acest ingres aduce cu sine un vânt al schimbării în planul sentimental, financiar şi profesional din vieţile acestor semne.

HOROSCOP 20 IANUARIE BERBEC

Soarele poposeşte astăzi în casa viitorului şi a vieţii sociale din horoscopul tău general, semn că se aduc în prim plan două sectoare importante ale vieţii tale. Este vorba despre prieteni şi proiectele tale pe termen lung, care necesită mai multă implicare din partea ta. În cazul în care le dedici mai mult timp şi energie, vei vedea că nivelul tău de popularitate va creşte văzând cu ochii şi că vei întâlni, prin intermediul networking-ului, persoane care pot aduce o contribuţie importantă planurilor tale de viitor. Nu trebuie decât să te deschizi posibilităţii de a cunoaşte oameni şi viziuni noi.

HOROSCOP 20 IANUARIE TAUR

În cazul tău, Soarele va ocupa casa carierei din astrograma ta solară, fapt pentru care ascensiunea ta profesională poate primi un imbold binevenit în săptămânile care urmează. Prin intermediul ideilor originale pe care le ai, atragi atenţia în mod pozitiv asupra ta şi te remarci în faţa şefilor. Ori poate reuşeşti să te remarci în faţa altor persoane importante din domeniul tău de activitate, oameni care ar putea să te curteze cu un post în cadrul unei alte companii. În orice caz, cert este că înregistrezi progrese notabile în carieră dacă nu-ţi este teamă să fii diferit(ă) faţă de ceilalţi.

HOROSCOP 20 IANUARIE GEMENI

Cu Soarele în casa filozofiei de viaţă, te aşteaptă câteva săptămâni în care lucrezi mai mult sau mai puţin conştient la devenirea ta personală. Se întrevăd la orizont multe evenimente care vor aduce unele ajustări necesare sistemului tău de referinţă. Poate fi vorba despre discuţii care pun situaţii actuale într-o lumină nouă, călătorii, interacţiuni cu oameni din alte culturi sau orice astfel de conjuncturi care, la o primă vedere, nu ar fi trebuit neapărat să aibă acest efect asupra ta. Cu cât accepţi schimbarea mai repede, cu atât mai uşor îţi va fi să o internalizezi şi să o asimilezi.

HOROSCOP 20 IANUARIE RAC

Prezenţa Soarelui într-una dintre cele mai importante case relaţionale din horoscopul tău general consolidează legătura dintre finanţe şi parteneriatele din viaţa ta. Pe de-o parte, ar putea contribui la o colaborare mai strânsă între tine şi asociaţi, clienţi, colaboratori şi/ sau persoana iubită când apar oportunităţi de suplimentare şi valorificare a resurselor comune. Pe de altă parte, ar putea scoate la iveală diferenţe de mentalitate cu privire la (ab)uzul sumelor deţinute la comun. Încearcă să preiei controlul energiilor gestionate de acest amplasament planetar şi să le direcţionezi către primul scenariu. Altfel, ies la suprafaţă probleme destul de serioase în relaţii.

HOROSCOP 20 IANUARIE LEU

Şi în astrograma ta solară Soarele va ocupa o casă a relaţiilor în săptămânile care urmează. Cu el va aduce, în cazul tău, oportunităţi de asociere şi colaborare, care sunt binevenite mai ales în contextul în care lucrezi cu publicul. Totuşi, acest tranzit se poate dovedi a fi unul prielnic şi burlacilor(ăciţelor) acestui semn, care ar putea întâlni pe cineva special cândva în viitorul apropiat. Iar dacă eşti deja într-o relaţie, aşteaptă-te ca perioada următoare să aducă un vânt al schimbării în bine pe plan sentimental. Se înnoieşte ceva în cuplu, iar recuperarea senzaţiei de noutate vă face foarte bine.

HOROSCOP 20 IANUARIE FECIOARĂ

Soarele intră azi în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că tranzitul acestui luminător prin acest sector poate avea un dublu efect în planul vieţii tale. La nivel profesional, te-ar putea ajuta să îţi updatezi tehnicile de lucru, astfel încât să trudeşti mai puţin în cadrul unor sarcini de muncă ce nu te inspiră neapărat. În plan medical, se deschide o perioadă în care nativii(ele) acestui semn sunt mai deschişi(se) la tratamente alternative sau care altfel li s-ar fi părut nedemne de încrederea lor. Per ansamblu aşadar, este vorba despre deschidere totală la nou.

HOROSCOP 20 IANUARIE BALANŢĂ

Ingresul Soarelui de astăzi în casa iubirii aduce veşti bune în special pentru nativii(ele) acestui semn care îşi caută jumătatea. El promite multe ocazii de a cunoaşte persoane interesante, printre care s-ar putea afla alesul(a). În cazul în care eşti implicat(ă) deja într-o relaţie, s-ar putea să te arăţi mai disponibil(ă) decât de obicei pentru a încerca lucruri noi în cuplu. Iar cum acest astru îţi alimentează setea de nou, vei descoperi şi că te poţi conecta cu copiii pe alte planuri, reuşind să ajungi să le împărtăşeşti unele preocupări despre care credeai că nu fac parte din generaţia ta.

HOROSCOP 20 IANUARIE SCORPION

Soarele ajunge azi în casa familiei horoscopul tău general, aducând lecţia toleranţei specifică semnului Vărsătorului în relaţia ta cu cei dragi. Aşadar, dacă ultima perioadă a fost una în care s-au reliefat diferenţe de mentalitate mari între voi, s-ar putea ca, în următoarea perioadă, să nu le mai percepi atât de acut. Se schimbă deci ceva în bine în raport cu apropiaţii, dar mai ales cu părinţii sau alte rude de care te despart una sau mai multe generaţii. Reuşeşti să te transpui în papucii lor şi să priveşti anumite lucruri prin prisma setului lor de principii, valori şi credinţe.

HOROSCOP 20 IANUARIE SĂGETĂTOR

Cu Soarele în casa comunicării, este de aşteptat ca abilităţile tale de socializare şi interacţiune cu ceilalţi să aibă multe de câştigat. Pe fondul tranzitului său prin acest sector din horoscopul tău general, ţi se potenţează abilitatea de a comunica pe toate palierele cu absolut oricine. Nu întâmpini mai deloc probleme în a descoperi căi de a te adresa interlocutorilor tăi într-o manieră în care îţi permite să laşi o impresie pozitivă şi să formezi ori să dezvolţi legături de perspectivă. Aşadar, dacă legi colaborări sau parteneriate în această perioadă, ele îţi vor aduce curând tot ceea ce ai sperat.

HOROSCOP 20 IANUARIE CAPRICORN

Prezenţa Soarelui în casa banilor şi a bunurilor din astrograma ta solară este echivalentă cu debutul unei perioade de câteva săptămâni în care finanţele vor ajunge să nu mai constituie o problemă presantă pe ordinea de zi. Se înmulţesc oportunităţile de suplimentare a veniturilor şi/ sau de a investi cel puţin o parte din economii în iniţiative care vor aduce profiturile la care sperai. În plus, se constată faptul că eşti mai deschis(ă) decât de obicei la mijloace inedite/ neconvenţionale (cel puţin pentru tine) de a-ţi rotunji bugetul, iar acest lucru va avea un efect pozitiv asupra situaţiei tale materiale.

HOROSCOP 20 IANUARIE VĂRSĂTOR

Intrarea Soarelui în semnul naşterii tale nu deschide doar sezonul în care îţi vei celebra aniversarea, ci marchează debutul unei perioade de noi rezoluţii la nivel personal. Aşadar, dacă nu ai avut parte de prea mult spor în a-ţi atinge obiectivele setate de Anul Nou, ai ocazia acum să le reînnoieşti şi să îţi construieşti o strategie bine conturată în acest sens. În felul acesta, poţi face progrese importante în direcţia lor până la următoarea ta zi de naştere sau chiar reuşeşti să le atingi şi să îţi creionezi astfel alte ţeluri pentru viitorul mai mult sau mai puţin apropiat.

HOROSCOP 20 IANUARIE PEŞTI

Soarele poposeşte astăzi în casa subconştientului din horoscopul tău general, îndemnându-te să lucrezi mai mult la tine în următoarea perioadă. Nu rare au fost ocaziile în care ceilalţi te-au dat la o parte când ţi-ai găsit curajul de a le arăta cine eşti cu adevărat. S-ar putea ca aceasta să fie doar o impresie eronată sau acesta a fost modul în care Universul te-a ajutat să scapi de persoanele care nu meritau să facă parte din viaţa ta. Indiferent de concluzia la care ajungi, un lucru este cert: trebuie să-ţi celebrezi unicitatea şi să nu te temi să fii autentic(ă).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici