HOROSCOP 20 MARTIE 2020: Zodiile Cardinale ar trebui să îşi reînnoiască dezideratele asumate de Anul Nou

Soarele ajunge astăzi în semnul Berbecului, ceea ce semnalează echinocţiul de primăvară şi începutul unui nou ciclu astrologic. Zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn) ar trebui să îşi reînnoiască dezideratele asumate de Anul Nou în plan profesional, financiar şi sentimental.

3495 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 20 MARTIE 2020: Zodiile Cardinale ar trebui să îşi reînnoiască dezideratele asumate de Anul Nou
HOROSCOP 20 MARTIE BERBEC
 
Soarele ajunge vinerea aceasta în semnul naşterii tale, fapt care determină nu numai debutul sezonului aniversării tale, ci şi începutul unei perioade în care nivelul tău de energie creşte considerabil. Cu fiecare zi, constaţi că te trezeşti mai odihnit(ă) şi că eşti plin(ă) de vitalitate la momente din zi când începeai să simţi oboseala. Pe de altă parte, creşte, de asemenea, riscul de a-ţi disipa forţele într-o grămadă de direcţii, motiv pentru care ai putea duce la bun sfârşit mai puţine sarcini decât de obicei. Ai grijă aşadar cum te organizezi, astfel încât să profiţi la maximum de perioada aceasta.
 
HOROSCOP 2O MARTIE TAUR  
 
Cu Soarele în casa subconştientului, este posibil să fii mai reactiv(ă) decât de obicei în următoarea perioadă. Mai exact, se întâmplă că te enervezi uşor din tot felul de motive, cu toate că eşti, de regulă, o persoană calmă şi extrem de răbdătoare. În acelaşi timp însă, îţi găseşti mai uşor disponibilitatea de a te ocupa de lucruri rămase în coadă de peşte. Acum este un moment bun să revizitezi evenimente din trecut în legătură cu care ai sentimente amestecate sau care ţi-au pricinuit frustrări cu care încă te lupţi. Preia iniţiative şi nu le mai lăsa să te controleze.
 
HOROSCOP 20 MARTIE GEMENI  
 
Prezenţa Soarelui în casa planurilor de viitor şi a prietenilor semnalează o perioadă în care eşti activ(ă) pe plan social şi în raport cu proiectele în care eşti implicat(ă) sau pe care le derulezi. Dacă reuşeşti să te ţii de ceea ce iniţiezi în această perioadă, vei constata că într-o lună ai reuşit să legi unele relaţii de perspectivă, care te ajută nu doar să evoluezi pe plan personal, ci şi să dezvolţi afaceri ori să pui bazele unor activităţi profesionale extrem de profitabile. Caută aşadar să nu iei decizii pripite şi demonstrează consecvenţă în tot ceea ce faci acum.
 
HOROSCOP 20 MARTIE RAC  
 
În astrograma ta solară, Soarele va ocupa de azi înainte casa carierei, punând lumina reflectoarelor pe situaţia ta la locul de muncă. De regulă, nu eşti o persoană care să se promoveze intens la serviciu, dar de data aceasta, capeţi curajul necesar să te afirmi. Vii poate cu propuneri inovative, îndrăzneşti mai mult în raport cu superiorii şi încerci să te afirmi ca profesionist, fără de care departamentul tău nu ar mai fi la fel. În cele mai multe din aceste situaţii, vei avea parte de efectul scontat, dar încearcă să nu depăşeşti anumite limite. Ai putea fi judecat(ă) greşit.
 
HOROSCOP 20 MARTIE LEU 
 
În cazul tău, noul bagaj energetic al Soarelui se face simţit în casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor şi a studiilor. După cum bine intuieşti din atributele sectorului pe care îl tranzitează de azi încolo, te aşteaptă nişte săptămâni pline. Pe de-o parte, se schimbă ceva la sistemul tău de valori, principii şi credinţe prin evenimente care te provoacă să vezi oameni/ situaţii din viaţa ta dintr-un alt unghi. Sau poate că întreprinzi deplasări, în interes personal sau de serviciu, care schimbă ceva la optica ta. La fel de posibil este să-şi lase amprenta un curs/ atelier la care participi.
 
HOROSCOP 20 MARTIE FECIOARĂ  
 
În horoscopul tău general, Soarele tranzitează de azi înainte casa banilor şi a bunurilor deţinute şi/ sau câştigate în asociere cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri. Dat fiind energia semnului asociat cu acest sector, este de aşteptat să îţi sară ţandăra mai uşor dacă tu şi partenerul de viaţă şi/ sau afaceri nu aveţi viziuni similare în privinţa finanţelor. Pe de altă parte, s-ar putea ivi mai multe oportunităţi de a vă suplimenta resursele comune şi/ sau de a investi o parte din economiile la care aţi contribuit cu toţii. Ai grijă să nu iei decizii mânate de impuls.
 
HOROSCOP 20 MARTIE BALANŢĂ  
 
Soarele poposeşte azi în casa cuplului din horoscopul tău general, fapt care ar trebui să te convingă să te concentrezi mai mult asupra relaţiilor din viaţa ta, fie ele de natură profesională sau sentimentală. Pe acest fundal, ele pot evolua destul de mult, dar există riscul să crească haotic şi să îţi scape de sub control. De dorit ar fi aşadar să existe reglaje între tine şi cei cu care lucrezi şi/ sau convieţuieşti, căci astfel se pot dezvolta în această perioadă comportamente pe care cu greu le mai gestionezi şi repari mai încolo. Nu trece cu vederea ce deranjează.
 
HOROSCOP 20 MARTIE SCORPION 
 
Intrarea Soarelui în casa sănătăţii şi a muncii semnalează faptul că aceste două domenii de viaţă te solicită destul de mult în următoarea perioadă. În ceea ce îl priveşte pe cel dintâi, ţine cont că stresul resimţi acum se va manifesta prin dureri de cap, dacă nu chiar migrene. Cu siguranţă te-ai mai confruntat cu aşa ceva, dar de data aceasta, puseele de extenuarea mentală ar putea fi mai dese şi mai puternice. Pe plan profesional, aşteaptă-te la un ritm accelerat de lucru, care poate face ca spiritele să se încingă mai repede decât de obicei în săptămânile care urmează.
 
HOROSCOP 20 MARTIE SĂGETĂTOR  
 
Cu Soarele în casa iubirii, te bucuri de mai multă spontaneitate şi neprevăzut în plan sentimental, ceea ce îţi cade extrem de bine dacă s-a cam aşternut monotonia între tine şi partener. Dacă aţi început o relaţie de curând, faza de lună de miere se prelungeşte pentru cel puţin câteva săptămâni. Tot perioada aceasta este una în care ai putea să îţi exersezi unele talente care pot deveni cândva o afacere de suflet, de exemplu. Iar în raport cu copiii, poţi fi sigur(ă) că dispoziţia jucăuşă de care te bucuri acum te va ajuta foarte mult în interacţiunea cu ei.
 
HOROSCOP 20 MARTIE CAPRICORN 
 
Soarele îşi face astăzi intrarea în casa familiei din horoscopul tău general, aducând surprize în raport cu cei dragi. În săptămânile care urmează, aşteaptă-te la reacţii şi păreri din partea lor care te impresionează şi te şochează deopotrivă. Cât priveşte treburile gospodăreşti, dar mai ales lucrările de construcţie/ amenajare/ redecorare ale locuinţei, aşteaptă-te ca ele să se deruleze într-un ritm mai accelerat. Dar ai grijă totuşi ca meşterii să nu facă o treabă de mântuială. În cazul în care urmăreşti să cumperi sau să închiriezi un spaţiu sau un teren. aminteşte-ţi că graba strică de cele mai multe ori treaba.
 
HOROSCOP 20 MARTIE VĂRSĂTOR  
 
Ingresul Soarelui în casa comunicării îţi conferă mai multă încredere în tine când vine vorba să iei cuvântul. Ai curaj să spui lucruri pe care alţii doar le gândesc şi nu-ţi este frică de reacţiile pe care le stârneşti la cei din jur. Pe de altă parte, te supune riscul de-a o da în baltă în anumite situaţii. Asigură-te aşadar că nu te ia gura pe dinainte, făcând cunoscute informaţii sau păreri care ar fi trebuit să rămână doar pentru tine sau cel mult pentru apropiaţi. Iar dacă trebui să semnezi un contract, evaluează întâi atent în ce te bagi.
 
HOROSCOP 20 MARTIE PEŞTI 
 
Soarele ajunge astăzi în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general, cadorisindu-te cu mai multe oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor realizate până acum. În plus, majoritatea din ele presupune să lucrezi mai puţin decât te-ai aştepta pentru ele. Ai grijă însă ca asta să nu te tenteze să reduci şi mai mult timpul dedicat lor, făcând astfel o treabă de mântuială. Pe de altă parte, s-ar putea şi să cheltuieşti peste măsură. Impune-ţi unele limite de buget pentru a evita cheltuielile prea mari, mai ales dacă ai de plătit facturi, de exemplu.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici