HOROSCOP 21 DECEMBRIE 2019: Zodiile care nu vor avea parte de un început de weekend tocmai reuşit

HOROSCOP 21 DECEMBRIE 2019: Luna din Scorpion aderă astăzi la două aspecte tensionate: cel de careu cu Venus, proaspăt intrată în Vărsător şi cel de opoziţie cu Uranus retrograd din Taur, semn că începutul propriu-zis de weekend al zodiilor Fixe (Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător) nu va fi tocmai reuşit.

2798 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 21 DECEMBRIE 2019: Zodiile care nu vor avea parte de un început de weekend tocmai reuşit

HOROSCOP 21 DECEMBRIE 2019:

HOROSCOP 21 DECEMBRIE BERBEC

Finanţele tale ar putea fluctua destul de mult astăzi, mai ales dacă încuviinţezi asupra unor planuri cu prietenii care-ţi depăşesc bugetul. Sau poate că este vorba despre unele planuri extraprofesionale care te solicită mult din punct de vedere bănesc. Oricare ar fi situaţia, cert este că trebuie să fii mai atent(ă) cât cheltuieşti, astfel încât să nu te trezeşti că ai băgat mâna prea adânc în buzunar. Caută să vezi de unde poţi reduce cheltuieli.

HOROSCOP 21 DECEMBRIE TAUR

Astăzi ai tendinţa să ţii cu dinţii de unele păreri care nu sunt tocmai corecte, iar acest lucru te aduce la cuţite cu partenerul şi/ sau cu superiorii, în cazul în care lucrezi şi azi. Încearcă să te deschizi la alte viziuni şi caută să le înţelegi. În felul acesta, s-ar putea să eviţi unele dezamăgiri cu care rişti să te alegi din pricina încăpăţânării în gândire de care dai dovadă în anumite momente critice.

HOROSCOP 21 DECEMBRIE GEMENI

Nu pari a fi într-o dispoziţie prea bună astăzi. Acest lucru se datorează faptului că nivelul tău de energie este destul de redus şi că poate nu toate planurile tale din zilele trecute au evoluat aşa cum ţi-ai dorit. Încearcă să treci peste ce nu a mers şi caută să te bucuri de timpul liber pe care-l ai la dispoziţie. În caz contrar, s-ar putea ca această stare să se perpetueze pe tot parcursul weekend-ului.

HOROSCOP 21 DECEMBRIE RAC

Agenda ta socială de astăzi este extrem de plină, iar acest lucru s-ar putea să te împiedice să te implici prea mult în activităţile persoanei iubite şi ale copiilor. Astfel, te-ai putea alege cu unele reproşuri cu privire la faptul că nu ţi-ai ordonat timpul într-o manieră care să nu te aducă în situaţia de a-i neglija. Poate te gândeşti la ceva care să vă aducă împreună pe parcursul zilei sau mai spre seară cândva.

HOROSCOP 21 DECEMBRIE LEU

Unii(ele) nativi(e) ai(le) acestui semn lucrează astăzi sau şi-au luat câte ceva de muncit acasă pe weekend, fapt care poate da naştere unor tensiuni în familie. Sau poate că pur şi simplu nu te poţi rupe de stresul resimţit peste săptămână la serviciu ori de expectativa zilei de luni aglomerate care te aşteatpă. În orice caz, familia îşi face probleme din această privinţă şi poate ar fi bine să-i asculţi sfatul de a te relaxa.

HOROSCOP 21 DECEMBRIE FECIOARĂ

Pentru nativii(ele) acestui semn care lucrează astăzi, se întrevede o zi complicată la orizont din pricina problemelor de comunicare ce se prefigurează la serviciu. Viziunea ta pare să nu se potrivească deloc cu cea a colegilor de muncă, iar faptul că nu îţi poţi expune relaxat(ă) părerile riscă să conducă la tensiuni sau neînţelegeri care vă afectează pe toţi într-o mai mică sau mai mare măsură. Dă-ţi silinţa să ajungeţi cumva la o perspectivă comună.

HOROSCOP 21 DECEMBRIE BALANŢĂ

Sectorul financiar şi cel profesional riscă să se confrunte astăzi cu unele provocări. Pe de-o parte, există riscul să cheltuieşti ceva mai mult decât ar fi cazul, ceea ce îţi va pricinui supărări odată ce ajungi acasă. Apoi mai există posibilitatea ca lucrurile să nu evolueze în direcţia bună pe plan sentimental. Se simte şi în atmosferă senzaţia că este pe cale să se întâmple ceva deloc plăcut, care poate conduce la tensiuni cu partenerul.

HOROSCOP 21 DECEMBRIE SCORPION

Ies astăzi la suprafaţă pricini de tensiune între tine şi persoana iubită, iar faptul că este refractar(ă) la alte idei decât ale sale poate face să se ajungă la scântei. Poate fi vorba de unele chestiuni care ţin de bucătăria internă a cuplului sau ţin mai degrabă de gospodărie ori de familie în general. Cert este că toţi cei dragi vor simţi faptul că se întâmplă ceva. Căutaţi să fiţi discreţi în legătură cu asta.

HOROSCOP 21 DECEMBRIE SĂGETĂTOR

Şi tu te numeri printre nativii(ele) zodiilor care se resimt la nivel fizic după săptămâna încărcată prin care tocmai au trecut. Oboseala pare să îşi fi spus cuvântul în ceea ce te priveşte, conducând la o stare de apatie care nu se potriveşte nicicum activităţilor de pe agenda acestui weekend. Poate nu ar strica să îţi rezervi timp pentru tine însuţi(ăţi) astăzi, pentru a nu fi nevoit(ă) să amâni planuri importante pentru weekend-ul care urmează.

HOROSCOP 21 DECEMBRIE CAPRICORN

Unii(ele) nativi(e) ai(le) acestui semn pot întâmpina astăzi probleme în a-şi gestiona banii atent. Tentaţiile sunt la tot pasul sâmbăta aceasta şi s-ar putea să îţi doreşti să investeşti în preocupările de moment mai degrabă decât în cele de viitor. Totuşi, s-ar putea să îţi scape oportunităţi mari de a înregistra progrese în cadrul proiectelor în care eşti implicat(ă) dacă îţi utilizezi resursele doar pentru a finanţa activităţi de weekend. Împarte-le inteligent, gândind la rece.

HOROSCOP 21 DECEMBRIE VĂRSĂTOR

Aceasta este una dintre acele zile în care nu simţi că ai parte de prea multă susţinere din partea familiei. Dacă intenţionai să petreci ore suplimentare la serviciu sau să îţi sacrifici ziua pentru un program de lucru în plus la serviciu, apropiaţii s-ar putea să nu fie prea fericiţi când află ce ai decis. Li se pare că te foloseşti în mod egoist din timpul tău şi nu te implici suficient pe plan familial.

HOROSCOP 21 DECEMBRIE PEŞTI

Astăzi planează riscul unor schimburi de replici destul de acide, iar cum nivelul sensibilităţii tale este mai ridicat decât de obicei, este de aşteptat să te lezezi uşor. Încearcă să nu te laşi afectat(ă) prea uşor de anumite vorbe sau gesturi care se pot dovedi a nu fi fost intenţionate. Caută mai degrabă să găseşti puncte comune în care părerile şi viziunile tale şi ale interlocutorilor se întâlnesc decât să persişti pe ce vă desparte.

Foto: Profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici