HOROSCOP 21 noiembrie 2019: Zodiile care se bucură de o zi dinamică şi ofertantă în plan profesional

Luna din Fecioară aderă azi la două aspecte tensionate şi alte două configuraţii astrale armonioase. Opoziţia cu Neptun retrograd din Peşti şi careul cu Venus din Săgetător riscă să le dea de furcă zodiilor Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător şi Peşti) în carieră şi pe plan sentimental, iar cele de trigon cu Saturn şi Pluto din Capricorn le conferă perseverenţă celor de pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn).

6861 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 21 noiembrie 2019: Zodiile care se bucură de o zi dinamică şi ofertantă în plan profesional

HOROSCOP 21 noiembrie 2019

Berbec

Te aşteaptă o zi dinamică şi ofertantă în plan profesional, dar dacă nu îţi dozezi energia mai atent, s-ar putea să îţi epuizezi şi ultimele rezerve de energie. Nici nu se pune problema că nu dai dovadă de un randament foarte ridicat; orice îţi pui în minte să realizezi, vei duce la bun sfârşit cu brio. Probleme apar însă când nu îţi faci timp pentru odihnă. Funcţionezi deja pe baterii de urgenţă, la cote de avarie şi trebuie să ai mare grijă de tonusul tău mental şi fizic. În caz contrar, vei fi nevoit(ă) să-ţi contramandezi unele planuri de weekend.

Taur

Nativii(ele) acestui semn care traversează o perioadă mai grea în raport cu persoana iubită pot resimţi puternic aspectele astrale dizarmonice ale acestei zile. Mai exact, ele îi/le aduc în situaţia de a-ţi pune întrebări serioase cu privire la sentimentele lor şi la perspectivele pe care le au cu actualul partener. Unele comportamente afişate în raport cu tine sau vorbe care ţi se adresează te aduc în situaţia de a-ţi face griji că nu mai puteţi reveni la ce a fost înainte. Asigură-te însă că nu iei o decizie pripită. Acordă-ţi timp de gândire şi o perioadă de probă celui drag.

Gemeni

Pe plan profesional, s-ar putea ca nivelul tău de implicare să nu fie cel mai ridicat. Se întâmplă destul de multe lucruri în plan familial şi atenţia îţi este atrasă într-acolo, vrei ori nu vrei. Dar dacă faci treabă de mântuială la serviciu, atragi critici din partea şefilor, iar în cazul în care rămâi după serviciu la muncă, te alegi cu reproşuri din partea partenerului. Încearcă să accepţi faptului că nu prea ai cum să mulţumeşti pe toată lumea. Dă-ţi silinţa să faci tot ce îţi stă în putinţă pe ambele planuri şi apoi lasă din griji în seama Universului.

Rac

Încearcă să ai mai multă grijă cum comunici azi. În anumite contexte sociale, s-ar putea să te descurci fără probleme, dar în altele, s-ar putea să dai curs unor dezbateri care nu conduc în nicio direcţie, trădând mai degrabă faptul că nu eşti deschis(ă) la alte viziuni decât faptul că ai argumente mai puternice decât interlocutorii tăi. Iar dacă aceste discuţii vizează unele aspecte profesionale, s-ar putea să ai de pierdut, mai ales dacă ai fi putut profida de pe urma know-how-ului unor colegi de muncă mai experimentaţi. Aşadar, arată-te dispus(ă) să asculţi şi să iei în considerare alte opinii.

Leu

Nu îţi lipsesc astăzi oportunităţile de a realiza profituri, dar s-ar putea ca cheltuielile să le depăşească dacă nu eşti atent(ă). Este drept că atunci când apar câştiguri, creşte şi îndrăzneala noastră la cumpărături, dar este important să ştii când ar fi cazul să te opreşti. Unele lucruri care îţi par indispensabile la prima vedere se dovedesc a nu fi mai mult decât un moft atunci când le gândeşti la rece. Prin urmare, caută să analizezi atent situaţia înainte să pui o comandă şi mai ales dacă intenţionezi să o achiţi online. Aşa nu mai poţi da înapoi după aceea.

Fecioară

Joia aceasta te surprinde în tensiuni atât cu membrii familiei, cât şi cu partenerul. Per ansamblu, eşti destul de bine dispus(ă), dar ceva din interacţiunea ta cu ei nu merge bine şi vă conduce într-o direcţie nu tocmai bună. S-ar putea ca scânteia să vină de la tine, deci dacă ei nu ridică tonul înaintea ta, s-ar putea să ai o şansă să îi pui punct conflictului înainte să înceapă. Nu îţi va fi uşor, dar nici imposibil, atâta timp cât nu faci valuri şi apelezi la raţiune atunci când orgoliile dau semne că ar putea să o ia razna.

Balanţă

Nu se întrevede o zi prea grozavă la serviciu, iar acest lucru se datorează şi faptului că zilele din urmă te-au epuizat destul de tare şi nu ai avut parte de suficient timp pentru odihnă. În felul acesta, s-ar putea ca randamentul tău să lase de dorit şi să nu prea ai chef de lucru. Ba mai mult, poţi avea tendinţa de a te răsti la cei din jur, ceea ce nu îţi stă în caracter. Nu pune presiuni inutile pe tine şi încearcă să-ţi faci timp pentru odihnă. În caz contrar, s-ar putea să rămâi fără energie în weekend.

Scorpion

Pare că eşti într-o perioadă a vieţii tale în care te concentrezi mai mult pe planurile de viitor şi mai puţin pe a trăi clipa. Nu îţi lipsesc satisfacţiile de pe urma acestui fapt; încep să apară primele profituri, dar încă sunt prea mici pentru a amortiza cheltuielile pe care le-ai făcut pentru a ajunge în acest punct. În plus, îţi lipseşte timpul de calitate petrecut în compania persoanei iubite şi a copiilor, ceea ce îţi creează unele frustrări destul de mari. Ar fi cazul ca astăzi să incluzi în program unele activităţi care te aduc aproape de cei dragi.

Săgetător

Nici tu nu o duci neapărat rău cu finanţele, dar pentru ele, eşti nevoit(ă) să accepţi multe lucruri din partea şefilor cu care nu eşti neapărat de acord. Plus că faci multe ore suplimentare pentru a-ţi depăşi norma şi a te califica să primeşti bonusuri şi prime. Din pricina acestui lucru, ai rămas restant(ă) cu destul de multe sarcini domestice şi momente speciale cu familia pe care le-ai ratat. Poate ar fi cazul să îţi reevaluezi ierarhia priorităţilor, mai ales dacă apar reproşuri din partea celor dragi. Banii nu merită astfel de sacrificii. Fă-ţi timp pentru casă şi cei dragi.

Capricorn

În principiu, eşti într-o formă bună astăzi, mai ales din punct de vedere mental. Problemele ar putea apărea însă atunci când cineva se contrează cu tine şi îţi pune la îndoială viziunile. Într-un fel, are dreptate pentru că laşi frica sau experienţele din trecut să te influenţeze prea mult în felul în care priveşti prezentul. Se prea poate să fi lăsat unele prejudecăţi să îţi altereze perspectiva şi trebuie să faci ceva în acest sens. În caz contrar, ai putea pierde din vedere oportunităţile de evoluţie pe care ţi le oferă experienţele prin care treci în această perioadă mai dificilă.

Vărsător

Tu te numeri printre zodiile care constantă că nu stau atât de bine cu banii pe cât ar merita după eforturile pe care le îndreaptă în această direcţie. Proiectele în care eşti implicat(ă) sau pe care le derulezi nu au ajuns încă în stadiul în care să îţi acopere cheltuielile pe care le-ai făcut pentru ele, dar vestea bună este că nu te laşi cu una, cu două. Această mentalitate te ajută să vezi ce nu a mers şi ce e de făcut pentru a le aduce în punctul în care să genereze profiturile scontate. Eşti pe drumul cel bun.

Peşti

În cazul în care eşti implicat(ă) într-un parteneriat de viaţă şi/ sau de afaceri, s-ar putea să constaţi că nu este suficient să aveţi idealuri şi viziuni comune. Este la fel de important ca balanţa forţelor să fie echilibrată şi ca fiecare dintre voi să îşi cunoască bine drepturile şi responsabilităţile. În caz contrar, riscaţi să vă arogaţi meritele care îi reveneau celuilalt, ducând astfel la rupturi ireparabile între voi şi persoana iubită ori asociat(ă). În cazul în care nu s-a ajuns încă la lupte pentru putere, aveţi astăzi parte de timp suficient pentru a rediscuta limitele care s-au întrecut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici