HOROSCOP, 21 Octombrie 2019: Semnele de apă formează o Mare Piramidă, iar punctele forte le sunt scoase în evidenţă

La începutul acestei săptămâni, se formează o Mare Piramidă pe semne de Apă între Luna din Rac, Mercur şi Venus din Scorpion şi Neptun retrograd din Peşti. Zodiile care găzduiesc aceste planete sunt vedetele acestei zile: punctele forte le sunt scoase în evidenţă, bucurându-se de atenţie în plan social, sentimental şi profesional.

9757 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP, 21 Octombrie 2019: Semnele de apă formează o Mare Piramidă, iar punctele forte le sunt scoase în evidenţă

HOROSCOP, 21 Octombrie 2019: Semnele de apă formează o Mare Piramidă, iar punctele forte le sunt scoase în evidenţă

Berbec, 21 Octombrie 2019

Se întrevede un început de săptămână în cae te simţi mai confortabil(ă) să acţionezi din culise decât din prima linie a frontului. Se poate spune aşadar că ţi se activează latura introvertită şi nu eşti la fel de deschis(ă) ca de obicei. Acesta este un moment bun să îţi plănuieşti în linişte, departe de ochii curioşilor, următorii paşi către obiectivele pe care ţi l-ai propus. În fond, nu îţi prinde tocmai rău să păstrezi unele lucruri doar pentru tine sau să le împărtăşeşti doar apropiaţilor. În felul acesta, nu resimţi presiunea din jur şi poţi să-ţi vezi neperturbat de activităţi.

 

Taur, 21 Octombrie 2019

În cazul tău, prima zi a acestei săptămâni vine pe un fond de prezenţă activă în plan social. Eşti bine conectat(ă) la tot ce se întâmplă în jurul tău, te faci cu uşurinţă plăcut(ă), ştii să aduni persoane cu idealuri şi valori similare în jurul unui obiectiv comun şi să îi alegi pe cei cu care poţi construi relaţii de perspectivă. Starea de spirit în care te afli azi are un efect bun şi asupra parteneriatelor de viaţă şi/ sau profesionale, întrucât eşti dispus(ă) să asculţi alte păreri şi să ajungi la un armistiţiu în privinţa chestiunilor ceva mai sensibile.

 

Gemeni, 21 Octombrie 2019

Astrele te favorizează astăzi în plan profesional şi financiar. Mai exact, creează cadrul necesar ca eforturile depuse la muncă în ultima perioadă să nu treacă neobservate şi să se materializeze într-o primă sau un alt fel de supliment financiar. În cazul în care cauţi momentul potrivit să îi abordezi pe şefi în legătură cu mărire salarială promisă, poate nu ar fi rău să soliciţi lunea aceasta o audienţă. Sau poate te surprinde el/ea făcând primul pas în această direcţie. În orice caz, cert este că faci progrese notabile în ambele planuri şi că te poziţionezi mai aproape de obiectivele tale.

 

Rac, 21 Octombrie 2019

Iată un început de săptămână în care dispoziţia ta este la înălţime, eşti inspirat(ă) şi peste poate de hotărât(ă) să pui punct unor situaţii care nu îţi erau deloc favorabile. Această atitudine se datorează şi faptului că ai mai multă încredere în tine şi în puterea ta de a face alegeri mai bine în viitor. La serviciu, concentrează-te pe acele activităţi care îţi stimulează creativitatea şi te provoacă să ieşi din tipare. Astfel, poţi atrage atenţia cuiva important prin metodele aplicate. După programul de la serviciu, adu-ţi spontaneitatea acasă şi propune-le persoanei iubite şi/ sau copiiilor să faceţi ceva special.

 

Leu, 21 Octombrie 2019

Te numeri astăzi printre nativii(ele) care ar trebui să îţi facă mai mult timp pentru ei/ele înşişi(sele). În goana de zi cu zi, pare că ai cam uitat de tine, ai împrumutat poate viziuni care nu îţi aparţin, energii străine care te-au dezechilibrat pe interior. Ceea ce trebuie să faci lunea aceasta este să încerci să vezi de tine. Pune-ţi întrebările potrivite şi află dacă eşti acolo unde îţi doreşti şi meriţi să fii. S-ar putea ca unele răspunsuri să nu-ţi cadă prea bine dacă eşti sincer(ă) cu tine însuţi(ăţi), dar măcar aşa ştii ce e de făcut mai departe.

 

Fecioară, 21 Octombrie 2019

 Abilităţile tale de comunicare şi socializare sunt influenţate în bine astăzi de astre, ceea ce înseamnă că poţi realiza multe în plan social, profesional, dar şi la nivel sentimental. Conjuncturile în care eşti plasat(ă) te aduc aproape de persoane cu care împărtăşeşti viziuni şi idealuri şi alături de care poţi demara unele proiecte cu şanse mari de succes. În cazul în care eşti single şi te simţi pregătit(ă) pentru o relaţie, acum ar fi momentul să ieşi mai mult şi să îţi dai întâlniri. Prin intermediul prietenilor sau chiar din rândul lor, ar putea apărea cineva care îţi atrage atenţia.

 

Balanţă, 21 Octombrie 2019

Din punct de vedere profesional şi financiar, acest început de săptămână este unul propice pentru tine. Dai dovadă de un nivel crescut de randament şi eşti pe metereze, pregătit(ă) de orice provocare, încă de luni. Întrucât dispui de toate premisele unei eficienţe maxime, este de aşteptat să rezolvi încă de azi mai multe lucruri decât ţi-ai propus. În felul acesta, s-ar putea să îţi depăşeşti norma cât de curând, semn că se arată încă de azi primele semne ale unei prime. Iar dacă o ţii tot aşa, nu va dura mult până când poţi înainta o solicitare de mărire salarială.

 

Scorpion, 21 Octombrie 2019

Pare că eşti într-o formă excelentă în prima zi a acestei săptămâni. Acest lucru se datorează mai degrabă mentalităţii pozitive cu care îţi începi lunea decât faptului că te-ai odihnit suficient peste weekend. Cu toate acestea, trebuie să ştii că dacă nu îţi gestionezi forţele atent, s-ar putea ca lucrurile să nu meargă în direcţia dorită. Pe cât eşti de tonic(ă), pe atât eşti de selectiv(ă) cu activităţile în care îţi investeşti timpul şi energia. S-ar putea să le iroseşti pe proiecte nefezabile, care arată bine doar teoretic. Sau procrastinezi în raport cu sarcinile de serviciu care nu te inspiră.

 

Săgetător, 21 Octombrie 2019

Eşti o persoană activă şi sociabilă, dar astrele te îndeamnă astăzi să te opreşti niţel din goana după succes şi să îţi evaluezi mai atent starea interioară. Astfel de exerciţii de introspecţie îţi sunt cu atât mai utile dacă ai experimentat dese episoade trecătoare de neîncredere vis-a-vis de oportunitatea unor obiective personale. Asupra unor îndoieli nu este cazul să te apleci, dar altele recurente ar merita ceva mai mult din atenţia ta. S-ar putea să îţi transmită ceva important şi să te ajute să îţi ajustezi unele planuri de viitor. Ascultă-ţi instinctul şi vezi ce anume încearcă să îţi transmită.

 

Capricorn, 21 Octombrie 2019  

Succesul iniţiativelor luate astăzi în plan profesional depinde nu doar de puterea ta de muncă, ci şi de capacitatea ta de a conlucra eficient cu cei de lângă tine. Aşadar, lunea aceasta este una dintre acele zile în care trebuie să te concentrezi pe îmbunătăţirea randamentului de care dai dovadă în raport cu asociaţii, clienţii şi colaboratorii. În plus, pari mai deschis(ă) decât de obicei la sugestii şi alternative de acţiune, ceea ce ar putea aduce plus valoare oricărei strategii pe care intenţionezi să o pui în aplicare acum. În felul acesta, poţi obţine rezultate mai bune decât de obicei.

 

Vărsător, 21 Octombrie 2019

Randamentul de care dai dovadă azi poate atrage după sine oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii realizate până în prezent. În cazul unor nativi(e), ar putea fi vorba de un comision după o vânzare sau ca urmare a obţinerii unui contract important, iar la alţii(te), de o investiţie sau de nişte suplimente financiare de pe urma unor activităţi profesionale. Pregăteşte-te însă moral pentru eventualitatea în care sumele nu sunt cele pe care le aştepţi. Caută totuşi să nu te demoralizezi pentru că vor apărea cât de curând şi şansele de câştig ceva mai mare.

 

Peşti, 21 Octombrie 2019

Lunea aceasta te surpinde cu un tonus fizic şi/ sau mental bun. Eşti entuziast(ă), tinzi să promiţi multe, vrei să faci o mie de lucruri, dar când vine vorba să le transpui efectiv în practică, s-ar putea să îţi piară cheful. Pare că nu ai luat în calcul treburile migăloase, repetitive şi sterile din punct de vedere creativ pe care le implică uneori nişte proiecte de altfel extrem de ingenioase. Aşadar, este foarte important să apelezi la rezervele tale de automotivaţie, mai ales dacă simţi că eşti gata să renunţi din pricina unor astfel de activităţi care nu te atrag.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici