HOROSCOP 22 DECEMBRIE 2019: Zodiile care au parte astăzi de succes în tot ce îşi propun

HOROSCOP 22 DECEMBRIE 2019: Soarele poposeşte astăzi în semnul Capricornului, marcând solstiţiul de iarnă şi debutul unei perioade de câteva săptămâni în care zodiile de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn) se bucură de perseverenţă şi succes în tot ce îşi propun.

2618 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 22 DECEMBRIE 2019: Zodiile care au parte astăzi de succes în tot ce îşi propun

HOROSCOP 22 DECEMBRIE 2019: Zodiile care nu vor avea parte de un început de weekend tocmai reuşit

HOROSCOP 22 DECEMBRIE BERBEC

Soarele poposeşte astăzi în casa carierei din horoscopul tău general, indiciu cum că ţi se deschid în următoarele săptămâni noi oportunităţi de a te remarca la locul de muncă şi a avansa pe scara ierarhică de la serviciu. Faptul că dai dovadă de o atitudine profesionistă te ajută să atragi atenţia unor persoane care te pot ajuta să îţi foloseşti aptitudinile şi experienţa la adevăratul potenţial şi să fii răsplătit(ă) cum se cuvine pentru ele.

HOROSCOP 22 DECEMBRIE TAUR

Cu Soarele în casa filozofiei de viaţă, astrele se vor ocupa îndeaproape de reimaginarea sistemului tău de referinţă. Mai exact, vor avea grijă ca, în săptămânile care urmează, să te ajute să vezi acolo unde ar fi cazul să îţi îmbogăţeşti perspectiva asupra lumii şi a vieţii în general. De asemenea, se anunţă o perioadă bună pentru a-ţi perfecţiona studiile sau pentru a pleca în călătorii, de agrement sau de ordin profesional, singur(ă) sau însoţit(ă).

HOROSCOP 22 DECEMBRIE GEMENI

Prezenţa Soarelui în casa banilor şi a bunurilor deţinute şi/ sau câştigate în asociere cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri poate aduce noi oportunităţi de a vă suplimenta resursele comune şi/ sau de a valorifica unele economii pe care aţi reuşit să le realizaţi împreună. Important este să daţi cu toţii dovadă de aceeaşi atitudine profesionistă şi dedicată. Nu este suficient să vină doar din partea ta, deci caută să le insufli abordarea potrivită.

HOROSCOP 22 DECEMBRIE RAC

Soarele poposeşte azi în casa cuplului din horoscopul tău general, prilej numai bun să te apleci mai mult asupra relaţiei de cuplu în următoarea perioadă. Prin intermediul acestui tranzit, ai putea avea parte de unele revelaţii cu privire la comportamentul doar în aparenţă distant al partenerului. Cu siguranţă nu ai de-a face cu o persoană rece, ci doar de cineva care preferă să îşi ia unele precauţii. Poate n-ar strica să înveţi asta şi tu.

HOROSCOP 22 DECEMBRIE LEU

Soarele intră astăzi în casa muncii din horoscopul tău general, conferindu-ţi un nivel ridicat de productivitate pentru mai multe săptămâni de astăzi încolo. În plus, dai dovadă de profesionalism în felul în care gestionezi situaţiile de la birou, dar mai ales pe cele care au un potenţial ridicat de tensiune. Aşa se face că s-ar putea să îţi depăşeşti propriile recorduri la locul de muncă şi să atragi atenţie binevenită din partea factorilor de decizie.

HOROSCOP 22 DECEMBRIE FECIOARĂ

Cu Soarele în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, vei gravita în jurul lor în perioada care urmează. Acest lucru nu înseamnă că îi vei sufoca sau că te vei purta într-un mod care îi va face să simtă că libertatea nu le este respectată. Vei avea însă grijă să petreci mai mult timp de calitate în compania lor, făcând lucruri de pe urma căruia puteţi cu toţii învăţa lucruri foarte importante.

HOROSCOP 22 DECEMBRIE BALANŢĂ

În cazul tău, venirea Soarelui în casa familiei se poate manifesta în mai multe moduri. În cazul anumitor nativi(e), ar putea încălzi atmosfera de altfel niţel protocolară dintre ei/ele şi anumite persoane dragi. În ceea ce-i priveşte pe aţii(tele), s-ar putea să ducă la o exacerbare a acestei distanţări emoţionale resimţite în plan familial. Poate că nu ar strica să dai tonul unor discuţii serioase pe această temă, mai ales dacă e ceva ce deranjează.

HOROSCOP 22 DECEMBRIE SCORPION

Soarele ajunge azi în casa comuncării din horoscopul tău general, semn că te vei folosi cu mult succes de abilităţile tale de socializare şi de a interacţiona cu ceilalţi în următoarea perioadă. Acest astru te ajută să-ţi alegi cu grijă cuvintele şi să apelezi la ele doar atunci când faptele nu sunt suficient sau când este nevoie să le scoţi în evidenţă. Aşadar, nu îţi faci vocea auzită decât dacă ai ceva important de zis.

HOROSCOP 22 DECEMBRIE SĂGETĂTOR

Ingresul Soarelui în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general prevesteşte o perioadă în care nu duci lipsa şanselor de câştig. Tot ceea ce trebuie să faci este să fii atent(ă) când apar şi să profiţi de ele la momentul potrivit. În felul acesta, s-ar putea să-ţi suplimentezi simţitor veniturile sau poate că reuşeşti să investeşti cel puţin o parte din economiile pe care le-ai făcut în ultima perioadă. Eşti pe cai mari.

HOROSCOP 22 DECEMBRIE CAPRICORN

Cu Soarele în semnul naşterii tale, nu debutează doar perioadă în care este data zilei tale de naştere, ci şi acel moment în care poţi face rezoluţii importante de viitor cu privire la tine - adică la înfăţişarea ta sau la modul în care alegi să abordezi oameni şi situaţii, indiferent de tipul lor. Încearcă să faci un bilanţ şi să vezi ce a mers şi ce nu a mers în trecut şi fă schimbări.

HOROSCOP 22 DECEMBRIE VĂRSĂTOR

Intrarea Soarelui în casa subconştientului din horoscopul tău general poate acţiona ca un nenoroc deghizat într-o binecuvântare sau invers, în funcţie de relaţia pe care o ai cu universul tău interior. Mai exact, acest tranzit te poate face să ţii cu gândul de lucruri din trecut sau care ar trebui să aparţină zilei de ieri ori îţi poate oferi forţa de a te desprinde de anumite lucruri care nu îţi mai fac bine absolut deloc.

HOROSCOP 22 DECEMBRIE PEŞTI

Venirea Soarelui în casa planurilor de viitor îţi oferă o direcţie clară în următoarele săptămâni. Te ajută astfel să te concentrezi pe o ţintă anume şi să-ţi îndrepţi eforturile şi rezervele de energie, timp şi resurse către ea. Eşti foarte aproape să realizezi ceea ce ţi-ai propus, iar dacă faci o treabă la fel de bună în continuare, nu va dura mult până când te vei bucura de rezultatele muncii tale. Fii perseverent(ă) şi calculat(ă).

Foto: Profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici