HOROSCOP 22 FEBRUARIE 2020: Zodiile care vor avea o zi exact aşa cum şi-au planificat, fără surprize neplăcute

HOROSCOP 22 FEBRUARIE. Se formează azi două aspecte favorabile minore de sextil: unul între Luna din Vărsător şi Venus cu Berbec şi altul între Soarele din Peşti şi Uranus din Taur.

4295 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 22 FEBRUARIE 2020: Zodiile care vor avea o zi exact aşa cum şi-au planificat, fără surprize neplăcute

HOROSCOP 22 FEBRUARIE 2020

Pe acest fundal, toate zodiile vor avea parte de o zi de sâmbătă aşa cum şi-au planificat, fără surprize mai puţin plăcute din partea astrelor.

HOROSCOP 22 FEBRUARIE BERBEC

Dacă nu te-ai gândit la nimic pentru această dimineaţă, ar fi de reţinut faptul că ai putea să te vezi cu prietenii. Astrele favorizează întâlnirile cu ei la o cafea sau un brunch. Cu siguranţă aveţi multe să vă povestiţi după o săptămână plină ca aceasta. Spre dup-amiază, există posibilitatea să apară şanse de câştig la care nu sperai. Sau poate ţi se întoarce un împrumut pe care nu l-ai fi văzut restituit prea curând.

HOROSCOP 22 FEBRUARIE TAUR

În această dimineaţă ai putea fi invitat(ă) de un superior sau de o figură importantă din comunitatea ta la o întâlnire neoficială. Cine ştie, poate ţi se propune o colaborare sau un proiect în afara locului tău de muncă. Diseară, ar fi o idee bună să te întâlneşti cu prietenii, mai ales dacă a avut loc recent un eveniment important în viaţa unuia dintre ei. S-ar bucura să te vadă, deşi poate n-aţi planificat asta.

HOROSCOP 22 FEBRUARIE GEMENI

Şi în cazul tău se întrevede o zi de sâmbătă grozavă de petrecut cu prietenii. Poate nu ar fi rău să mergeţi la munte împreună sau într-un oraş în care nu aţi mai fost până acum. Spre seară, ţine cont că dacă ieşi, cineva important este cu ochii pe tine. Este important să laşi o impresie bună, mai ales dacă ţi se face cunoştinţă cu oameni de vază. Curând te vor aborda pentru un proiect.

HOROSCOP 22 FEBRUARIE RAC

În cazul celor care lucrează, prima parte a acestei zile aduce un climat propice pentru negocieri şi discuţii cu colaboratorii şi clienţii. Dacă ieşi de la serviciu şi nu eşti prea obosit(ă) ori nu ţi-ai făcut planuri pentru seara aceasta, poate nu ar fi rău dacă le-ai propune prietenilor să încercaţi un restaurant exotic deschis curând sau o altă destinaţie/ activitate care nu face obiectul obiceiurilor voastre de sfârşit de săptămână. Ideea le va surâde.

HOROSCOP 22 FEBRUARIE LEU

Prima jumătate a acestei zile este una ideală pentru a evada din jungla urbană alături de persoana iubită. Există fără doar şi poate un loc pe care vă doriţi să îl vedeţi amândoi, dar nu aţi apucat până acum. Faceţi din el destinaţia voastră de sâmbătă, dacă timpul vă permite. Diseară însă nu trebuie să rataţi ocazia de a purta o conversaţie amânată peste săptămână din varii motive. Un anume subiect se cere discutat curând.

HOROSCOP 22 FEBRUARIE FECIOARĂ

În cazul în care lucrezi în această dimineaţă, s-ar putea ca randamentul tău să te surprindă şi pe tine, darămite pe colegii de muncă sau persoanele cu care colaborezi. Dacă te numeri printre norocoşii(oasele) care nu muncesc azi, gândeşte-te cum ar fi cel mai bine să vă împărţiţi îndatoririle casnice, astfel încât să le finalizaţi mai repede. În felul acesta, vă permiteţi ca diseară să faceţi ceva special ori să plecaţi din localitate într-o plimbare.

HOROSCOP 22 FEBRUARIE BALANŢĂ

Dimineaţa acestei zile este una încărcată de romantism şi afecţiune, semn că n-ar fi o idee rea să o petreci în compania partenerului de viaţă, poate şi cu copiii. Lasă pe diseară ceea ce te gândeai să faci pentru serviciu ori treburile de natură casnică. Dacă faceţi front comun, tu şi persoana iubită le veţi duce la bun sfârşit împreună, fără prea multe greutăţi. Iar cum nu stai rău cu energia, poate şi ieşi puţin.

HOROSCOP 22 FEBRUARIE SCORPION

Prima parte a acestei zile se anunţă a fi una productivă pentru tine, în special dacă te ocupi de treburi gospodăreşti sau alte activităţi care vizează casa în principal. Pentru diseară, gândeşte-te cum anume şi-ar dori cei dragi să vă petreceţi timpul liber. Cu siguranţă aveţi pasiuni comune de care v-aţi putea bucura împreună. La fel de reuşită s-ar putea dovedi şi o ieşire la un film, de exemplu. În felul acesta, creaţi amintiri frumoase.

HOROSCOP 22 FEBRUARIE SĂGETĂTOR

Dimineaţa aceasta se arată a fi una pe care o vei petrece în tihnă cu cei mai dragi sufletului tău, partenerul şi copiii. Nici nu este nevoie de prea mare lucru pentru ca prima parte a zilei să fie una reuşită. O masă bună şi o discuţie interesantă sunt absolut suficiente. Curăţenia de sfârşit de săptămână s-ar putea transforma şi ea în această seară într-o îndeletnicire care vă poate ajuta să vă cunoaşteţi mai bine.

HOROSCOP 22 FEBRUARIE CAPRICORN

În prima jumătate a acestei zile s-ar putea să faci unele mici investiţii în spaţiul locativ. Ori poate că repari unele probleme deja existente care implică unele cheltuieli. În orice caz, nu îţi vor afecta prea mult bugetul destinat acestui sfârşit de săptămână. Seara te găseşte într-o dispoziţie comunicativă, numai bună să te întâlneşti la un pahar de ceva cu unul dintre vecini, o rudă apropiată sau un prieten cu care nu te-ai mai văzut.

HOROSCOP 22 FEBRUARIE VĂRSĂTOR

Această dimineaţă ar putea veni la pachet cu unele mici comisioane, dar nu pare să fie vorba de ceva serios care necesită efort sau discuţii complicate. Unde mai pui că s-ar putea să îţi ofere ocazia de a te întâlni cu un apropiat cu care nu te-ai mai văzut de mult. Diseară ai putea constata surprins(ă) că astăzi ai cheltuit mai puţin decât te-ai fi aşteptat. Asta îţi permite să-ţi faci planuri suplimentare pentru mâine.

HOROSCOP 22 FEBRUARIE PEŞTI

Nici tu nu pari să stai prea rău cu banii, cel puţin în această dimineaţă. Unii(ele) nativi(e) chiar ar putea să dea peste o sumă pusă deoparte de care au uitat. În orice caz, cert este că apar suplimente la bugetul de weekend când şi de unde te aşteptai mai puţin. Astă seară ar fi o idee bună să te vezi cu prietenii, fie că ieşiţi în oraş, fie că le faci o vizită tu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici