HOROSCOP 22 MARTIE 2020: Schimbări majore pentru patru zodii privilegiate de astre. Vor avea noroc în plan financiar şi sentimental

Saturn intră astăzi din domiciliul său nocturn, Capricorn, în cel diurn, Vărsătorul, pe care îl tranzitează până la începutul lunii martie a anului 2023.

6442 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 22 MARTIE 2020: Schimbări majore pentru patru zodii privilegiate de astre. Vor avea noroc în plan financiar şi sentimental

Sursa: Profimedia Images

De azi şi până la începutul lui iulie anul curent, ne oferă doar un preambul la tranzitul lui prin acest semn, deoarece de la mijlocul verii până la jumătatea lui decembrie 2020, se mai întoarce puţin în Capricorn. Zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion şi Peşti) vor resimţi cel mai puternic acest tranzit, care le va schimba realmente viaţa financiară, profesională sau sentimentală.

HOROSCOP 22 MARTIE BERBEC

Saturn ajunge astăzi în casa planurilor de viitor, a proiectelor şi a vieţii sociale, oferindu-ţi până în vara acestui an o previzualizare a ceea ce te aşteaptă în următorii circa doi ani. După ce te-a ajutat să-ţi consolidezi poziţia la serviciu şi în societate (nu fără sacrificii şi multă muncă), te ajută acum în stilu-i caracteristic, prin provocări şi privaţiuni, să îţii dai seama în cine şi ce merită cu adevărat să investeşti pe viitor.

HOROSCOP 22 MARTIE TAUR

În astrograma ta solară, Saturn va ocupa casa carierei, semn că pentru tine a venit vremea să te concentrezi pe ascensiunea în ierarhia socială şi profesională. În ultimii ani, te-a pus faţă în faţă cu situaţii de pe urma cărora, vrei-nu vrei, ai avut de învăţat, iar acum a venit vremea să-ţi pui experienţa de viaţă şi de lucru în slujba evoluţiei la locul de muncă şi în societate. Nu te aştepta să fie uşor.

HOROSCOP 22 MARTIE GEMENI

În ultimii câţiva ani, ai trecut prin situaţii care te-au învăţat până unde este înţelept să mergi în relaţii, fie ele sentimentale sau profesionale. Dar există momente în care te resimţi încă după toate cele prin care ai trecut pe planul muncii şi în raport cu partenerul. Tranzitul lui Saturn prin casa filozofiei de viaţă indică debutul unei perioade în care trebuie să aliniezi sistemului tău de valori şi principii cu aceste lecţii de viaţă.

HOROSCOP 22 MARTIE RAC

Nici cu tine nu a fost iertător Saturn în plan relaţional. Ţi-a supus, mai mult ca sigur, relaţia sentimentală sau cele profesionale la cele mai diverse teste şi nu este exclus ca unele dintre ele să nu le fi supravieţuit prea bine. Saturn se mută astăzi tot într-un sector relaţional din horoscopul tău general, semn că provocările nu s-au terminat. Te aşteaptă în continuare nişte ani în care să lucrezi la echilibrarea raportului de forţe.

HOROSCOP 22 MARTIE LEU

Trecerea lui Saturn din ultimii ani prin casa muncii şi a sănătăţii ţi-a arătat care sunt de fapt limitele tale: cât anume poţi trage de tine şi cât de capabil(ă) eşti să îţi faci treaba în ciuda obstacolelor la care eşti supus(ă). Astăzi, el se mută în sectorul relaţiilor profesionale şi sentimentale, îndemnându-te să te concentrezi mai mult pe acele relaţii pe care le-ai cam neglijat. Vă aşteaptă multe reglaje de făcut, dar nu te speria.

HOROSCOP 22 MARTIE FECIOARĂ

Satisfacţiile personale au fost poate puţine în ultimii ani: ai avut mai puţin timp pentru tine şi apropiaţi, ceea ce a condus la unele schimbări în raport cu partenerul şi/ sau copiii. De pe urma probelor la care te-a supus, te-ai ales însă cu învăţăminte importante care te ajută să-ţi consolidezi relaţiile. Dar având în vedere că se mută în casa muncii şi a sănătăţii, aşteaptă-te la multă oboseală şi un volum suplimentar de muncă.

HOROSCOP 22 MARTIE BALANŢĂ

Şi tu ai avut parte de provocări de pe urma tranzitului saturnian din ultimii ani. În cazul tău, ele au marcat relaţia cu familia, de origine mai ales, ori s-au manifestat sub forma unor probleme de ordin locativ sau gospodăresc. Acuma trebuie să îţi muţi atenţia asupra hobby-urilor tale şi a relaţiei cu partenerul şi/ sau copiii. Dacă eşti determinat(ă), poţi să îţi deschizi o afacere de suflet. Relaţia cu apropiaţii se maturizează profund.

HOROSCOP 22 MARTIE SCORPION

Nu puţine au fost ocaziile în aceşti ani când nu ai găsit cuvintele potrivite sau te-ai cufundat şi mai rău în belele de pe urma lor. Dar prin acest tranzit al lui Saturn, ai învăţat care-i, de fapt, puterea lor. Acest lucru ar trebui să te ajute de acum încolo, în următorii circa doi ani, când trece printr-o transformare relaţia ta cu rudele. Iar dacă vrei să cumperi/ închiriezi o locuinţă, ai grijă ce semnezi.

HOROSCOP 22 MARTIE SĂGETĂTOR

Trecerea lui Saturn prin casa banilor din ultimii ani te-a responsabilizat foarte mult în plan financiar. Şansele de câştig au implicat mai multă muncă, iar profiturile ţi-au fost adeseori insuficiente. Astfel ai aflat că trebuie să îţi întinzi antenele mai departe, să formezi relaţii, să fii mai bine înfipt(ă) în realităţile de lângă tine. Saturn nu îţi uşurează drumul către acest deziderat în următorii ani, dar te ajută să-ţi negociezi la sânge orice serviciu oferi.

HOROSCOP 22 MARTIE CAPRICORN

Saturn a tranzitat în ultimii ani semnul naşterii tale, fapt pentru care ai trecut printr-un lung - şi deloc uşor - proces de maturizare. Astăzi el trece în sectorul banilor din astrograma ta solară, punându-te, în următorii circa doi ani, în situaţii care îţi arată dacă eşti în stare să valorifici cumva această devenire personală. Optezi pentru iniţiative financiare călduţe şi sigure, dar care nu-ţi aduc profituri în cuantumul pe care ţi l-ai dori. Nu te plafona.

HOROSCOP 22 MARTIE VĂRSĂTOR

Şi pe tine te-a trecut Saturn sub furcile caudine în ultimii ani; ţi-a arătat ce scheleţi ascunzi în dulap şi cum poţi face pace cu trecutul, dar nu înainte să te pună faţă în faţă cu propriile temeri şi frustrări. Dar procesul tău de devenire nu s-a terminat - el intră astăzi în semnul naşterii tale, de unde îţi transmite că abia acum începe călătoria către adevăratul tău potenţial. Nu va fi uşor, dar va merita.

HOROSCOP 22 MARTIE PEŞTI

Saturn ţi-a triat în ultimii ani anturajul şi visurile, arătându-ţi prin tot felul de situaţii, deloc uşor de digerat, că necunoscutul este singura garanţie pe care o ai la dispoziţie. El trece însă astăzi în casa subconştientului, arătându-ţi că trebuie să mergi mai departe cu procesul tău de reinventare. Sunt multe lucruri din trecut pe care trebuie să le procesezi în următorii circa doi ani. Nu-ţi fie teamă să faci săpături adânci în trecutul tău.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici