HOROSCOP 24 DECEMBRIE 2019: Ce au pregătit astrele pentru Ajunul de Crăciun

Luna din Săgetător aderă astăzi la un aspect tensionat de careu cu Neptun din Peşti, ceea ce înseamnă că Ajunul de Crăciun nu surprinde zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător şi Peşti) într-o dispoziţie tocmai festivă.

5160 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 24 DECEMBRIE 2019: Ce au pregătit astrele pentru Ajunul de Crăciun

Sursa FOTO: Pixabay

HOROSCOP 24 DECEMBRIE BERBEC

Potrivit astrelor, ziua de marţi pare să nu te găsească într-o dispoziţie prea bună. Motivele sunt variate, în sensul că starea aceasta de spirit şi se poate trage de la unele gânduri care te frământă, anumite situaţii pe care nu le poţi controla sau nişte oportunităţi ratate. În orice caz, s-ar părea că nu prea poţi face nimic în privinţa lor, motiv pentru care se recomandă să lucrezi la schimbarea perspectivei din care priveşti lucrurile. Urmăreşte să te adaptezi la situaţiile cu care te întâlneşti şi nu uita că azi este Ajunul, iar dispoziţia ta ar trebui să fie alta.

HOROSCOP 24 DECEMBRIE TAUR

Nici pe tine nu te surprinde Ajunul în apele tale. Acest lucru s-ar putea datora unor tensiuni între tine şi prieteni pe care nu ai reuşit să le risipeşti la timp sau faptului că se apropie sfârşitul de an, ceea ce îţi accentuează unele temeri în legătură cu perspectivele lui 2020. Din această cauză, rişti să nu te bucuri cum se cuvine de venirea sărbătorilor, pe care nu le percepi la fel ca în alţi ani. Iată o ocazie mai mult decât bună să ai iniţiativa împăcării şi să priveşti cu mai mult optimism către ceea ce aduce anul viitor.

HOROSCOP 24 DECEMBRIE GEMENI

Nativii(ele) acestui semn care lucrează în Ajun ar putea avea parte astăzi de tensiuni în raport cu partenerul de afaceri, clienţii şi/ sau colaboratorii. Poate că nu mai dai randament ca în alte perioade din an, dar aşteptările sunt la fel de ridicate. În cazul celor care au intrat în concediu, se întrevăd discuţii în contradictoriu cu persoana iubită cu privire la pregătirile pentru sărbători. Amândoi vreţi să aveţi ultimul cuvânt, iar acest lucru poate conduce la conflicte de care mai bine v-aţi lipsi în această perioadă. Lăsaţi orgoliile la o parte pentru a nu întâmpina Crăciunul tensionaţi şi certaţi.

HOROSCOP 24 DECEMBRIE RAC

Se recomandă azi ca nativii(ele) care au ţinut postul Crăciunului să nu ia calea exceselor. Tentaţiile culinare sunt mari în această perioadă, iar organismul lor s-ar putea să nu le facă faţă prea uşor. Aşadar, indicate ar fi mesele echilibrate şi consumul moderat de substanţe alcoolice. În ceea ce îi priveşte pe cei/cele care muncesc astăzi, astrele prognozează o zi cu potenţial crescut de tensiuni. Mintea riscă să le zboare la ce a mai rămas de pregătit pentru Crăciun, ceea ce poate conduce la erori care nu le stau în fire. Le pot evita însă dacă sunt ceva mai atenţi(te).

HOROSCOP 24 DECEMBRIE LEU

Şi în cazul tău se anunţă un Ajun de Crăciun încărcat, nu de armonie, ci de situaţii care pot degenera în conflicte. Persoana iubită şi/ sau copiii au adunat în ei nemulţumiri care riscă să iasă la suprafaţă pe fondul oboselii asociate pregătirilor pentru sărbători. Dacă se sparge butoiul cu pulbere pe care stai azi, încearcă măcar să nu arunci gaz pe foc. În caz contrar, există posibilitatea să se cultive un climat de discordie care se poate prelungi pe parcursul mai multor zile. Caută aşadar să minimizezi pagubele şi să reinstaurezi atmosfera de sărbătoare între tine şi cei dragi.

HOROSCOP 24 DECEMBRIE FECIOARĂ

Timpul te presează pe tine şi pe partener, în sensul că au mai rămas destul de multe lucruri de făcut pentru a intra în perioada de sărbători aşa cum se cuvine. Pe fondul acesta, riscaţi să ajungeţi la certuri pe teme domestice care privesc organizarea mesei de sărbători, invitaţii şi alte astfel de chestiuni. Trebuie să înţelegi de timpuriu că pierzi timp preţios dacă te dedai la discuţii în contradictoriu. Acum ar fi mai degrabă momentul să vă coalizaţi decât să căutaţi vinovatul pentru acele lucruri care nu au fost făcute când trebuia. În caz contrar, puteţi rămâne în urmă.

HOROSCOP 24 DECEMBRIE BALANŢĂ

În cazul în care lucrezi în Ajun, aşteaptă-te ca sezonul sărbătorilor să conducă la urgenţe şi decalaje pe care poate nu le-ai luat în calcul. În ceea ce îi priveşte pe ceilalţi(alte) născuţi(te) în acest semn, pregătirile de Crăciun se anunţă a fi unele cu peripeţii, în sensul că socoteala din familie ar putea să nu coincidă cu cea de la magazin. Se recomandă mare atenţie şi pe partea de sănătate, întrucât excesele s-ar putea să vă dea mari bătăi de cap. Indiferent ce faci, mizează pe echilibru şi nu vei da greş. În plus, comunicarea este un ingredient esenţial.

HOROSCOP 24 DECEMBRIE SCORPION

Cadourile pentru cei dragi s-ar putea să te coste mai mult decât ţi-ai imaginat. Poate că articolele pe care ai pus ochii nu au fost reduse pe cât te-ai aşteptat ori ai descoperit oferte mai bune în altă parte abia după ce ai achiziţionat o mare parte din daruri. Încearcă să vezi dacă nu cumva poţi restitui unele produse, astfel încât să le poţi cumpăra de altundeva la un preţ mai convenabil. S-ar putea ca unele magazine să îţi permită să faci acest lucru. În caz contrar, nu îţi rămâne decât să îţi reevaluezi bugetul pentru celelalte achiziţii de sărbători.

HOROSCOP 24 DECEMBRIE SĂGETĂTOR

Acesta ar trebui să fie sezonul bunei înţelegeri cu toţi cei dragi, dar pe unii(ele) nativi(e) ai(le) acestui semn, Ajunul i/le-ar putea surprinde în tensiuni cu unii membri ai familiei de origine. Sărbătorile ocazionează, printre altele, mai multe interacţiuni între tine şi părinţi decât în restul anului, iar în felul acesta, se poate ajunge la replici tăioase pe diverse teme. Poate ar fi mai bine dacă ai ocoli graţios teme de discuţie care conduc la o atmosferă încărcată. Cu siguranţă există subiecte pe care le-ai putea aborda şi care vă produc plăcere tuturor, fără să vă expuneţi riscului de polemică.

HOROSCOP 24 DECEMBRIE CAPRICORN

Te numeri printre nativii(ele) pe care riscă să le cuprindă un sentiment de nostalgie în prag de Crăciun. Nu te poţi abţine parcă să rememorezi evenimente din trecut întâmplate în preajma acestei perioade, care au implicat persoane ce nu se mai află lângă tine dintr-un motiv sau altul. Melancolia ţi se citeşte în glas şi s-ar putea să mergi într-atât de departe pe aleea amintirilor încât rişti să nu te mai întorci la timp în prezent, pierzând oportunitatea să te bucuri aşa cum trebuie de aceste sărbători. Nu este nimic rău în a depăna episoade din trecut, dar nu exagera.

HOROSCOP 24 DECEMBRIE VĂRSĂTOR

Întâmpini, se pare, Ajunul de Crăciun timid, cu anxietăţile de rigoare care se impun sfârşitului de an. Te gândeşti poate cu regret la oportunităţi de care nu ai profitat la timp, la prieteni de care te-ai distanţat, în timp ce te frământă griji cu privire la planurile tale pe 2020. Nu este exclus ca şi banii să constituie un subiect de îngrijorare, mai ales dacă prietenii ţi-au propus activităţi care implică să cotizezi mai mult decât îţi permite bugetul. Încearcă să te împaci cu ceea ce a fost, fă ce poţi cu ce ai acum şi priveşte optimist către viitor.

HOROSCOP 24 DECEMBRIE PEŞTI

Dacă lucrezi astăzi, aşteaptă-te ca şefii să nu te slăbească pe motivul că este Ajunul şi trebuie să vii la serviciu, vrei-nu vrei. Aşadar, încearcă să te comporţi ca într-o zi lucrătoare obişnuită, cu toate că mintea îţi zboară la ce a mai rămas de pregătit pentru mâine. În cazul altor nativi(e), se anunţă discuţii în contradictoriu cu unele figuri de autoritate din familie. Este acea perioadă din an în care te aştepţi la confirmări, îţi faci scenarii, iar ceea ce primeşti este departe de ce ţi-ai fi dorit să primeşti. Caută totuşi să nu se ajungă la conflicte inutile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici