HOROSCOP 24 FEBRUARIE 2020: Zodiile care nu încep prea bine săptămâna. Peştii vor avea parte de confuzii şi neînţelegeri

HOROSCOP 24 FEBRUARIE. Săptămâna se deschide cu două conjuncţii ale Lunii cu Neptun şi Mercur retrograd în Peşti. Zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător şi Peşti) ar putea avea parte de confuzii şi neînţelegeri la începutul acestei săptămâni.

28071 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 24 FEBRUARIE 2020: Zodiile care nu încep prea bine săptămâna. Peştii vor avea parte de confuzii şi neînţelegeri

Sursa foto: Profimedia

Patru zodii ar putea avea parte de confuzii şi neînţelegeri la începutul acestei săptămâni.

HOROSCOP 24 FEBRUARIE BERBEC

Prima zi a acestei săptămâni se anunţă a fi una pe care o începi destul de greu. Nivelul tău de energie este încă scăzut, semn că nu te-ai refăcut complet după tăvălugul de săptămâna trecută ori din weekend-ul anterior. Din acest motiv, ar fi indicat să nu îţi propui pe astăzi sarcini de lucru istovitoare, care presupun să faci eforturi fizice mari ori să stai concentrat(ă) o lungă perioadă de timp. Mintea va avea tendinţa să îţi fugă în toate părţile, ceea ce înseamnă că nu vei da dovadă de randamentul la care te-ai fi aşteptat. Amână-le pe zilele următoare.

HOROSCOP 24 FEBRUARIE TAUR

Lunea aceasta dă impresia unui început de săptămână cu premise foarte bune. Per ansamblu, perspectivele sunt promiţătoare, dar trebuie să ţii cont de faptul că unele lucruri s-ar putea să nu fie ceea ce par. Nu te baza prea mult pe ajutorul celor din jur, fie el financiar sau bazat pe experienţă, iar dacă te întâlneşti astăzi cu anumite oportunităţi, ţine cont de faptul că ar putea prezenta unele piedici sau greutăţi de care nu eşti conştient(ă) acum. Important este să nu-ţi faci păreri greşite, căci altfel nu îţi vei da seama cum stau lucrurile cu adevărat în jurul tău.

HOROSCOP 24 FEBRUARIE GEMENI

În plan profesional, lucrurile par să decurgă bine astăzi, dar trebuie să te pregăteşti pentru eventualitatea în care apar schimbări bruşte de macaz sub forma urgenţelor, amânărilor sau a decalărilor. În situaţii ca acestea, este foarte important cum anume comunici cu superiorii, dar şi cu cei cu care derulezi afaceri, mai ales dacă timpul vă presează. Altfel, s-ar putea ca lucrurile să se complice şi mai tare, ceea ce ar putea conduce la unele probleme mai mari decât înainte. Caută aşadar să vorbeşti la timp despre ceea ce crezi că nu se îndreaptă în cea mai bună direcţie pentru voi.

HOROSCOP 24 FEBRUARIE RAC

Aceasta este o zi în care te poţi trezi cu surprize neplăcute care ţin de aranjamentele pentru nişte călătorii sau de anumite chestiuni birocratice. S-ar putea să apară întârzieri pe care nu le-ai luat în calcul sau este nevoie să faci rost de alte documente pentru a obţine autorizaţia sau adeverinţa de care aveai nevoie. În orice caz, cert este că socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg, motiv pentru care este nevoie să îţi restructurezi anumite planuri. Poate reuşeşti să găseşti unele soluţii de ultimă oră sau măsuri de precauţie care să evite complicarea acestor situaţii.

HOROSCOP 24 FEBRUARIE LEU

Începutul acestei săptămâni nu este unul propice pentru a aduce în discuţiile cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri resursele comune sau ceea ce urmează să se întâmple cu ele. De aici îţi poţi da seama şi că astrele nu favorizează negocierile care privesc sumele cu care te vei alege de pe urma unei înţelegeri sau colaborări. Până într-un punct, poate părea că aveţi idei similare pe acest plan, dar părerile voastre încep să diveargă brusc la un moment dat. Vedeţi dacă puteţi lăsa unul de la altul şi dacă se poate ajunge la un numitor comun pe acest plan.

HOROSCOP 24 FEBRUARIE FECIOARĂ

Nici pentru tine nu se întrevede un început de săptămână prea bun în cuplu sau în raport cu partenerul de afaceri. Riscă să se strecoare divergenţe între voi, generate cel mai probabil de lucruri care nu au fost lămurite la timp ori de replici acide pe care nu aţi apucat să le clarificaţi. Dedică o parte din această zi clarificării situaţiei dintre voi, mai ales dacă nu pare să se mişte de la sine în direcţia cea bună. Încurajează la dialog şi nu te da în lături de la a explica lucruri pe care le-aţi mai vorbit altcândva în trecut.

HOROSCOP 24 FEBRUARIE BALANŢĂ

La serviciu, săptămâna debutează cu unele piedici destul de mari. De exemplu, s-ar putea să fii întâmpinat(ă) cu sarcini de lucru mai dificile decât ţi-ai imaginat. Sau poate că nu dispui de energia necesară pentru a le face faţă tuturor. În orice caz, cert este că va trebui să te înhami cu multă răbdare şi putere de muncă pentru a finaliza ziua aşa cum ţi-ai dorit. În caz contrar, s-ar putea să nu termini mare lucru din ceea ce ţi-ai propus să realizezi astăzi. Caută deci să nu te laşi pe tânjeală. Trage tare şi vei face faţă cu brio.

HOROSCOP 24 FEBRUARIE SCORPION

În plan sentimental şi în relaţie cu copiii, astăzi s-ar putea să planeze o atmosferă tensionată. În primă fază, nu pare că ceva merge în neregulă, dar presiunea riscă să devină din ce în ce mai mare, semn că lucrurile nu merg prea bine între voi. Dacă sesizezi că s-au strecurat unele confuzii sau nelămuiriri între voi, poate ar fi cazul să vorbiţi deschis despre ele. Ele v-ar putea aduce la un pas mai aproape de un conflict pe care altfel l-aţi fi putut dezamorsa la timp, fără să apară schimburi de replici acide sau alt fel de neînţelegeri mocnite.

HOROSCOP 24 FEBRUARIE SĂGETĂTOR

Se întrevăd astăzi tensiuni în familie, generate cel mai probabil de unele lucruri pe care le-aţi ţinut numai pentru voi. Dacă au ieşit astăzi la iveală şi au stricat ambianţa, gândeşte-te dacă ar fi ceva de făcut pentru a readuce armonia între tine şi cei dragi. În funcţie de context, o idee la fel de bună ar fi aceea de a permite spiritelor să îţi vină în fire şi apoi să reiei discuţiile pe marginea chestiunilor care v-au adus în această situaţie. Excesul de zel te poate costa destul de scump în anumite circumstanţe, deci încearcă să iei uşor lucrurile.

HOROSCOP 24 FEBRUARIE CAPRICORN

Felul în care comunici astăzi cu cei de lângă tine s-ar putea să nu ducă mereu la cele mai bune rezultate. Cu unele persoane, se vede că interacţionezi foarte bine şi nu ai nevoie de prea multe vorbe pentru a-ţi da seama unei vrei să ajungă. Dar în raport cu altele, îţi este clar că trebuie să depui eforturi suplimentare. Explică-le încă o dată poziţia dacă crezi că aceasta nu a fost interpretat(ă) corect sau eşti judecat(ă) greşit. Ar fi păcat că unele discuţii sau negocieri importante să sufere de pe urma unor opinii pe care nu le-ai explicat suficient.

HOROSCOP 24 FEBRUARIE VĂRSĂTOR

Ţi se prefigurează astăzi o zi complicată din punct de vedere financiar. Modul în care uzezi astăzi de resursele tale este unul care te poate conduce la cheltuieli pe care le-ai fi putut evita dacă erai mai atent(ă). Aşadar, apelează la o părere obiectivă dacă te gândeşti să faci vreo investiţie. Cineva apropiat te poate ajuta să te ţii departe de plăţile care nu reprezintă o necesitate sau sursă de profit imediat şi sigur. În caz că nu primeşti avizul său, străduieşte-te să te limitezi la lista de cumpărături. Altfel se poate lăsa cu prea multe cumpărături care-ţi sunt nenecesare.

HOROSCOP 24 FEBRUARIE PEŞTI

Ceva din comportamentul tău de astăzi naşte semne de întrebare. Până şi cei care te cunosc cel mai bine sunt conştienţi de faptul că se întâmplă ceva cu tine care nu îţi stă în caracter. În cel mai fericit caz, este vorba despre o indispoziţie sau de o stare de spirit mai neplăcută. Ori s-ar putea să fie vorba despre perspectiva unor discuţii dificile cu anumite persoane importante. Oricare ar fi situaţia, cert este că trebuie să priveşti situaţia actuală cu alţi ochi, mai ales dacă vrei să te alegi cu un deznodământ pozitiv. Altfel, pronosticul nu va fi bun.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici