HOROSCOP 25 MARTIE 2020: Patru zodii ar putea da dovadă azi de neglijenţă la locul de muncă. Cum stau cu sănătatea

HOROSCOP 25 MARTIE. Luna se mişă azi fără direcţie prin semnul Berbecului, semn că nu formează niciun aspect astrologic major în această zodie. Zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn) ar putea da dovadă de neglijenţă şi superficialitate în plan profesional, financiar sau pe partea de sănătate.

4288 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 25 MARTIE 2020: Patru zodii ar putea da dovadă azi de neglijenţă la locul de muncă. Cum stau cu sănătatea

HOROSCOP 25 MARTIE 2020

Berbecii, Racii, Balanţele şi Capricornii ar putea da dovadă de neglijenţă şi superficialitate în plan profesional, financiar sau pe partea de sănătate.

HOROSCOP 25 MARTIE BERBEC

Luna ,,merge în gol" astăzi prin semnul naşterii tale, ceea ce a putea scoate la iveală neajunsurile energiei cu care operează zodia ta. Mai exact, s-ar putea să dai dovadă de superficialitate ori să fii prea brutal(ă) în anumite circumstanţe. Nu ne referim aici la agresivitate fizică neapărat, ci la faptul că nu afişezi diplomaţie şi tact în nişte momente în care ar cere aşa ceva situaţiile cu care te confrunţi. Aşadar, este foarte important să îţi măsori atent cuvintele şi reacţiile, dar şi să fii mai consecvent(ă). În felul acesta, reuşeşti să nu cazi în capcanele propriilor puncte slabe.

HOROSCOP 25 MARTIE TAUR

Luna marşează astăzi prin casa subconştientului din horoscopul tău general fără să creeze aspecte cu alte planete. Din acest motiv, resimţi nealterat efectele pe care le are asupra mentalului tău. Pe de-o parte, s-ar putea să ai unele reacţii nefericite, pripite sau exagerate în raport cu situaţia care a creat-o, fapt ce poate duce la probleme ceva mai serioase. Se simte în vocea şi în felul în care te porţi că ţi-e teamă de ceva sau că te frustrează unele lucruri, iar răbdarea-ţi legendară a ajuns la limită. Străduieşte-te să îţi procesezi stările înainte să preia cârma în locul tău.

HOROSCOP 25 MARTIE GEMENI

Luna cea fără de direcţie din casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup instalează climat astral pe fundalul căruia nu este deloc indicat să iei decizii importante cu privire la aceste iniţiative personale sau colective. Ai putea fi tentat(ă) să faci schimbări de substanţă, să renunţi la anumite strategii, obiective sau chiar persoane, alegeri pe care ai putea ajunge să le regreţi mai devreme sau mai târziu. Dacă situaţia nu ţi-o cere imperativ, este mai bine să aştepţi o vreme, cel puţin până când apar indicii clare în ce direcţie ar trebui să o iei în privinţa lor.

HOROSCOP 25 MARTIE RAC

Luna înaintează astăzi în gol prin casa carierei din horoscopul tău general, semn că dovezile de bravură de la serviciu ar putea fi catalogate drept idealisme, iar strategiile de a te impune ca încercări de a epata. Este deosebit de important aşadar să ai mare grijă cum te poziţionezi în raport cu şefii, cu responsabilităţile pe care le ai la serviciu şi cu imaginea pe care vrei să ţi-o creezi în plan profesional. Toate acestea pot avea de suferit dacă nu dai dovadă de profesionalism, tact şi mai multă determinare în relaţie cu ceea ce ai de făcut la muncă.

HOROSCOP 25 MARTIE LEU

Cerul este adesea limita, dar nu atunci când Luna ,,merge în gol” prin casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor pe distanţe mari şi a studiilor. Există riscul să îţi supralicitezi capacităţile sau forţele şi să îţi iei în spate mai mult decât poţi duce. De asemenea, dacă nu este imperios necesar să călătoreşti, nu te supune gratuit pericolelor cu care vine la pachet o deplasare într-un loc îndepărtat. Cât priveşte cursurile la care eşti înscris(ă) ori treburile birocratice pe care le ai de rezolvat, nu dispera şi nu te gândi să renunţi. Se găsesc metode să te ocupi de ele.

HOROSCOP 25 MARTIE FECIOARĂ

În cazul tău, Luna tranzitează în gol casa banilor şi a bunurilor deţinute şi/ sau câştigate în asociere cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri. Nici în ceea ce te priveşte aceasta nu este o zi în care să iei decizii importante de ordin financiar sau care vizează patrimoniul. Din teama zilei de mâine şi/ sau sub impulsul încurajărilor celorlalte părţi, ai putea fi tentat(ă) să îţi asumi unele riscuri, dar nu va dura foarte mult până când îţi vei da seama că ai lăsat instinctul să dicteze alegeri care ar fi trebuit să se bazeze de altfel pe raţiune.

HOROSCOP 25 MARTIE BALANŢĂ

Cu Luna deplasându-se fără direcţie prin casa parteneriatelor, este de aşteptat ca atmosfera din relaţia de cuplu şi din cadrul colaborărilor/ parteneriatelor să nu fie cea mai armonioasă. Atât tu, cât şi cei de lângă tine aveţi tendinţa de a spune ce vă vine prima dată la limbă, lucru deloc recomandat pe un fundal tulbure ca cel al vremurilor pe care le trăim acum. Nu este nimic rău în a da dovadă de spontaneitate şi a fi sincer(ă), dar în acelaşi timp, caută să nu treci peste unele limite dincolo de care ai putea leza pe cei de care depinzi.

HOROSCOP 25 MARTIE SCORPION

Tu te numeri printre nativii(ele) care ar trebui să îşi ia cele mai multe precauţii astăzi. Acest lucru se datorează faptului că Luna ,,merge în gol” astăzi prin casa sănătăţii fizice din astrograma ta solară, împingându-te să fii destul de neglijent(ă) şi repezit(ă) în situaţii în care ar trebui să dovedeşti mai multă precauţie şi control de sine. De asemenea, la serviciu se recomandă să verifici de două ori înainte să implementezi o tehnică ce nu îţi mai permite cale de întoarcere. În plus, în raport cu colegii de muncă, încearcă să nu torni gaz pe foc fără niciun motiv.

HOROSCOP 25 MARTIE SĂGETĂTOR

În relaţia ta cu cei dragi, tranzitul fără direcţie al Lunii prin casa iubirii şi a copiilor poate aduce o exacerbare a stării de tensiune care mocnea deja de câteva zile în subteranul relaţiei voastre. Date fiind circumstanţele, probabil aţi stat mai mult timp împreună în ultima perioadă, ceea ce a redeschis poate răni nevindecate complet. Ori s-au pus în lumină probleme de incompatibilitate asupra cărora nu v-aţi aplecat serios până acum. Înainte să spui ceva ce ar putea să doară, mai bine vezi dacă îţi poţi găsi curajul să deschizi un dialog sincer şi pe un ton mai cald.

HOROSCOP 25 MARTIE CAPRICORN

În ceea ce te priveşte, Luna ,,merge în gol” prin casa familiei, semn că în cazul tău tensiunile afectează cu precădere relaţia cu membrii familiei de origine. Nu îţi pierde răbdarea dacă vezi că nu se protejează suficient; mai explică-le o dată riscurile la care se expun şi nu crea un conflict pe care ai fi putut să îl eviţi. În plus, dacă te confrunţi cu unele complicaţii într-o chestiune locativă, casnică sau de patrimoniu, nu lua decizii încă. Ce faci astăzi s-ar putea să fie bun făcut, dar nu neapărat în avantajul tău pe termen mediu şi mai lung.

HOROSCOP 25 MARTIE VĂRSĂTOR

Mersul fără direcţie al Lunii prin casa comunicării te privează de diplomaţie şi tact. Ce ţi-e în guşă e şi în căpuşă, ar zice o vorbă din bătrâni, iar dacă uneori îţi este apreciată francheţea şi chiar te ajută să obţii unele oportunităţi valoroase, s-ar putea ca de data aceasta să ajungi să dai cu bâta în baltă din cauza ei. Acest lucru nu înseamnă că astrele te invită să ascunzi adevărul, ci mai degrabă te provoacă să găseşti cea mai bună formă în care să-l îmbraci. În plus, îţi transmit că nu este un moment bun de semnat contracte.

HOROSCOP 25 MARTIE PEŞTI

În astrograma ta solară, Luna se deplasează astăzi fără să formeze aspecte prin casa banilor şi a bunurilor. Persistă aşadar pe parcursul întregii zile tentaţia de a face cumpărături spontane, care nu reprezintă o necesitate, dar care sunt mânate de teama preţurilor care ar putea creşte şi de perspectiva precarităţii. Gândeşte-te bine dacă chiar ai nevoie de acel ceva care nu figurează în lista ta de achiziţii de bază. S-ar putea să apară alte cheltuieli inevitabile cât de curând, pentru care ar fi bine să ai un buget de care să nu te atingi astăzi. Fii prevăzător(oare) şi mai precaut(ă).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici