HOROSCOP 25 octombrie 2019: O zi plină de provocări! Ce zodii vor fi puse astăzi la încercare

Luna din Fecioară le trasează azi un aspect armonios de trigon lui Pluto din Capricorn şi unul tensionat de careu lui Jupiter din Săgetător. Zodiile de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn) se bucură de influenţa celui dintâi care le potenţează simţul practic, iar cele Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător şi Peşti) vor trebui să facă faţă provocărilor pe care le aduce cel de-al doilea.

8924 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 25 octombrie 2019: O zi plină de provocări! Ce zodii vor fi puse astăzi la încercare

HOROSCOP 25 octombrie 2019

Berbec

Horoscopul prognozează pentru tine o zi lucrătoare destul de plină pentru tine, din care nu vor lipsi răsturnările de situaţie şi urgenţe. S-ar putea ca unele termene-limită să se reducă, anumite cerinţe să se schimbe în ultimul moment, iar aşteptările să crească tot mai mult. Cu toate aceasta, trebuie să faci toate eforturile necesare pentru a rămâne stăpân(ă) pe situaţie. Beneficiile care se prefigurează de pe urma reuşitei tale sunt deloc neglijabile, deci este foarte important să dai tot ce ai mai bun în condiţiile date. Caută să îţi păstrezi controlul şi să te adaptezi schimbărilor apărute în programul zilei.

Taur

În principiu, horoscopul spune ca ai parte de o zi cu premise bune. Nu îţi lipsesc nici energia, nici buna dispoziţie, dar ar putea apărea evenimente care îţi pun la încercare răbdarea şi capacitatea de a-ţi menţine tonusul mental la cote ridicate. Mai exact, s-ar putea să te confrunţi cu unele probleme de ordin sentimental. Partenerul ţi-ar putea reproşa că nu te mai porţi la fel în cuplu sau că s-a schimbat ceva în atitudinea ta vis-a-vis de el/ea. În cazul în care estimările sale sunt greşite, este de dorit să îi explici răbdător(oare) că nu se întâmplă nimic din ceea ce-şi imaginează.

Gemeni

Nici pe tine par să nu te ocolează problemele de natură relaţională. S-ar putea să fie vorba de unele tensiuni între tine şi persoana iubită pe seama unor chestiuni domestice sau de ordin gospodăresc, dar dacă le trataţi matur, lăsând la o parte orgoliul şi încercând să găsiţi soluţii practice pentru problemele cu care vă confruntaţi, s-ar putea ca acest episod să vă rămână în minte ca nimic mai mult decât o oportunitate de a vă cunoaşte mai bine şi de a regla eventualele diferenţe de viziune. Puteţi ajunge foarte departe dacă nu vă pierdeţi cu firea în asemenea momente.

Rac

Abilităţile tale de comunicare şi socializare se bucură astăzi de influenţa pozitivă a astrelor, dar s-ar putea să nu le poţi aplica cu succes la serviciu. Ai poate tendinţa de a spune unele lucruri verde în faţă, ceea ce riscă să îi facă pe unii colegi de serviciu să se lezeze mai degrabă decât să le semnaleze faptul că ceva din raţionamentul lor este greşit. Aşadar, trebuie să îţi asumi mai multă diplomaţie în raport cu ei, mai ales dacă activaţi într-un proiect comun şi performanţa ta la serviciu depinde şi de a lor. Cu partenerul însă comunici mai uşor.

Leu

Se anunţă azi multă activitate astrală în plan financiar şi vizează atât câştiguri, cât şi cheltuieli. Dacă nu eşti atent(ă) însă, există posibilitatea ca cele din urmă să le depăşească pe cele dintâi, deci caută să faci în aşa fel încât să menţii un echilibru între cele două. Oportunităţile financiare nu îţi lipsesc, dar s-ar putea să fie vorba mai degrabă de o primă, un comision sau de suplimente financiare de pe urma unor activităţi extraprofesionale. Dacă depăşeşti măsura cu achiziţiile, s-ar putea să nu fie suficient de mari încât să acopere cu succes gaura făcută în bugetul de săptămâna aceasta.

Fecioară

În raport cu partenerul de viaţă şi copiii, te bucuri de o atmosferă liniştită şi veselă, dar nu acelaşi lucru se poate spune despre cum merg lucrurile în relaţie cu membrii familiei de origine. Vă vine greu să treceţi cu vederea acele inerente diferenţe de mentalitate care vin odată cu prăpastia dintre generaţii. Întrucât nu le poţi percepe să se schimbe dacă nu simt ei înşişi nevoia de a o face, mai bine încerci să îi accepţi aşa cum sunt. În cazul altor nativi(e), este vorba despre anumite chestiuni de familie care scot la iveală diferenţele între ei/le şi partener.

Balanţă

Aceasta este una dintre acele zile în care ar fi indicat să nu tragi prea tare de tine. Încearcă să îţi duci la bun sfârşit toate sarcinile prevăzute în program şi apoi fă-ţi planuri cu familia sau cu părinţii sau alte rude apropiate. Dacă duci discuţii importante sau derulezi negocieri, s-ar putea să se profite de sensibilitatea accentuată astăzi de astre şi rişti să nu obţii rezultatul dorit de pe urma lor. Caută aşadar să amâni activităţile de acest tip şi să le reprogramezi pentru o dată ulterioară săptămâna viitoare. Horoscopul spune că ar fi păcat să pierzi tot progresul de până acum.

Scorpion

În cazul în care eşti implicat(ă) într-un proiect, aceasta este o zi în care ar fi indicat să lucrezi la finanţarea lui. Dintr-un motiv sau altul, ai putea fi tentat(ă) să te grăbeşti cu investiţiile, dar rişti să te califici astăzi pentru un eşec şi nu pentru succesul pe care îl meriţi. Îţi poate părea că nu mai ai nimic de făcut şi că ai ajuns unde ţi-ai dorit cu conceperea strategiilor de acţiune, dar s-ar putea să nu dureze până când ţi se demonstrează contrariul. De la fel de multă prudenţă dă dovadă şi dacă ţi se solicită împrumuturi.

Săgetător

Pari a fi nu prea mulţumit(ă) cu ultimele decizii luate de conducere sau de atitudinea şefilor faţă de tine. Din perspectiva sarcinilor dificile care ţi-au fost delegate, este de înţeles dacă ai început să crezi că au un dinte împotriva ta. Încearcă totuşi să îţi schimbi optica şi să vezi această perioadă dificilă în plan profesional drept o oportunitate să îţi redesenezi limitele şi să depăşeşti graniţele experienţei de muncă acumulate până acum. Dacă reuşeşti să vezi lucrurile din acest unghi, vei da dovadă de mai mult randament şi chiar s-ar putea să te califici pentru nişte recompense financiare însemnate.

Capricorn

Starea ta de spirit ar putea să fluctueze destul de mult pe parcursul acestei zile. În unele momente sau în raport cu anumite situaţii, simţi că poţi muta munţii din loc şi că nicio provocare nu este prea mare, dar în alte privinţe, eşti poate deznădăjduit(ă), temător(oare) şi nepregătit(ă) emoţional să faci faţă încercărilor pe care ţi le pregătesc astrele. Este normal să ai temeri, dar caută să îţi cultivi prima stare întrucât vei avea de pierdut mai degrabă decât de câştigat dacă persişti în starea negativă. Ţine cont că niciodată nu ţi se dă mai mult decât poţi duce.

Vărsător

Vinerea aceasta marchează sfârşitul unei perioade dificile şi nenorocoase prin care ai trecut de ceva vreme încoace. Te simţi de parcă ţi s-ar fi luat o piatră de pe inimă şi ai toate motivele să te bucuri de micile victorii pe care le-ai obţinut în faţa provocărilor cu care ai avut de-a face. Rămân însă unele temeri referitoare la viitor, unele mai îndreptăţite şi fundamentate, iar alte închipuite, pricinuite poate de oboseala acumulată în această perioadă. Încearcă să faci corect distincţia între ele pentru a-ţi da seama ce poţi face concret pentru a le depăşi cu succes pe cele reale.

Peşti

Tu şi partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri aveţi aspiraţii comune şi vă imaginaţi în viitor în acelaşi loc, dar s-ar putea ca planurile să vă fie dejucate de modul în care gestionaţi nevoia de a avea ultimul cuvânt în privinţa chestiunilor care vă privesc în aceeaşi măsură. Există posibilitatea să lăsaţi orgoliul şi dorinţa de a vă impune autoritatea să primeze înaintea spiritului de echipă pe care v-aţi bazat până acum. Este important ca cel puţin unul dintre voi să îşi dea seama la timp de această nefericită schimbare de atitudine. Altfel, situaţia poate să degenereze în conflicte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici