HOROSCOP 27 IANUARIE 2020: Cele patru zodii care astăzi vor trebui să facă alegeri dificile în plan personal şi profesional

Săptămâna se deschide cu două aspecte ale lui Venus din Peşti: unul tensionat de careu cu Marte din Săgetător şi altul de conjuncţie cu Neptun, aflat în acelaşi semn. Zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător şi Peşti) ar putea avea parte de o zi de luni în care trebuie să facă alegeri dificile în plan personal şi profesional.

20922 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 27 IANUARIE 2020: Cele patru zodii care astăzi vor trebui să facă alegeri dificile în plan personal şi profesional

HOROSCOP 27 IANUARIE 2020

Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii şi Peştii ar putea avea parte de o zi de luni în care trebuie să facă alegeri dificile în plan personal şi profesional.

HOROSCOP 27 IANUARIE BERBEC

Prima zi a acestei săptămâni nu te surprinde într-o formă prea bună, cel puţin la nivel mental şi emoţional. Eşti destul de abătut(ă) şi pare că te-ai predat cu totul în braţele melancoliei. Trebuie să vezi însă dacă motivele din spatele acestei stări de spirit neplăcute sunt reale sau imaginare. În cazul unor nativi(e), s-ar putea ca la mijloc să se afle o dezamăgire provocată de descoperirea unei iluzii în care s-au complăcut o perioadă destul de lungă de timp. În ceea ce îi priveşte pe alţii(tele), este posibil să nu fie vorba decât de o indispoziţie de ordin trecător.

HOROSCOP 27 IANUARIE TAUR

În cazul tău, începutul de săptămână ar putea veni la pachet cu unele temeri care privesc evoluţia unor relaţii sau situaţia ta financiară din viitor. Nu este exclus ca acestea să fie alimentate de întârzierea unui sprijin economic care ţi-a fost promis, de revelaţia unor incompatibilităţi cu privire la planurile pe termen lung între tine şi partenerul de viaţă ori persoanele cu care derulezi afaceri sau de faptul că, în general, lucrurile nu merg aşa cum le-ai preconizat. Oricare ar fi situaţia, cert este că ai nevoie să îţi oferi timp de gândire. Ia o decizie în cunoştinţă de cauză.

HOROSCOP 27 IANUARIE GEMENI

Nici în cazul tău nu se întrevăd veşti prea bune. Felul în care interacţionezi cu colegii de muncă, partenerii de afaceri, colaboratorii sau clienţii trădează faptul că există un dezechilibru serios în raportul de forţe dintre voi. La fel de posibil este ca probleme de relaţionare să afecteze modul în care te înţelegi cu şefii sau persoana iubită. Simţi poate că eşti nevoit(ă) mereu să laşi de la tine şi să cedezi în faţa dorinţelor şi nevoilor lor, fără ca punctele de vedere să-ţi fie ascultate şi luate în considerare. A venit momentul să aveţi o discuţie pe această temă.

HOROSCOP 27 IANUARIE RAC

Înainte să pleci la serviciu, asigură-te că te înarmezi cu multă răbdare şi că te pregăteşti moral pentru scenariul în care lucrurile nu merg cum le-ai preconizat. Potrivit astrelor, te aşteaptă o zi de luni plină şi aglomerată, care nu îţi dă timp să-ţi plângi de milă. Îţi bat la uşă termenele-limită, se complică unele sarcini de lucru pe ultima sută de metri, ai de-a face cu urgenţe ori cu colegi de serviciu cu care nu se poate discuta. Încearcă să rămâi stăpân(ă) pe tine însuţi(ăţi) şi vei ieşi cu ele toate la liman la sfârşitul zilei. Ai încredere-n tine.

HOROSCOP 27 IANUARIE LEU

În ceea ce te priveşte, se anunţă unele provocări de ordin sentimental sau în relaţia cu copiii. Tu sau partenerul aţi putea geloziei şi posesivităţii, dezvoltând suspiciuni în privinţa celuilalt. Sau poate se nasc conflicte cu cei mici pe baza libertăţii pe care le-o oferi sau a faptului că ai tendinţa să nu respecţi unele limite de intimitate. Gândeşte-te bine însă dacă eşti îndreptăţit(ă) să simţi ceea ce simţi. Există posibilitatea să fie vorba doar despre o breşă de încredere care se poate repara prin comunicare. Discută despre temerile pe care le ai şi invită la dialog pe cei dragi.

HOROSCOP 27 IANUARIE FECIOARĂ

Şi în cazul tău se întrevăd tensiuni între tine şi persoana iubită. S-ar putea să fie vorba de unele discuţii în contradictoriu pe o temă de ordin casnic, domestic sau locativ. Ţie şi partenerului v-ar putea fi destul de dificil să ajungeţi la un consens cu privire la acea chestiune, fapt îngreunat şi de nivelul de implicare diferit în acel sector. Lasă orgoliul deoparte şi încearcă să găseşti soluţii care să aducă laolaltă viziunea ta şi a persoanei iubite. În caz contrar, riscaţi să perpetuaţi această atmosferă încărcată pe mai tot parcursul săptămânii, fără să ajungeţi la vreo concluzie satisfăcătoare.

HOROSCOP 27 IANUARIE BALANŢĂ

Şi tu te numeri printre nativii(ele) semnelor care nu au parte de un început de săptămână lucrătoare prea grozav. Socoteala de acasă nu se prea potriveşte cu cea din târg; primeşti mai multe sarcini decât te-ai aşteptat, nivelul lor de complexitate este mai ridicat decât în mod normal, iar cu colegii de muncă ai probleme de relaţionare. În cazul în care mai apar şi defecţiuni la aparatura de la birou, este de înţeles dacă-ţi vine să le laşi pe toate baltă. Decât să te dai bătut(ă), mai bine încerci să le iei pe îndelete, una câte una şi să ai răbdare.

HOROSCOP 27 IANUARIE SCORPION

Cheltuielile s-ar putea ţine de tine ca scaiul astăzi. Dar ţine cont că s-ar putea să cazi într-o categorie favorabilă sau într-una mai puţin favorabilă. Mai exact, unii(ele) nativi(e) ai(le) acestui semn s-ar putea confrunta cu tentaţia de a achiziţiona lucruri care nu se găsesc pe lista lor de cumpărături prioritare, în timp ce alţii(tele) n-au de ales decât să cumpere cadouri pentru un eveniment care se apropie cu paşi repezi. Dacă te numeri printre cei(le) dintâi, înseamnă că ai posibilitatea să eviţi cumva cheltuielile, dar în al doilea caz, nu prea poţi decât să cauţi cele mai bune oferte.

HOROSCOP 27 IANUARIE SĂGETĂTOR

Dacă există persoane mai conservatoare în familia ta, aşteaptă-te ca interacţiunile cu ele să nu decurgă astăzi prea uşor. Felul în care vedeţi lucrurile nu este compatibil în anumite privinţe aflate pe ordinea de zi, ceea ce riscă să conducă, în cel mai fericit caz, la pauze conversaţionale stânjenitoare sau chiar la schimburi de replici acide. Înainte să spui ce îţi vine la limbă, conştientizează că aţi trecut cu toţii de vârsta în care vă mai puteţi schimba viziunile de bază despre viaţă şi lume. Încearcă să te pui în ipostaza lor şi poate reuşeşti să înţelegi cum gândesc.

HOROSCOP 27 IANUARIE CAPRICORN

Pentru tine, săptămâna ar putea începe cu o veste proastă. Ori poate circulă în jur unele vorbe cu privire la tine care nu au nicio legătură cu realitatea. La fel de posibil este să fii tu cel(a) care nu se simte în apele sale din pricina fapului că ceva din prezent îi aduce aminte de o situaţia mai puţin plăcută din trecut. În cazul în care te afli în această a doua ipostază, caută să îţi muţi gândul către ceva pozitiv şi să ţii cont că istoria nu trebuie să se repete dacă ţi-ai învăţat lecţiile trecutului la timpul potrivit.

HOROSCOP 27 IANUARIE VĂRSĂTOR

Aceasta nu este o zi în care să faci investiţii majore, nici în prieteni şi ideile lor, nici în proiecte personale care nu prezintă garanţii. Este foarte uşor astăzi să ajungi în ipostaza de a te lăsa dus(ă) de nas de entuziasmul unui apropiat ori de propriul avânt, dar s-ar putea ca realitatea să nu corespundă întocmai pronosticurilor. Aşadar, dacă te gândeşti să direcţionezi sume mari în direcţia unui împrumut sau a unui plan, individual sau colectiv, cântăreşte bine înainte posibilităţile. În caz contrar, s-ar putea să fii bun(ă) de plată sau să te alegi cu o pagubă foarte mare.

HOROSCOP 27 IANUARIE PEŞTI

Relaţia cu şefii se arată a fi una destul de tensionată astăzi. Sau poate că raportul tău cu ideea de responsabilitate nu este unul care să te entuziasmeze. Mai exact, dacă trebuie să îi coordonezi pe alţii sau atârnă pe umerii tăi o răspundere mare, este posibil ca aceste perspective să nu te anime deloc. Ba mai mult, s-ar putea chiar să te sperie ori să îţi producă o senzaţie de nelinişte pe care nu o poţi depăşi nicicum. Caută să te autocontrolezi şi să-ţi pui ordine în minte. Eşti perfect capabil(ă) să îţi duci aceste sarcini la bun sfârşit.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici