HOROSCOP 27 MARTIE 2020: Zodiile care astăzi vor fi puse în faţa unor schimbări complet neaşteptate

HOROSCOP 27 MARTIE. Luna aderă astăzi la o conjuncţie cu Uranus în Taur, ceea ce pune zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător) în faţa unor schimbări cărora nu li se pot sustrage.

5472 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 27 MARTIE 2020: Zodiile care astăzi vor fi puse în faţa unor schimbări complet neaşteptate

HOROSCOP 27 MARTIE 2020

Zodiile Fixe vor fi puse în faţa unor schimbări cărora nu li se pot sustrage.

HOROSCOP 27 MARTIE BERBEC

Astăzi ar fi de dorit să stai departe de cheltuielile exagerate. Mâna riscă să îţi alunece în buzunar fără să îţi dai seama, ceea ce ţi-ar putea periclita bugetul pe acest weeken. Aşadar, caută să îţi ţii sub control obiceiurile de consum, astfel încât să fii pregătit(ă) pentru eventuale plăţi urgente şi/ sau inevitabile. În cazul altor nativi(e), conjuncţia Lunii cu Uranus de astăzi poate aduce oportunităţi de suplimentare şi/ sau valorificare a resurselor financiare, dar trebuie să iasă din zona de confort pentru a se putea bucura de ele aşa cum se cuvine. Informează-te cu privire la opţiunile digitale.

HOROSCOP 27 MARTIE TAUR

De regulă eşti o persoană a rutinelor şi nu prea ieşi din nişte tipare pe care toţi apropiaţii ajung să le intuiască la un moment dat, dar astăzi s-ar putea să dai dovadă de mai multă spontaneitate. Indiferent dacă te silesc circumstanţele să te deschizi la nou sau te încurajează aceste vremuri să te abaţi de la obiceiurile tale, cert este că nu-ţi va pica tocmai rău să priveşti lumea şi viaţa în general din alte unghiuri. Există însă riscul ca unele persoane să vadă cu ochi nu prea buni această schimbare de atitudine. Explică-le că în esenţă eşti acelaşi(eaşi).

HOROSCOP 27 MARTIE GEMENI

Nu eşti o persoană căreia să îi fie teamă de necunoscut ori care să persiste prea mult în tipare de gândire negative, dar există posibilitatea ca astăzi să te încerce unele frici sau frustrări pe care pur şi simplu nu reuşeşti să ţi le scoţi din minte. Poate tocmai acest lucru ar trebui să îţi dea de gândit şi să te încurajeze să procesezi ceea ce simţi. Aşadar, nu te mai ascunde de propriile stări şi încearcă să vezi dacă le generează ceva din prezent sau este vorba de evenimente din trecut ale căror lecţii nu le-ai învăţat la timp.

HOROSCOP 27 MARTIE RAC

Conjuncţia Lunii cu Uranus are loc în casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup din astrograma ta solară, iar efectul ei este acela de a produce schimbări de substanţă în cadrul acestor iniţiative. S-ar putea însă ca specificul lor să nu fie tocmai unul pozitiv; eşti nevoit(ă) probabil să pui pe stand-by unele proiecte ori chiar să renunţi la ele ori nu primeşti ajutorul promis la timp sau la nivelul la care ai fi avut nevoie. Oricare ar fi situaţia, cert este că trebuie să îţi regândeşti traiectoria în privinţa planurilor pe termen lung. Consultă-te cu apropiaţii tăi.

HOROSCOP 27 MARTIE LEU

În cazul tău, surprizele apar în sectorul profesional. După o perioadă destul de lungă de incertitudini pe acest plan, s-ar putea să primeşti în sfârşit nişte răspunsuri. Ele s-ar putea totuşi să nu te bucure întrucât vizează unele scenarii de care te-ai fi lipsit cu siguranţă. Poate nu este însă cazul să disperi prea repede; lucrurile sunt în continuă schimbare şi situaţia s-ar putea îmbunătăţi în perioada care vine. Cei(le) care lucrează în continuare ar fi bine să se aştepte la o zi cu multe sarcini de muncă, unele care vin la pachet cu răspunderi mai mari decât de obicei.

HOROSCOP 27 MARTIE FECIOARĂ

Unii(ele) nativi(e) ai(le) acestui semn ar putea afla că sunt nevoiţi(te) să întreprindă o călătorie pentru a rezolva o problemă care nu suportă amânare. Dacă chiar nu ai ce face în această privinţă, astrele îţi recomandă să îţi iei toate măsurile posibile de precauţie. În cazul altor nativi(e), poate fi vorba de treburi birocratice şi de drumuri pe la instituţiile statului. Evită spaţiile aglomerate şi încearcă să vezi dacă nu poţi rezolva on-line nişte lucruri. Per ansamblu, se poate spune aşadar că te aşteaptă o zi în care trebuie să fii raţional(ă) şi să îţi organizezi bine programul şi activităţile.

HOROSCOP 27 MARTIE BALANŢĂ

Conjuncţia Lunii cu Uranus în casa banilor şi a bunurilor deţinute/ câştigate în asociere cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri anunţă neînţelegeri şi chiar conflicte aprinse pe seama resurselor financiare sau de patrimoniu aflate la comun. Unul dintre voi ar vrea să investească, iar celălalt să pună la ciorap. Aceste diferenţe de viziune ar putea scoate la iveală n dezechilibru serios la nivelul raportului de forţe dintre voi. În definitiv, cineva ar putea să îşi impună punctul de vedere prin simplul fapt că nu cedează la fel de repede ca celălalt. Mai bine încercaţi să purtaţi o dezbatere echitabilă.

HOROSCOP 27 MARTIE SCORPION

Şi în ceea ce te priveşte se prefigurează o zi tensionată în raport cu cei dragi. Ceva din circumstanţele actuale, din comportamentul tău sau al partenerului ori din reacţia voastră la ceea ce se întâmplă acum în viaţa voastră îl dezamăgeşte pe celălalt. Se dă arama pe faţă, cum s-ar spune, în anumite circumtanţe, iar ceea ce se vede (te) supără. Înainte de a lua măsuri, se impune o discuţie calmă şi deschisă. Există posibilitatea să afli că ai interpretat greşit unele gesturi sau vorbe şi ai judecat eronat pe celălalt de lângă tine. Ia-ţi aşadar această măsură de precauţie.

HOROSCOP 27 MARTIE SĂGETĂTOR

Şi tu te numeri printre nativii(ele) care au parte de o zi agitată şi plină astăzi în plan profesional. Apar sarcini noi sau se complică brusc cele pe care le ai deja pe rol întrucât se ivesc urgenţe sau decalaje care îţi afectează munca şi randamentul. În cazul altor nativi(e) ai(le) acestui semn, conjuncţia Lunii cu Uranus poate anunţa faptul că se vor confrunta astăzi cu unele neplăceri de ordin medical. Dacă iese ceva din obişnuitul istoricului tău medical, adresează-te unui specialist şi nu mai aştepta. Este foarte important să fii sănătos(oasă) în ceastă perioadă foarte învolburată pe acest plan.

HOROSCOP 27 MARTIE CAPRICORN

În horoscopul tău general, conjuncţia Lunii cu Uranus se perfectează în casa iubirii şi a copiilor. Potenţialul său disruptiv face din această zi una dificilă pentru relaţiile la început de drup sau pentru nativii(ele) acestei zodii care sunt la început de drum în viaţa de părinţi. Ar putea apărea situaţii pe care nu îţi dai seama cum ar fi cel mai bine să le gestionezi. Nu uita că primul impuls are deseori dreptate. În plus, n-ar fi rău să afli care este părerea celor dragi în legătură cu situaţiile cu aceste conjuncturi în care vă aflaţi. Poate au ei răspunsul.

HOROSCOP 27 MARTIE VĂRSĂTOR

Şi în cazul tău ar putea apărea probleme în planul vieţii de familie sau în gospodărie. În raport cu cele dintâi, caută să nu îţi pierzi controlul vorbelor pentru că există riscul să spui sau să faci lucruri pe care vei ajunge să le regreţi mai devreme sau mai târziu. Iar dacă treburile casnice sau o problemă locativă sunt cele care-ţi creează bătăi de cap, încearcă că vorbeşti cu cei dragi despre ceea ce ar fi de făcut în cazul lor. Sugestiile cu care vin s-ar putea să te surprindă şi să te ajute să descoperi soluţia cea mai bună.

HOROSCOP 27 MARTIE PEŞTI

Felul în care comunici astăzi este unul combativ, uşor răstit şi astfel complet ineficient. Când pierzi controlul în contexte sociale, îţi pierzi şi credibilitatea. Aşadar, fii foarte atent(ă) pentru a face corect distincţia între asertivitate şi agresivitate. Iar cum potenţialul energetic al conjuncţiei Lunii cu Uranus este unul preponderent negativ, este important să ştii că aceasta nu este cea mai bună dintre zile pentru a începe colaborări sau pentru a semna contracte. Există riscul ca negocierile să nu se încheie în favoarea ta şi să ai mult de tras de pe urma lor. Încearcă să le mai amâni câteva zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici