HOROSCOP 28 FEBRUARIE 2020: Semnele de Pământ vor avea parte azi de surprize plăcute

HOROSCOP 28 FEBRUARIE. Ziua de astăzi se încadrează în tiparul de ieri, în sensul că zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn) ar putea avea şi astăzi de pătimit de pe urma configuraţiilor tensionate de careu dintre Lună şi Saturn, respectiv Venus şi Pluto.

23278 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 28 FEBRUARIE 2020: Semnele de Pământ vor avea parte azi de surprize plăcute

HOROSCOP 28 FEBRUARIE 2020

Pe de altă parte, semnele de Pământ se pot aştepta la unele surprize plăcute de pe urma conjuncţiei Lunii proaspăt intrate în Taur cu Uranus.

HOROSCOP 28 FEBRUARIE BERBEC

Ultima zi a acestei săptămâni se arată a fi una dificilă la serviciu în prima parte a zilei, dar este vorba doar de unele chestiuni nerezolvate de ieri pe care reuşeşti în cele din urmă să le vii de hac. Apoi, este foarte important să îţi gestionezi veniturile şi cheltuielile cu mai multă atenţie decât de obicei. În caz contrar, există posibilitatea să atentezi la bugetul destinat pentru sfârşitul de săptămână. În cazul în care ai angajamente solide în weekend, drămuieşte-ţi cu mare atenţie banii, căci altfel va fi nevoie să renunţi la ele şi să te alegi cu reproşuri.

HOROSCOP 28 FEBRUARIE TAUR

Prima şi ultima parte a zilei s-ar putea să te surprindă într-o stare de spirit nu prea grozavă. Se vede că săptămâna care este pe cale să se încheie şi-a pus destul de puternic accentul pe dispoziţia şi nivelul tău de energie, dar pare că ţi-ai făcut planuri care te entuziasmează şi te ajută să îţi accesezi resurse nebănuite. Caută totuşi să nu tragi prea tare de tine întrucât există riscul să nu poţi face nimic din ceea ce ţi-ai propus pentru zilele următoare. Rezervă-ţi aşadar un timp suficient pentru odihnă şi refacere, mai ales la nivel mental şi emoţional.

HOROSCOP 28 FEBRUARIE GEMENI

Nici tu nu te numeri printre norocoşii(oasele) pe care îi/le energizează venirea sfârşitului de săptămână. Te gândeşti intens la modul în care vor evolua unele situaţii ale căror deznodăminte le vei vedea abia în zilele care urmează. Sau poate te gândeşti că ar fi fost mai indicat să acţionezi altfel în unele circumstanţe în privinţa cărora nu mai poţi face mare lucru. Nu te lăsa pradă la asemenea gânduri, căci nu sunt deloc productive şi te aduc în ipostaza în care nu te poţi bucura aşa cum ar trebui de weekend. Lasă frământările în urma ta şi concentrează-te pe altceva.

HOROSCOP 28 FEBRUARIE RAC

În plan profesional, dar şi în raport cu partenerul de viaţă, începutul şi finalul zilei ar putea veni la pachet cu tensiuni. Încă se duc lupte aprige pentru ultimul cuvânt în anumite situaţii care vă privesc pe toţi în aceeaşi măsură, dar dup-amiaza aceasta ar putea schimba regulile jocului. Vă daţi seama că lucrurile nu vor evolua în direcţia dorită dacă nu vă armonizaţi viziunile şi planurile de acţiune. În cazul altor nativi(e), prima zi de weekend ar putea aduce oportunităţi de networking şi de a lega relaţii de mare perspectivă, atât în plan social, cât şi la nivel profesional.

HOROSCOP 28 FEBRUARIE LEU

Complicaţiile s-ar putea ţine lanţ şi astăzi în ceea ce te priveşte, dar prin intermediul unuia dintre superiori sau al propriei capacităţi de a te mobiliza, vei reuşi să le descurci iţele până la finalul programului de lucru de astăzi. Pari foarte ambiţionat(ă) să nu laşi anumite chestiuni pe săptămâna viitoare, cu toate că implică eforturi de timp, energie şi resurse destul de mari din partea ta pentru a le rezolva astăzi. Aşadar, s-ar putea să nu mai ai timp de mare lucru astăzi, deşi ţi-ai fi dorit să petreci o seară mai aparte alături de familie şi de apropiaţi.

HOROSCOP 28 FEBRUARIE FECIOARĂ

Ziua de astăzi rişte să înceapă şi să se termine exact la fel - cu tensiuni în raport cu persoana iubită şi/ sau copiii. Subiectul de dispută l-ar putea constitui unele evenimente de peste săptămână sau anumite chestiuni care privesc programul de weekend. În loc să insişti pe marginea unui program care nu îi prea entuziasmează, mai bine încearcă să porneşti o discuţie pe această temă şi să vă puneţi de acord ce anume v-ar plăcea să faceţi. Dacă nu se ajunge la un plan, o excursie spontană în afara localităţii v-ar face bine tuturor,mai ales dacă n-aţi ieşit de mult.

HOROSCOP 28 FEBRUARIE BALANŢĂ

Discuţiile în contradictoiu pe teme locative, casnice şi de familie reprezintă laitmotivul acestei zile, cel care se face remarcat la începutul şi la finele acestei vineri în interacţiunile cu partenerul de viaţă. Nu este prima oară săptămâna aceasta când vă contraţi pe astfel de subiecte, dar astăzi s-ar putea să ajungeţi la un consens în ceea ce le priveşte. Este clar că, între timp, a devenit o chestiune de orgoliu să vă impuneţi punctul de vedere în faţa celui drag, dar cu o astfel de atitudine ieşiţi în pierdere pe termen lung. Încearcă să vezi că dreptatea este la mijloc.

HOROSCOP 28 FEBRUARIE SCORPION

Începutul şi finalul de zi ar putea fi destul de haotice, mai ales dacă te-ai aşteptat să se deruleze după un program bine pus la punct, de la care să nu existe abateri. În principiu, n-ar trebui să fie vorba de încurcături serioase, care îţi dau cu totul peste cap programul zilei de vineri, dar s-ar putea să le exagerezi tu proporţiile. Caută aşadar să te adaptezi schimbărilor de ultim moment şi chiar să soliciţi ajutorul cuiva din jur dacă nu îţi dai seama cum să întorci situaţia în favoarea ta. Persoana iubită se va arăta bucuroasă să te ajute.

HOROSCOP 28 FEBRUARIE SĂGETĂTOR

Cheltuielile s-au tot ţinut după tine săptămâna aceasta, iar începutul şi finalul acestei zile nu ies prea mult din acest tipar. Ceea ce te-ar putea surprinde însă este faptul că ai mai mult de lucru astăzi decât ai preconizat, fie la serviciu, fie după programul de la locul de muncă. Nu îţi va fi foarte uşor să îi faci faţă acestui volum de treburi, dar dacă ţi le ordonezi într-o manieră coerentă, s-ar putea chiar să faci loc unor alte activităţi în agenda acestei zile. În acelaşi timp însă, există riscul să te epuizeze complet ritmul pe care-l întreţii azi.

HOROSCOP 28 FEBRUARIE CAPRICORN

S-ar părea că apar şi astăzi şicane între tine şi unii membri ai familiei. Pare că îţi este destul de greu să treci cu privirea anume răbufniri de săptămâna aceasta sau din această dimineaţă. Aşa se face că ziua s-ar putea termina într-o notă mai puţin plăcută, care îşi poate pune amprenta pe întreaga atmosferă a acestui weekend. Ţine cont însă că tensiunile se pot manifesta şi în relaţie cu persoana iubită ori cu copiii. Vezi ce anume exact te face să ţii cu dinţii de unele păreri care pe ei îi deranjează sau îi fac să se lezeze puternic.

HOROSCOP 28 FEBRUARIE VĂRSĂTOR

Pari să te afli şi astăzi sub efectul unor vorbe sau gesturi de care ai avut parte ieri sau zilele trecute, semn că nu te bucuri de venirea sfârşitului de săptămână decât de jumătate. În raport cu familia, lucrurile nu stau nici ele prea roz, în sensul că s-au adunat suficient de multe probleme încât să se ajungă astăzi la un moment dat la un schimb de replici usturătoare. Vorbeşte despre ce te deranjează la reacţiile celor din jur, astfel încât să n-ajungeţi la situaţia în care se spun lucruri care te supără, dar pe care ceilalţi nu le cunosc.

HOROSCOP 28 FEBRUARIE PEŞTI

Încrederea şi/ sau banii par să fi constituit subiecte spinoase între tine şi unii prieteni sau persoane la care te-ai fi aşteptat la un ajutor săptămâna aceasta. Pare că aceste situaţii nu s-au îndreptat între timp, indiciu cum că şi astăzi aţi putea avea parte de unele discuţii aprinse pe această temă. Dacă nu ţi-ai făcut poziţia cunoscută, este posibil ca azi să spui lucrurilor pe nume, ceea ce ar putea complica niţel situaţia dacă foloseşti un registru nepotrivit în raport cu ceilalţi. Fii ferm(ă) în legătură cu ce crezi că se întâmplă, dar caută să nu îţi pierzi autocontrolul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici