HOROSCOP 28 MARTIE 2020: O zi cu surprize pentru zodiile de Pământ. Ce au pregătit astrele

Prima zi propriu-zisă de weekend stă sub influenţa aspectelor armonioase de trigon pe semnele Taur şi Capricorn - de la Venus şi Lună la Jupiter şi Pluto, mai exact, respectiv a unei conjuncţii între Lună şi Venus în Taur.

2432 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 28 MARTIE 2020: O zi cu surprize pentru zodiile de Pământ. Ce au pregătit astrele

HOROSCOP 28 MARTIE 2020

Ele pregătesc o zi cu surprize pentru zodiile de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn).

HOROSCOP 28 MARTIE BERBEC

Sâmbăta aceasta ar putea să te întâmpine cu unele oportunităţi de câştin din unele activităţi (extra)profesionale. Sau poate se întâmplă că descoperi modalităţi prin care să faci unele investiţii de pe urma cărora nu va trebui să aştepţi prea mult pentru a te alege cu profituri. Se arată, de asemenea, o zi bună pentru munci în gospodărie sau de ordin profesionale. Nu îţi lipsesc randamentul şi priceperea necesare pentru a le duce la bun sfârşit.

HOROSCOP 28 MARTIE TAUR

Această zi de weekend te surprinde într-o formă destul de bună. Te bucuri poate că dispui de timpul necesar pentru a-l petrece alături de cei dragi, de persona iubită şi/ sau copii. Dacă ei nu se află încă în peisaj sau aveţi planuri pentru mâine, profită de această zi pentru a te îndeletnici cu preocupări care îţi aduc satisfacţii şi care îţi hrănesc spiritul. Ele îţi vor întreţine starea de spirit bună din această zi.

HOROSCOP 28 MARTIE GEMENI

Nu pari a fi foarte energic(ă) şi comunicativ(ă) astăzi, dar acest lucru se datorează mai degrabă oboselii sau circumstanţelor actuale în care ne aflăm. Totuşi, găseşti puterea de a te bucura de momentele cu cei dragi, în ciuda inerentelor tensiuni care mai apar atunci când se aduc în discuţie unele subiecte polarizante. Propune-le, de exemplu, să vă ocupaţi de unele treburi gospodăreşti restante. În felul acesta, nu vă aglomeraţi cu ele pe începutul săptămânii viitoare.

HOROSCOP 28 MARTIE RAC

Dacă nu ar fi vremurile pe care le trăim acum, sugestia astrelor pentru tine astăzi ar fi fost aceea de a ieşi la un brunch cu prietenii ori de a te gândi la tot felul de alte activităţi care te-ar aduce mai aproape de ei. Dar sigur aveţi cu toţii conturi pe situri de socializare, iar prin intermediul lor aţi putea face aproape tot ceea ce v-aţi permite şi în viaţa reală. Puneţi de-o conferinţă.

HOROSCOP 28 MARTIE LEU

Şi tu te numeri astăzi printre nativii(ele) semnelor care se bucură de succes la bani. S-ar putea ca în această perioadă să fi avut timpul necesar să te informezi despre posibilităţi de a câştiga în plus faţă de salariu. Astăzi s-ar putea să apară o oportunitate în acest sens, iar dacă îţi joci cărţile bine, s-ar putea să se transforme într-o sursă constantă de venituri. Pregăteşte-te totuşi să reduci din timpul liber de care dispui.

HOROSCOP 28 MARTIE FECIOARĂ

Eşti pozitiv(ă) şi voios(oasă) astăzi, cu toate că nu fiecare lucru este aşa cum ţi l-ai dorit. Este posibil totuşi să te cuprindă un dor de ducă foarte intens în decursul acestei zile, dar optează mai bine să citeşti ori să vizitezi online un muzeu sau o altă instituţie de ştiinţă şi cultură. Vei vedea că vei reuşi să îţi potoleşti setea de aventură şi cunoaştere şi prin aceste metode ceva mai puţin obişnuite nouă.

HOROSCOP 28 MARTIE BALANŢĂ

Tu, pe de altă parte, s-ar putea să fii destul de melancolic(ă) astăzi. Îţi lipsesc poate activităţile pe care le făceai în acest moment al anului sau te confrunţi cu unele situaţii mai speciale care sunt obiective de voinţa ta şi care ar putea avea o legătură cu vremurile pe care le trăim. Încearcă totuşi să nu te alimentezi singur(ă) cu energie negativă. Nu numai că este contraproductiv, dar riscă să te şi ţină mult.

HOROSCOP 28 MARTIE SCORPION

Şi pentru tine ziua de astăzi ar fi fost numai bună pentru plimbări sau întâlniri cu persoana iubită şi prietenii. Dar cum nu se recomandă astfel de activităţi, nu ar fi rău să cauţi alte metode prin care să îţi menţii vie viaţa socială. Nu este nevoie ca ea să treacă în stare de latenţă pentru o perioadă. Foloseşte-te de tehnologie pentru a substitui întâlnirile cu teleconvorbiri amuzante şi lungi în faţa laptop-ului, de exemplu.

HOROSCOP 28 MARTIE SĂGETĂTOR

Tu, în schimbi, te bucuri de un nivel crescut de randament. Nici nu se cunoaşte faptul că a trecut peste tine o săptămână destul de agitată şi solicitantă. Dacă lucrezi de acasă, te achiţi astăzi de o mare parte din treaba care ţi-ar fi revenit luni. Iar dacă derulezi activităţi extraprofesionale, le dai azi gata pe toate şi îţi permiţi mâine să te concentrezi exclusiv pe programul avut cu familia ta şi cu cei dragi.

HOROSCOP 28 MARTIE CAPRICORN

În cazul tău, aceasta este o zi perfectă pentru a-ţi împărtăşi hobby-urile şi preocupările de timp liber cu familia şi cu copiii. Desenţi, jucaţi-vă, coloraţi, faceţi orice vă binedispune şi vă aduce mai aproape. Zile ca acestea vă fac cunoscut faptul că aveţi în comun mai multe lucruri decât aţi fi crezut. Iar dacă nu sunteţi adepţii jocurilor de societate sau al activităţilor de lucru manual, optaţi pentru aplicaţii sau programe on-line care stimulează intelectual.

HOROSCOP 28 MARTIE VĂRSĂTOR

Şi pentru tine se anunţă o zi liniştită la orizont în raport cu familia. Astrele recomandă să te vezi şi cu părinţii, dar dacă nu locuiesc cu tine, mai bine ar fi să optezi pentru alte metode de a rămâne în contact cu ei. Sună-i, povestiţi tot felul de lucru şi instruieşte-i de la distanţă cum ar putea să utilizeze noile tehnologii pentru a menţine o legătură cât mai strânsă în această perioadă mai neplăcută.

HOROSCOP 28 MARTIE PEŞTI

Cu toate că astrele te îmbie la întâlniri romantice şi revederi de weekend cu prietenii, poate că de data asta n-ar fi cel mai bine să le asculţi sfatul. O cină gătită ca de profesionişti se poate prepara şi acasă ajutat(ă) de cel drag, iar cu prietenii poţi sta la un pahar de vorbă chiar şi fără să ve vedeţi. În fond, nu trebuie decât să îţi inventive pentru a găsi mijloace de comunicare sigure.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici