HOROSCOP 29 IANUARIE 2020: Zodiile care astăzi îşi redescoperă entuziasmul de a-şi urma visurile

HOROSCOP 29 IANUARIE. Luna intră astăzi în Berbec, insufleţind zodiile de Foc (Berbec, Leu şi Săgetător), care îşi redescoperă entuziasmul de a-şi urma visurile în plan personal şi profesional.

5618 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 29 IANUARIE 2020: Zodiile care astăzi îşi redescoperă entuziasmul de a-şi urma visurile

HOROSCOP 29 IANUARIE 2020

Zodiile de Foc redescoperă astăzi entuziasmul de a-şi urma visurile.

HOROSCOP 29 IANUARIE BERBEC

Mijlocul de săptămână te surprinde energic(ă) şi bine dispus(ă). Acest fapt se datorează intrării Lunii în semnul naşterii tale, fenomen care îţi imprimă o stare de spirit bună şi te ajută să îţi înnoieşti forţele. Aşadar, dacă au existat sarcini de lucru sau activităţi pe care nu ai reuşit să le duci la îndeplinire luni sau marţi, astăzi eşti înzestrat(ă) de astre cu motivaţia şi avântul necesar să te apuci de ele, astfel încât să nu te găsească weekend-ul acesta cu treburi pe care ai fi nevoit(ă) să le amâni. Profită de imboldul oferit de Lună cât de bine poţi.

HOROSCOP 29 IANUARIE TAUR

În cazul tău, Luna se instalează astăzi în casa subconştientului din horoscopul tău general, fapt pentru care s-ar putea să utilizezi bagajul de energie al acestui nou tranzit selenar într-o manieră neproductivă. Astfel, s-ar putea să te consumi mai mult pentru tot felul de lucruri mărunte, ajungând astfel chiar în punctul de a face sau de a spune lucruri care nu îţi stau în caracter. Foloseşte-te mai degrabă de poziţia Lunii pentru a procesa mai rapid unele temeri sau frustrări cu care te-ai luptat în ultima vreme. Ea te poate ajuta să-ţi găseşti curajul de a trece peste aceste blocaje.

HOROSCOP 29 IANUARIE GEMENI

Cu Luna în casa proiectelor şi a planurilor de viitor, îţi descoperi astăzi forţa şi determinarea de a-ţi urma visurile. Indiferent dacă vizează împlinirea unor satisfacţii pe termen lung sau unele proiecte de viitor, cert este că ştii ce-ţi doreşti şi dispui de resursele necesare pentru a-i face şi pe alţii să ţi se alăture. Aşadar, dacă aveai nevoie de sprijin material sau de informaţii la care nu ai avut acces până acum, vei reuşi azi să găseşti şi să abordezi persoanele dispuse să te pună pe calea cea bună către obiectivele tale. Eşti mai aproape decât crezi de succes.

HOROSCOP 29 IANUARIE RAC

Luna poposeşte astăzi în casa carierei din horoscopul tău general, prilej numai bun să te concentrezi pe ascensiunea ta profesională. Dacă apar oportunităţi să ieşi în faţă şi să te afirmi, marşează cu toate forţele înainte, chiar dacă asta înseamnă să le-o iei altora înainte. Într-adevăr, eşti genul de persoană care nu vrea să tulbure apele şi să-şi atragă antipatii, dar ştii şi tu că există situaţii în care altfel chiar nu poţi să te remarci. Ţine însă cont că există o limită între a fi asertiv(ă) şi a călca pe cadavre. Asigură-te că nu frizezi cea de-a doua abordare.

HOROSCOP 29 IANUARIE LEU

Intrarea Lunii în casa filozofiei de viaţă îţi oferă o mentalitate de învingător(oare). Aşadar, dacă în prima parte a săptămânii ţi-au lipsit zvâcul şi energia să sesizezi şi să profiţi de oportunităţile care se perindau pe lângă tine, acum dispui de toate atuu-urile pentru a ieşi la rampă şi a face o figură frumoasă. Ar mai fi de menţionat şi faptul că acest tranzit selenar este unul propice călătoriilor, în interes de afaceri sau de agrement, dar şi susţinere de examene sau înscrierii la cursuri. Luna favorizează orice presupune să evoluezi la nivel personal sau profesional. Concentrează-te asupra ta acum.

HOROSCOP 29 IANUARIE FECIOARĂ

Întrucât Luna se poziţionează în horoscopul tău general într-o casă asociată cu cheltuielile, este important să îţi ţii sub un control atent tendinţele de a cheltui prea mult ori de a achiziţiona lucruri de care nu ai cu adevărat nevoie în această perioadă. Există posibilitatea să bagi mâna prea adânc în buzunar sau chiar să atentezi la resurse care nu îţi aparţin doar ţie, ceea ce poate duce la conflicte cu partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri. În plus, nu este o idee prea bună să investiţi astăzi economii colective în iniţiative de afaceri. S-ar putea lăsa cu pagube.

HOROSCOP 29 IANUARIE BALANŢĂ

În cazul tău, Luna ajunge în casa partenerilor şi a inimicilor deopotrivă, semn că ziua ta ar putea arăta în două feluri: fie se creează un soi de concurenţă între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri, fie ai parte de competiţie acerbă din partea omologilor din câmpul tău de activitate. În primul caz, problemele ar putea apărea doar dacă ajungeţi să vă faceţi rău unul altuia în drumul către obiectivele propuse. În cel de-al doilea scenariu, încearcă să nu cedezi şi să apelezi la strategii care nu fac deloc cinste unui profesionist desăvârşit aşa cum eşti tu.

HOROSCOP 29 IANUARIE SCORPION

Şi tu pari să te numeri printre nativii(ele) semnelor care trag mai tare decât luni şi marţi la serviciu. Dar ţine cont de faptul că rişti să te extenuezi din cauza faptului că poţi fi destul de haotic(ă) cu modul în care îţi gestionezi energia. Aşadar, există riscul să te alegi cu dureri de cap sau cu o stare de apatie din care-ţi va fi greu să ieşi la finele acestei zile. Dar dacă iei o pauză din când în când şi te implici echilibrat în ceea ce faci, s-ar putea să rezolvi mai mult decât ţi-ai propus de dimineaţă.

HOROSCOP 29 IANUARIE SĂGETĂTOR

În astrograma ta solară, Luna ocupă de azi casa iubirii, semn că se condimentează viaţa intimă, indiferent dacă eşti implicat(ă) deja într-o relaţie sau eşti în căutarea persoanei potrivite. În cazul în care te afli în a doua ipostază, fii sigur(ă) că nu îţi va lipsi astăzi atenţia din partea adirmatorilor(oarelor). Aşadar, asigură-te că îţi faci timp să ieşi după programul de la serviciu şi vei vedea că nu-ţi vor lipsi ocaziile de flirt. Dacă ai copii, provocă-i la un joc care le testează capacitatea de a face faţă competiţiei. Vă veţi distra pe cinste şi-i vei cunoaşte mai bine.

HOROSCOP 29 IANUARIE CAPRICORN

În horoscopul tău general, Luna se instalează în casa familiei, indiciu cum că atmosfera dintre tine şi cei dragi se animă. Poate fi vorba, în cazul rău, de unele schimburi de replici ceva mai acide decât de obicei între tine şi unii apropiaţi cu care nu ai prea multe lucruri în comun. Dar dacă derulezi lucrări de construcţie/ amenajare/ redecorare, s-ar putea ca ritmul lor să se accelereze pe parcursul acestei zile. Ai grijă aşadar cum manageriezi influxul de energie adus de astre în sectorul gospodăresc şi familial. Nu este obligatoriu ca atmosfera să se tensioneze între tine şi familie.

HOROSCOP 29 IANUARIE VĂRSĂTOR

Cu Luna în casa rudelor apropiate şi a comunicării, eşti mai asertiv(ă) în felul în care te raportezi la cei din jur. Acest lucru este vizibil în modul în care te exprimi şi cum te poziţionezi faţă de ceilalţi în cadrul eventualelor negocieri şi şedinţe de astăzi, dar şi în relaţia cu fraţii, surorile sau alte persoane dragi din familie. Se simte aşadar că ai intrat într-un fel de competiţie cu cei de lângă tine, dar trebuie să ai grijă să nu ajungi în situaţia de a ridica tonul ori de a spune lucruri care nu îţi stau în caracter.

HOROSCOP 29 IANUARIE PEŞTI

Luna în casa banilor şi a bunurilor ar putea avea un dublu efect în ceea ce te priveşte. Pe de-o parte, observi rapid şansele de câştig cu care te intersectezi, semn că ai putea să îţi rotunjeşti în timp record bugetul pentru sfârşitul de săptămână care bate la uşă. Dar în acelaşi timp, există posibilitatea ca banii să îţi alunece printre degete la fel de repede cum ţi-au şi intrat în cont. Trebuie să îţi gestionezi atent obiceiurile de consum pentru ca, pe fondul acestui tranzit selenar, să nu scape de sub control. Este în puterea ta să faci asta.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici