HOROSCOP 29 noiembrie 2019: Zodia care trebuie să profite la maxim de oportunităţile care îi vor ieşi astăzi în cale

Luna aderă astăzi la o conjuncţie cu Saturn în semnul Capricornului, scoţând în evidenţă unele lipsuri în vieţile zodiilor Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn).

21088 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 29 noiembrie 2019: Zodia care trebuie să profite la maxim de oportunităţile care îi vor ieşi astăzi în cale

HOROSCOP 29 noiembrie 2019

Berbec

Astăzi pari să fii la fel de concentrat(ă) pe sectorul profesional ca ieri. Este evident că ai luat-o pe o curbă ascendentă pe acest plan şi că te mişti în direcţia cea bună. Nu te aştepta însă ca totul să meargă aşa cum ţi-ai propus; s-ar putea să te loveşti de piedici, dar ele nu fac decât să te ambiţioneze şi mai mult. Caută doar să nu te împotmoleşti dacă lucrurile nu merg aşa cum ţi-ai propus. Adaptează-te la urgenţe şi găseşte soluţii dacă apar obstacole. Nu numai că le vei depăşi cu brio, dar vei şi ieşi în evidenţă.

Taur

Stare de spirit bună de ieri dup-amiază se prelungeşte până astăzi. Cu excepţia acestui detaliu, astrele nu ne mai spun mare lucru despre cum îţi merge vinerea aceasta. Chiar dacă riscă totuşi să apară situaţii neprevăzute, mentalitatea pozitivă te ajută să vezi partea plină a paharului şi să întorci orice conjunctură în favoarea ta. De menţionat ar fi că nativii(ele) aflaţi(te) într-o călătorie sau în verva unor proceduri birocratice se bucură de succes pe acest plan, cu toate că poate au întâmpinat unele probleme la început. Aşadar, este important să nu piardă vremea gândindu-se la ce nu a mers iniţial.

Gemeni

Nativii(ele) acestui semn se bucură azi de succes în soluţionarea unor probleme de natură financiară care implică diverse alte persoane. În cazul în care tu şi partenerul de viaţă şi/ sau afaceri, clienţii ori colaboratorii nu aţi reuşit să ajungeţi la un compromis cu privire la modul în care cheltuiţi o sumă de bani sau abordaţi o oportunitate de câştig, discuţiile purtate astăzi în acest sens s-ar putea să vă conducă la o strategie comună. Nu te aştepta să se ajungă prea uşor în acest punct; aveţi cu toţii personalităţi puternice şi este posibil ca orgoliile voastre să se ciocnească.

Rac

Felul în care comunici astăzi trebuie să fie unul clar şi orientat către rezultate. Pe ordinea de zi apar o serie lungă de subiecte pe care trebuie să le abordezi degrabă în raport cu clienţii, colaboratorii sau cu persoana iubită. În primă fază, s-ar putea să te loveşti de un refuz sau de idei preconcepute pe care nu crezi că le poţi schimba, dar dacă apelezi la logică şi argumente, îşi vor da seama că merită să reevalueze lucrurile. Până la finele zilei, ajungeţi la o concluzie favorabilă şi chiar la un plan de acţiune la care au contribuit toţi.

Leu

Parcă nici nu ar fi vineri astăzi pentru tine. Dai dovadă de un nivel de productivitate care nu este unul tocmai obişnuit pentru această zi lucrătoare din săptămână. Sau poate că nu este vorba despre un randament ieşit din comun, ci doar de ambiţia de a nu prelungi pe săptămâna viitoare sarcini de serviciu care trenează deja de ceva vreme. În orice caz, cert este că rezolvi mai multe treburi decât te-ai fi aşteptat. Încearcă totuşi să îţi faci timp şi pentru odihnă, mai ales dacă ai planuri de weekend care implică să stai bine cu energia şi cu moralul.

Fecioară

Astrele îţi atrag astăzi atenţia în planul vieţii sentimentale şi te îndeamnă să cercetezi dacă nu cumva lucrează în subteran nişte procese mai puţin vizibile, dar care pot avea un impact nefericit asupra relaţiei cu persoana iubită. S-ar putea ca partenerul să simtă că îi lipseşte ceva sau probabil tu eşti cel(a) care simte că lucrurile nu stau aşa cum şi-ar dori. Nu este exclus, de asemenea, să te încerce această senzaţie în raport cu copiii. Este evident că se întâmplă ceva şi ar fi cazul să nu ignori semnalele care ţi se transmit. Ai şansa să intervii la timp.

Balanţă

Pe fundalul astral de astăzi, se creează conjuncturi care îţi semnalează faptul că trebuie să dai dovadă de mai multă implicare în plan familial. Poate că derulezi lucrări de construcţie, amenajare sau redecorare care necesită un efort susţinut din partea ta sau poate că se întâmplă ceva în relaţia ta cu apropiaţii şi este nevoie să iei urgent atitudine. Oricare ar fi situaţia, este important să acţionezi la timp. Dacă tărăgănezi lucrurile, există riscul să se complice şi să conducă la situaţii tensionate sau într-atât de complicate încât vei avea nevoie de mult timp pentru a le scoate la liman.

Scorpion

Eşti foarte prudent(ă) în felul în care comunici, iar acest lucru este unul bun în general. S-ar putea ca astăzi să fie nevoie să fii mai verbal(ă), mai ales dacă te aşteaptă un interviu de angajare, o şedinţă sau o întrevedere cu un client sau colaborator. Aşadar, nu îţi fie teamă să faci uz de cuvinte pentru a-ţi expune viziunea şi a le oferi celorlalţi o viziune mai amplă despre cum intenţionezi să abordezi lucrurile. În caz contrar, s-ar putea ca ei/ele să nu aibă răbdarea necesară pentru a aştepta momentul în care să vadă rezultate grăitoare ale muncii tale.

Săgetător

Din punct de vedere financiar, nu stai tocmai pe roze astăzi. S-ar putea ca această situaţie să dureze deja de ceva timp, dar nu eşti conştient(ă) de ea decât atunci când ajunge cuţitul la os. Faci eforturi mai mari decât de obicei pentru a câştiga aceleaşi sume de bani sau chiar unele mai mici. Oportunităţile de câştig de care ai nevoie se lasă aşteptate prea multă vreme, cu toată că dai dovadă de multă implicare în plan financiar. Caută să minimizezi cheltuielile, mai ales cele care nu reprezintă o prioritate. Nu va dura mult totuşi până când te vei redresa.

Capricorn

S-ar putea să fii destul de retras(ă) astăzi, iar acest lucru se datorează faptului că nu vrei să dezamăgeşti sau să promiţi fără să poţi livra mai târziu. Preferi să laşi munca să te recomande decât să atragi atenţia asupra ta prin felul în care te afişezi sau te poziţionezi în relaţie cu ceilalţi. Cu toate acestea, contează să ştii să îţi faci marketing, atât la nivel social, cât şi profesional. Nu este nimic rău în a-ţi scoate în evidenţă realizările şi aptitudinile. Acest lucru arată că ai încredere în tine şi trebuie ca ceilalţi să te trateze ca atare.

Vărsător

Aspectele astrale de astăzi scot în evidenţă o latură a ta cu care nu te întâlneşti des. Eşti o persoană deschisă la nou, care nu refuză din capul locului experienţe care ar putea să îi ofere alte viziuni şi să o pună în situaţii cu care nu s-a mai întâlnit până acum. S-ar putea ca astăzi să iasă însă la iveală latura ta conservatoare, care se complace în conjuncturi pe care le cunoaşte de teama necunoscutului. Gândeşte-te ce anume te face să apelezi uneori la această zonă de confort. În felul acesta, eviţi să pierzi oportunităţi cu care te-ntâlneşti rar.

Peşti

Planurile tale de viitor se mişcă destul de anevoios de la o vreme încoace, iar astăzi devii mai conştient(ă) de acest lucru decât oricând. Este clar că ai întâmpinat unele piedici pe acest plan; poate că nu te bucuri de sprijin în elaborarea proiectelor sau oamenii cu care lucrezi nu trag atât de tare la căruţă pe cât ţi-ai dori sau la nivelul la care o faci tu. Timpul nu este pierdut, dar trebuie să iei unele decizii în timp record dacă vrei ca progresele înregistrate până acum să nu se piardă. Caută aşadar să vezi ce este de făcut.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici