HOROSCOP 3 APRILIE 2020: Zodiile care vor avea parte de surprize plăcute în interacţiunea cu cei din jur

Venus îşi face astăzi intrarea în semnul Gemenilor, unde rămâne până pe 13 mai, când începe să retrogradeze. Până atunci însă, zodiile de Aer (Gemeni, Balanţă şi Vărsător) se adaptează uşor la utilizarea metodelor alternative de comunicare şi desfăşurare a activităţilor profesionale, mai ales cele care implică interacţiunea cu ceilalţi.

2489 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 3 APRILIE 2020: Zodiile care vor avea parte de surprize plăcute în interacţiunea cu cei din jur

Sursa: Profimedia

HOROSCOP 3 APRILIE BERBEC
 
Venus pătrunde astăzi în casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce ţi-ar putea creşte apetitul pentru interacţiuni cu cei de lângă tine. Dată fiind perioada în care ne aflăm, nu se recomandă totuşi să iei contactul cu prea multe persoane. Bazează-te aşadar pe alternative de socializare ca siturile dezvoltate în acest sens sau telefon. Tot acolo, cândva începând de astăzi, ai putea pune la punct detaliile unei viitoare colaborări. Nu este exclus chiar să semnezi un contract la distanţă prin mijloace electronice. Asigură-te însă că iei cea mai bună decizie şi că ai cântărit avantajele, dar şi dezavantajele parteneriatului.
 
HOROSCOP 3 APRILIE TAUR 
 
În cazul tău, influenţa lui Venus se simte de azi încolo în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general. Prin intermediul ei sau mai bine spus, al persoanelor cu care te pune în contact, îţi parvin idei şi ponturi despre cum ţi-ai putea suplimenta veniturile şi/ sau valorifica o parte din resursele pe care le-ai economisit până acum. Entuziasmul tău ar putea fi mare în privinţa acestor oportunităţi de câştig, dar încearcă să nu îl laşi să îţi afecteze prea tare raţiunea. În caz contrar, s-ar putea să te împingă spre unele situaţii care se pot dovedi păguboase.
 
HOROSCOP 3 APRILIE GEMENI
 
Tranzitul lui Venus începe azi prin tocmai semnul naşterii tale, ceea ce îţi accentuează şarmul şi carisma. E drept că în această perioadă se recomandă să limitezi contactul cu ceilalţi, dar în acelaşi timp, poţi utiliza alte mijloace prin care să comunici cu ceilalţi, atât în plan social, cât şi sentimental, în cazul în care ai o relaţie la distanţă. Tot pe parcursul şederii ei în zodia în care te-ai născut sunt favorabile orice iniţiative care vizează starea ta de bine. Indiferent dacă îţi aplici un tratament facial sau faci sport acasă, cert este că va avea de câştigat moralul.
 
HOROSCOP 3 APRILIE RAC  
 
Cu Venus în casa subconştientului din horoscopul tău general, s-ar putea să te surprinzi mai des gândindu-te la cineva drag din trecut ori la greşeli comise în raport cu actualul partener. În ambele cazuri, acesta poate fi un simptom al faptului că dispui de mai mult timp să rememorezi episoade din trecut, dar ele te-ar putea ajuta, de asemenea, să îţi schimbi în bine atitudinea faţă de persoana iubită şi să pui punct unor situaţii confuze care trenau de prea multă vreme. Introspecţia îţi poate fi aşadar un aliat de nădejde în această perioadă. Ai grijă doar cum o foloseşti.
 
HOROSCOP 3 APRILIE LEU  
 
Cu toate că trăim nişte vremuri destul de tulburi, tranzitului lui Venus prin casa proiectelor de grup şi a planurilor de viitor te ajută să găseşti soluţii de a întreţine parteneriatele şi asocierile în care eşti implicat(ă) şi/ sau pe care le derulezi în această perioadă. Eşti deschis(ă) mai mult ca oricând la alternative de a comunica şi de a-ţi derula activităţile într-o manieră cât mai apropiată de cea în care le desfăşori în mod normal. În plus, stai mai bine cu moralul pentru că vezi că nu este nevoie să îţi pui în stand-by idealurile şi viziunile de viitor.
 
HOROSCOP 3 APRILIE FECIOARĂ
 
Venus în casa carierei din astrograma ta solară poate coincide cu o perioadă în care ţi se consolidează poziţia la nivel profesional. Dai dovadă de o atitudine proactivă şi implicată la serviciu, iar în vremuri ca acestea, şefii nu pot să nu-ţi observe eforturile. Încerci să descoperi alternative, să propui tehnologii şi strategii, iar rezultatele pe care le obţii îţi cultivă relaţia cu aceştia şi face din tine o voce răsunătoare în compania în care activezi, dacă nu chiar în domeniul tău de muncă. Se vede că îţi iei în serios atribuţiunile şi încerci să le aplici cât mai eficient.
 
HOROSCOP 3 APRILIE BALANŢĂ
 
Şi tu te numeri printre nativii(ele) semnelor care se bucură de o dispoziţie generală mai bună pe parcursul tranzitului lui Venus. El are loc în casa filozofiei tale de viaţă, acolo unde te provoacă să îţi ajustezi ierarhia priorităţilor şi să priveşti cu alţi ochi ce se întâmplă în jurul tău. Ce-i drept, ea favorizează şi călătoriile, mai ales cele de agrement, dar îţi poţi hrăni spiritul şi încărca bateriile şi dacă alegi să faci un tur virtual printr-un muzeu, de exemplu. Iar faptul că depinzi de mijloace de comunicare on-line, te ajută să reînchegi legăturile cu apropiaţii din străinătate.
 
HOROSCOP 3 APRILIE SCORPION 
 
Cu toate că circumstanţele în care ne aflăm nu sunt cele mai faste, ai putea, prin intermediul lui Venus, să te foloseşti de această perioadă în avantajul tău, dar mai ales al resurselor de care dispui şi/ sau pe care le-ai câştigat în asociere cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri. Pe parcursul şederii ei în sectorul aferent din horoscopul tău general, ai parte de discuţii fructuoase cu părţile implicate pe tema suplimentării lor şi/ sau a valorificării economiilor pe care le-aţi realizat împreună. Se restabileşte aşadar echilibrul în raportul de forţe dintre voi, iar efectele se vor vedea curând.
 
HOROSCOP 3 APRILIE SĂGETĂTOR 
 
Venus vine astăzi cu beneficii suplimentare pentru aceia(lea) care dispun de mai mult timp liber în această perioadă. Dispui de cadrul necesar pentru a comunica mai mult cu partenerul, lucru esenţial pentru acele cupluri care au dus lipsă de momente de calitate împreună. Profită aşadar de ocazie şi discută despre ceea ce simţi cu cel drag, oferiţi-vă clipele de intimitate care vă lipseau, lucraţi la acele aspecte ale relaţiei voastre care nu erau aşa cum ar fi trebuit. Astfel, navighezi această perioadă în siguranţă şi o vei depăşi mai câştigat(ă) pe plan sentimental. Foloseşte-te aşadar de ea cu multă înţelepciune.
 
HOROSCOP 3 APRILIE CAPRICORN  
 
Venus poposeşte astăzi în casa sănătăţii fizice din horoscopul tău general, făcându-te mai meticulos(oasă) cu ritualul tău de îngrijire, mai ales în cazul în care mergi încă la serviciu în această perioadă. Dacă lucrezi de acasă, îţi permiţi să te îngrijeşti mai mult, iar acest lucru aduce plus valoare stării tale de bine. Iar faptul că îţi desfăşori activitate din confortul propriei case te ajută să dai dovadă de un randament ridicat. De armonie se bucură şi cei care lucrează la birou, întrucât intrigile obişnuite nu mai au aceeaşi forţă ca până acum. Iar efectul asupra productivităţii tale se vede.
 
HOROSCOP 3 APRILIE VĂRSĂTOR 
 
Venus îşi face astăzi intrarea în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tăi general, semn că se aşterne armonia în raport cu cei dragi. În primele zile de distanţă socială, s-ar putea să îţi fi fost greu să petreci atât de mult timp cu ei, mai ales pentru că au ieşit la suprafaţă nemulţumiri mai vechi sau situaţii conflictuale cărora nu le-aţi dat de capăt. Dar pare că aţi găsit o soluţie la situaţia de faţă, v-aţi acomodat cu ea şi ştiţi exact ce puteţi face pentru a profita din plin de timpul mai mult unul în compania celuilalt.
 
HOROSCOP 3 APRILIE PEŞTI 
 
În astrograma ta solară, Venus ocupă de azi înainte casa familiei din horoscopul tău general, anunţând o perioadă armonioasă de câteva săptămâni în raport cu cei dragi, dar mai ales cu familia de origine. Părinţii şi rudele mai în vârstă îţi ascultă sfaturile şi reuşeşti să le asiguri toate cele necesare pentru a nu simţi atât de acut apăsarea acestei perioade. Iar dacă locuiţi împreună, activităţile gospodăreşti sau obiceiurile de familie vă aduc împreună, permiţându-vă să depanaţi amintiri, să finalizaţi proiecte domestice începute demult şi să vă profitaţi din plin de bucuriile mărunte pe care le implică viaţa de familie.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici