HOROSCOP 30 DECEMBRIE 2019: O zi nefavorabilă pentru trei zodii. Cine are parte de tensiuni cu partenerul de viaţă

Săptămâna aceasta se deschide cu un aspect tensionat de careu între Luna din Vărsător şi Marte din Scorpion, semn că lunea aceasta ar putea fi una nu tocmai favorabilă pentru zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător).

18694 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 30 DECEMBRIE 2019: O zi nefavorabilă pentru trei zodii. Cine are parte de tensiuni cu partenerul de viaţă

HOROSCOP 30 DECEMBRIE 2019

HOROSCOP 30 DECEMBRIE BERBEC

Nu întâmpini ziua de luni a acestei săptămâni cu prea mult optimism. Acest lucru se datorează unor temeri în legătură cu modul în care vor evolua anumite planuri pe 2020. Pentru a-ţi recăpăta calmul, este important să vezi dacă aceste frici sunt reale şi dacă poţi face ceva în privinţa lor. În cazu-n care sunt produsul imaginaţiei tale, orientează-ţi atenţia către alte lucruri, iar dacă nu poţi face nimic în privinţa anumitor aspecte, trebuie să conştientizezi acest fapt şi să încerci să mergi mai departe. Unele lucruri sunt în controlul tău, dar altele depăşesc graniţele a ceea ce poţi face.

HOROSCOP 30 DECEMBRIE TAUR

Nativii(ele) care lucrează în această zi de luni nu au parte de o atmosferă de lucru prea armonioasă, mai ales dacă activează în cadrul unui parteneriat, lucrează împreună cu persoana iubită sau sunt în contact permanent cu oameni noi. Dinamica forţelor din aceste interacţiuni ar putea fi dată peste cap de unele evenimente care nu ţin de tine, dar care se datorează atitudinii celuilalt. Felul în care vă raportaţi unul la altul trădează faptul că încercaţi să vă impuneţi peste ceilalţi mai degrabă decât să ajungeţi la un armistiţiu. Poate nu ar strica să schimbi această paradigmă destul de păguboasă.

HOROSCOP 30 DECEMBRIE GEMENI

Nici tu nu te numeri printre cei care se bucură de lejeritate în plan profesional. Pare-se că sarcinile de lucru de care te ocupi acum au venit la pachet cu aşteptări greu de atins, termene-limită reduse şi o grămadă de complicaţii de natură tehnică. Nu ar trebui să te mire aşadar dacă începi săptămâna anevoios, plin(ă) de stres şi cu un nivel de energie relativ scăzut. În circumstanţe ca acestea, tot ce poţi face este să nu te implici emoţional prea mult în ceea ce se întâmplă la serviciu. Încearcă să îţi faci treaba cât de bine poţi şi atât.

HOROSCOP 30 DECEMBRIE RAC

În cazul tău, această zi de luni stă sub semnul unor tensiuni cu partenerul de viaţă şi/ sau copiii. Ies la iveală poate lucruri pe care le-aţi ţinut secrete faţă de ceilalţi sau probabil că se spun vorbe care dor şi pe care nu aţi avut curajul să le verbalizaţi până acum. În orice caz, este cert faptul că nu aţi procedat tocmai bine ascunzând anumite detalii sau interiorizându-vă până în punctul în care aţi erupt. Caută să înăbuşi din faşă orice tendinţă de a se ajunge la conflict şi încearcă să descoperi modalităţi de a o da la pace.

HOROSCOP 30 DECEMBRIE LEU

Şi în ceea ce te priveşte se anunţă risc crescut de ceartă cu partenerul de viaţă. Răspunzătoare pentru situaţia creată ar putea fi unele chestiuni de ordin casnic sau domestic. Nu reuşiţi nicicum să ajungeţi la un compromis în ceea ce le priveşte, iar aceasta vă poate aduce la conflict. Cu cât mai repede realizezi că doar cooperând le puteţi depăşi, cu atât mai uşor vă va fi să găsiţi o cale de a armoniza diferenţele de viziune. Aşadar, nu te crampona de părerile diferite, ci încercaţi să vedeţi cum vă pot ajuta să construiţi o strategie comună realmente funcţională.

HOROSCOP 30 DECEMBRIE FECIOARĂ

Fecioarele care lucrează azi s-ar putea confrunta cu diverse provocări: aparatură care nu funcţionează la parametrii optimi, colegi cu care nu se înţeleg, directive contradictorii şi alte astfel de încercări pe care va trebui să le navigheze cu multă atenţie. Este de înţeles aşadar dacă se confruntă cu un nivel ridicat de stres şi consum fizic, dar li se recomandă să facă tot ce le stă în putinţă pentru a nu ceda în faţa acestor provocări. Comunicarea este cheia unei navigări eficiente a acestor obstacole, iar dacă ceri lămuriri atunci când situaţia te depăşeşte, scade riscul unor neînţelegeri cu urmări.

HOROSCOP 30 DECEMBRIE BALANŢĂ

Cheltuielile tale de astăzi ar putea sări calul. Aspectele astrale de astăzi te fac susceptibil(ă) la achiziţii dictate de impuls şi nu neapărat de raţiune. Te-ai putea afla, de exemplu, în situaţia de a merge la cumpărături cu scopul de a cumpăra o ţinută de revelion, alegând-o pe cea mai scumpă deşi ai mâine programare la coafor şi machiaj, iar pentru ele trebuie să scoţi alte sume substanţiale din buzunar. Fă-ţi unele calcule clare înainte să iei calea magazinelor şi asigură-te că nu treci peste limite. În caz contrar, s-ar putea ca bugetul tău să fie pus serios în pericol.

HOROSCOP 30 DECEMBRIE SCORPION

Şi tu te numeri printre nativii(ele) care riscă să ajungă în ipostaza de a-şi lansa replici dure în raport cu membrii familiei. În cazul tău, acest lucru s-ar putea datora unor diferenţe consistente de mentalitate între voi, incompatibilităţi în raport de care nu prea poţi face altceva decât să apelezi la toleranţă şi acceptare. Adevărul este că e destul de greu să o iei singur(ă) în această direcţie, fără să te aştepte şi ei, la rândul lor, undeva la mijlocul drumul către armistiţiu. Dar chiar şi aşa, ai numai de câştigat dacă nu iei calea tensiunilor. Ele nu duc niciunde.

HOROSCOP 30 DECEMBRIE SĂGETĂTOR

Din felul în care te exprimi, se vede că, cel puţin astăzi, tinzi să te raportezi cam mult la trecut. Mai mult sau mai puţin conştient, laşi temerile şi frustrările să vorbească în locul tău şi rişti să spui lucruri pe care ţi-ai dori să le retragi apoi. Indiferent dacă ajungi la reproşuri sau spui mai mult decât ar fi fost înţelept, cert este că nu îţi face bine să te laşi la mâna subconşitentului. Pe baza unor experienţe similare din trecut, poţi fi tentat(ă) să laşi instinctul să preia cârma, ceea ce s-ar putea dovedi o idee foarte proastă.

HOROSCOP 30 DECEMBRIE CAPRICORN

Investiţiile n-ar trebui să se numere printre iniţiativele tale de astăzi. S-ar putea ca proiectele în direcţia cărora îţi orientezi finanţele să nu se afle în stadiul necesar pentru a-ţi garanta faptul că nu te vei trezi cu pagube. În cazul altor nativi(e), ziua de azi ar putea aduce schimbarea unor planuri în raport cu prietenii, ceea ce te poate expune la unele pierderi financiare. Cu alte cuvinte, dacă se amestecă azi banii cu prietenia şi/ sau proiectele, s-ar putea ca sectorul economic să aibă de suferit destul de mult. Încearcă să vezi ce poţi face pentru a minimiza pagubele.

HOROSCOP 30 DECEMBRIE VĂRSĂTOR

Tensiunile cu şefii se pot ridica astăzi la cote destul de mari. Iar dacă ne mai gândim şi că aveţi personalităţi deosebit de puternice, este destul de clar că s-ar putea să se ajungă repede la discuţii în contradictoriu. Ţine cont de faptul că astfel de manifestări nu vor face bine carierei tale. Prin intermediul lor, te afişezi ca o persoană cu care nu se poate comunica, ceea ce este complet neadevărat. Întinde-le ramura de măslin şi găseşte terenul comun unde puteţi discuta calm şi vă puteţi împărtăşi ce atitudini nu agreaţi la celălalt. Poate fi ceva uşor de reparat.

HOROSCOP 30 DECEMBRIE PEŞTI

Începutul acestei săptămâni nu se arată a fi unul prea bun cu tine. Acest lucru se datorează unor conjuncturi cosmice care riscă să-ţi afecteze buna dispoziţie, aducând în prezent temeri pe care nu-ţi dai seama cum să le gestionezi şi întrebări cărora îţi este greu să le găseşti răspunsul. Nu poţi face mare lucru în această privinţă, dar ai putea încerca să nu te laşi dus(ă) de valul melancoliei. Nu te impregna cu energiile din jur, înconjoară-te de oameni pozitivi şi încearcă să vezi partea plină a paharului. În felul acesta, nivelul de impregare cu vibraţii scăzute va fi minim.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici