HOROSCOP 30 octombrie 2019: Zodiile care astăzi vor primi curajul şi spontaneitatea necesare pentru a-şi urma visurile

Luna poposeşte azi în semnul Săgetătorului, de unde le conferă zodiilor Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător şi Peşti) curajul şi spontaneitatea necesare să-şi urmeze visurile.

6579 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 30 octombrie 2019: Zodiile care astăzi vor primi curajul şi spontaneitatea necesare pentru a-şi urma visurile

HOROSCOP 30 octombrie 2019

Berbec

Centrul tău de interes ar trebui să se mute astăzi pe acele activităţi din agenda acestei săptămâni care te pot ajuta să creşti pe plan personal şi/ sau profesional. Dacă se întrevăd posibilităţi de a participa la seminare de perfecţionare continuă, caută să profiţi de ele. În cazul în care ai oportunitatea de a participa la un atelier de dezvoltare personală, nu rata această şansă. Tot ceea ce te-ar putea ajuta să te cunoşti mai bine este astăzi favorizat de astre. La fel de bine văzute sunt şi chestiunile birocratice, pe care le-ai putea soluţiona mai uşor decât de obicei.

Taur

Astăzi ar fi bine să te concentrezi pe echilibrarea forţelor în parteneriatul de viaţă şi/ sau afaceri, mai ales dacă în ultima vreme s-au dus unele bătălii mai mult sau mai puţin evidente pentru putere între tine şi persoana iubită şi/ sau asociaţi. Poate că unele limte clare la început au devenit destul de laxe în ultima vreme şi ar fi cazul să rediscutaţi unde încep şi se sfârşesc privilegiile şi responsabilităţile voastre. În felul acesta, nu mai ajungeţi în situaţia de a trece pe teritoriul celuilalt, ceea ce creează unora dintre voi supărări şi chiar dezamăgiri destul de mari.

Gemeni

Caută să îţi transferi astăzi atenţia asupra relaţiei de cuplu, în special dacă tu şi partenerul aţi făcut de curând un salt evolutiv important pe acest plan. S-ar putea să vă aflaţi în punctul în care trebuie să puneţi la punct unele aspecte care vă pot influenţa destul de mult parcursul la nivel sentimental. În cazul altor nativi(e), este posibil ca anumite relaţii de afaceri să fie cele care ar necesita mai multă implicare din partea lor. În orice caz, cert este că se cer reglate unele lucruri în raport cu ceilalţi dacă vă aflaţi la un moment de cotitură.

Rac

Cea mai mare parte a energiei şi atenţiei de care dispui astăzi trebuie direcţionată în plan profesional. Sarcinile de lucru care îţi sunt delegate astăzi îţi oferă posibilitatea să încerci tehnici de lucru noi sau să le abordezi dintr-un alt unghi, ceea ce te solicită din punct de vedere creativ şi îţi pune mintea la contribuţie. Ţine cont de faptul că poţi avea tendinţa de a fi superficial(ă), dar mai ales în raport cu acele etape de lucru pe care crezi că le stăpâneşti cel mai bine. În felul acesta, s-ar putea să comiţi erori ce nu-ţi stau în caracter.

Leu

Dai dovadă astăzi de multă spontaneitate şi te bucuri de cele mai multe beneficii ale acestei atitudini în plan sentimental şi în raport cu copiii. Aşadar, caută ca după orele de la serviciu să îi surprinzi pe cei dragi cu un program de dup-amiază mai neobişnuit. Permite-ţi să dai în mintea celor mici şi să renunţi la unele rezerve cu privire la unele oportunităţi de petrecere a timpului liber pe care ţi le-au sugerat mai demult. Este drept că s-ar putea să nu îţi stea în caracater, dar ai numai de câştigat dacă încerci să ieşi din zona de confort.

Fecioară

În plan familial, dai astăzi dovadă de mai multă înţelegere, fapt pentru care îţi va fi mai uşor decât de obicei să navighezi acele subiecte de discuţie care vă aduc la tensiuni sau chiar la certuri în toată regulă. Te împaci mai uşor probabil cu gândul că nu ai cum să le schimbi mentalitatea şi că tot ce poţi face pentru a menţine o stare durabilă de armonie în raport cu ei este să le tolerezi viziunile şi principiile, cu toate că tu vezi lucrurile altfel. Nativii(ele) care derulează lucruri de construcţie, amenajare şi/ sau redecorare sunt astăzi foarte inspiraţi.

Balanţă

Manifeşti astăzi efervescenţă, dai dovadă de spontaneitate şi ai o atitudine veselă, iar acest lucru îţi poate fi de mare ajutor în orice context social te-ai afla astăzi, dar mai ales în acelea în care este nevoie să animi atmosfera sau să o detensionezi puţin. Este drept că tot ceea ce ai realizat până acum se datorează seriozităţii şi maturităţii afişate în anumite situaţii-cheie, dar în unele circumstanţe, s-ar putea să ai parte de acelaşi succes dacă reuşeşti să descreţeşti frunţi şi să minimizezi stresul şi presiunea resimţită de cei din jur. Caută să-ţi cultivi mentalitatea pozitivă pe mai departe.

Scorpion

Fără să faci prea multe presiuni sau să depui prea multe eforturi, s-ar putea să dai astăzi nas în nas cu unele oportunităţi financiare demne de luat în seamă. Pare că eşti omul potrivit, la locul şi timpul potrivite, care dispune de toate atuu-urile necesare pentru a profita de unele şanse de câştig deloc neglijabil. Ţine însă cont de faptul că, în acelaşi timp, ai putea da dovadă de o atitudine neglijentă în ceea ce priveşte finanţele, preferând să cheltuieşti mai degrabă decât să pui câte ceva deoparte. Gândeşte în perspectivă şi ţine-ţi o evidenţă foarte clară a sumelor încasate.

Săgetător

Luna poposeşte astăzi în zodia naşterii tale, indiciu cum că ţi se potenţează atât talentele şi aptitudinile, cât şi punctele slabe. Aşadar, ai putea să afişezi o dispoziţie jovială şi deschisă, dar în acelaşi timp s-ar putea să fii destul de dezordonat(ă) mental şi în abordare. Încearcă să te aduni, fă-ţi un plan clar de acţiune şi abia apoi dă piept cu activităţile de pe agenda zilei. În caz contrar, s-ar putea să îţi disipezi energia şi timpul în mai multe direcţii fără să realizezi mare lucru. Eşti mai capabil(ă) decât crezi, dar trebuie uneori să îţi struneşti entuziasmul debordant.

Capricorn

Nu eşti tu cea mai extrovertă persoană din lume, dar astăzi ai putea avea tendinţa să te interiorizezi destul de mult. Din apanajul aspector astrale de astăzi fac parte experienţe care îţi scot în evidenţă prejudecăţi şi temeri nefondate care te împiedică să vezi oportunităţile de creştere pe care le maschează. Fă un exerciţiu de curaj şi permite-ţi să priveşti dincolo de tiparele de gândire coercitive la care te limitezi uneori. S-ar putea să observi că situaţia în care te afli acum nu este atât de gri pe cât ţi-ai imaginat. Eşti mai capabil(ă) decât crezi să-ţi depăşeşti viziunile conservatoare.

Vărsător

Se face astăzi că eşti mai activ(ă) pe plan social decât de obicei. Nu încape discuţia că eşti o persoană cu mulţi prieteni şi cu la fel de multe preocupări, dar azi se întâmplă că îţi faci mai mult timp să ieşi şi să te vezi cu aceia cu care împărtăşeşti viziuni şi idealuri comune. Prin intermediul lor, s-ar putea să afli de mijloace noi prin care ţi-ai putea împlini visurile şi te bucuri de tot sprijinul pentru a pune bazele acelui proiect sau afaceri la care te gândeşti de multă vreme. Iată o oportunitate să te ocupi de ele.

Peşti

Astrele îţi potenţează azi mentalitatea de învingător(oare), conferindu-ţi ambiţia să profiţi cum ştii mai bine de oportunităţile de a te face remarcat(ă) la locul de muncă. Ai multe de oferit pe plan profesional şi nu îţi lipsesc şansele să arăţi de ce eşti în stare. S-ar putea să nu dispui însă de rezervele necesare de tact pentru a gestiona eficient unele situaţii mai sensibile. Asigură-te aşadar că treci de două ori prin filtrul raţiunii orice declaraţie înainte de a o lansa într-o conversaţie. Altfel, rişti să spui lucruri pe care poţi ajunge să le regreţi mai devreme sau mai târziu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici