HOROSCOP 4 noiembrie 2019: Zodiile Fixe încep săptămâna cu ingeniozitate şi idei ieşite din comun

Luna se află la începutul acestei săptămâni în semnul Vărsătorului, de unde le conferă zodiilor Fixe (Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător) ingeniozitate şi idei ieşite din comun dar fezabile. De dup-amiază încolo, când începe să „meargă în gol”, s-ar putea ca cele nesustenabile să le depăşească la număr pe cele realizabile.

14376 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 4 noiembrie 2019: Zodiile Fixe încep săptămâna cu ingeniozitate şi idei ieşite din comun

HOROSCOP 4 noiembrie 2019

Berbec

Prezenţa Lunii la începutul acestei săptămâni în casa vieţii sociale şi a planurilor de viitor indică faptul că ziua de luni te-ar putea surprinde în discuţii care au ca miză alăturarea la un proiect sau atragerea de co-echipieri ori finanţatori. La fel de posibil este să fii mai activ(ă) decât de obicei pe plan social, înconjurându-te de persoane care au idealuri şi viziuni similare ţie. Ţine cont că, de dup-amiază încolo, ai putea afla că nu tot ce zboară se mănâncă; îţi dai seama poate că unii oameni nu sunt ceea ce par sau că unele idei nu sunt fezabile.

Taur

Cu Luna în casa carierei lunea aceasta, este de aşteptat ca ascensiunea profesională să te preocupe destul de mult la începutul acestei săptămâni. Nu este de mirare aşadar dacă dai dovadă de o atitudine proactivă, implicându-te în multiple sarcini de serviciu, doar-doar vei atrage de pe urma lor atenţia şefilor sau a altor factori de decizie din compania sau domeniul de activitate în care activezi. De la orele amiezii începând, este important să ştii că rişti să marşezi în gol. S-ar putea ca acest lucru să nu ţi se datoreze, deci încearcă să îţi evaluezi progresul şi să te relaxezi.

Gemeni

Luna tranzitează azi casa filozofiei de viaţă, a studiilor şi a călătoriilor la distanţe considerabile de casă, semn că dimineaţa acestei zile de luni te-ar putea găsi în plin curs sau seminar, într-o delegaţie sau ocupându-te de tine prin participarea la un atelier de dezvoltare personală. S-ar putea însă ca, de după masă începând, să te încerce unele întrebări existenţiale care pun la îndoială veridicitatea unor aspecte ale crezului personal, Ori poate simţi că nu te regăseşti în domeniul în care te specializezi. Sau poate întârzie avionul, autobuzul sau trenul. În orice caz, ia lucrurile pe rând, aşa cum vin.

Rac

Cu Luna în casa banilor şi/ sau a bunurilor deţinute şi/ sau câştigate în asociere cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri, s-ar putea ca începutul tău de săptămână să stea sub o stea norocoasă din punct de vedere financiar. Cel puţin în prima parte a acestei zile, pare că tu şi persoana iubită/ asociatul(ţii)/ clienţii/ colaboratorii gândiţi la unison şi sunteţi foarte aproape de a demara un plan comun de suplimentare a resurselor şi/ sau de valorificare a unor economii pe care le-aţi făcut împreună. S-ar putea însă ca astrele să îţi dejoace totuşi planurile cândva de dup-amiază încolo.

Leu

Luna se mişcă azi prin casa partenerul de viaţă şi/ sau afaceri din horoscopul tău general, indiciu cum că relaţia ta cu persoana iubită, precum şi cea cu oamenii cu care derulezi activităţi profesionale ar trebui să ocupe un loc de frunte în lista ta de priorităţi. În prima jumătate a zilei de azi, există posibilitatea să înregistraţi realizări notabile împreună sau să conduceţi unele discuţii sensibile într-o direcţie comună. Nu zice însă „hop” până nu sari gardul; s-ar putea ca apele în care vă scăldaţi să se tulbure cândva de la orele amiezii spre seară. Ia-ţi măsuri de precauţie.

Fecioară

Luna parcurge în această zi de luni casa muncii şi a sănătăţii fizice, semn că până după-masă, s-ar putea să nu duci lipsa randamentului şi a unui nivel de energie care să îţi poată susţine atât strădaniile profesionale, cât şi preocupările personale, de după programul de la serviciu. Există însă riscul ca astrele să te inducă în eroare, provocându-te indirect să îţi turezi motoarele la maxim şi să îţi epuizezi bateriile până la finele zilei. Te aşteaptă o săptămână dinamică şi ofertantă la orizont, deci caută să îţi gestionezi cu foarte mare atenţie rezervele de forţe proaspete de care dispui.

Balanţă

Ziua de luni surprinde Luna în plin tranzit prin casa hobby-urilor, iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că începutul de săptămână te găseşte într-o dispoziţie creativă, jucăuşă şi romantică. Este de aşteptat să excelezi în tot ceea ce te inspiră şi te stimulează emoţional/ intelectual - afaceri de suflet, preocupări personale, activităţi întreprinse cu persoana iubită, cu cei mici sau cu ambele tabere. Este posibil totuşi să îţi piară cheful la fel de repede şi neaşteptat cum a venit şi să îţi doreşti calmul pe care ţi-l conferă o sarcină de lucru sau altceva de rutină.

Scorpion

Luna se mai află încă lunea aceasta în casa relaţiilor domestice, iar acest lucru te îndeamnă să faci din membrii familiei, de origine şi/ sau întemeiate de tine, centrul tău de interes. Caută să petreci mai mult timp cu cei dintâi după programul de la serviciu, vizitându-i sau propunându-le să treacă pe la tine. Cu cei din urmă, este suficient să arăţi mai multă implicare în planurile voastre comune şi mai mult interes vis-a-vis de proiectele lor personale. Este drept că, de dup-amiază începând, ies la suprafaţă diferenţe de mentalitate, dar caută să nu le bagi prea mult în seamă.

Săgetător

Cu Luna în casa comunicării din horoscopul tău general, începutul de săptămână se arată a fi unul în care dai dovadă de elocvenţă şi aptitudini de socializare la cele mai ridicate cote. Aşa se face că, în prima parte a zilei, ai parte de succese, mai mici sau mai mari, în toate chestiunile care presupun să interacţionezi cu ceilalţi - negocieri, tratative, dezbateri în legătură cu fezabilitatea unor strategii, stabilirea de parteneriate sau dezvoltarea lor. Cu toate acestea, nu ţi se recomandă să le programezi pe a doua parte a zilei. Există posibilitatea să nu mai ai acelaşi fler în exprimare.

Capricorn

Prezenţa Lunii în casa finanţelor şi a bunurilor prevesteşte o zi de luni în care şansele de câştig sunt mai ridicate decât de obicei. Cel mai probabil va fi vorba de unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de investit economii în scopul de a realiza profituri. Totuşi, ar fi indicat să profiţi de ele în prima jumătate a acestei zile. Cele care apar de dup-amiază încolo sună mai bine, dar gradul lor de fezabilitate este mai scăzut. Sau poate că implică riscuri pe care nu ar fi înţelept să ţi le asumi. Caută să fii cât mai prevăzător(oare).

Vărsător

Tranzitul Lunii de lunea aceasta activează tocmai semnul naşterii tale, ceea ce înseamnă că începi săptămâna bine dispus(ă) şi cu bateriile încărcate la maximum. Nu ar fi o surpriză aşadar dacă reuşeşti să rezolvi mai multe lucruri decât ţi-ai propus iniţial sau faci faţă mai uşor sarcinilor de lucru cu un nivel ridicat de complexitate sau dificultate fizică. Cu toate acestea însă, ar fi de dorit să nu te suprasolicite. Este posibilă o extenuare totală, chiar la debutul săptămânii, iar având în vedere că te aşteaptă nişte zile pline de luni încolo, trebuie să îţi conservi forţele cât mai bine.

Peşti

Dat fiind că Luna se mişcă azi prin casa subconştientului din horoscopul tău general, s-ar putea ca începutul acestei săptămâni să nu te surprindă în cea mai bună formă, mai ales din punct de vedere emoţional. S-ar putea să nu poţi spune cu acurateţe ce se întâmplă cu tine sau care este motivul pentru care eşti apatic(ă), dar este clar că nu îţi merge prea bine. Starea riscă să se agraveze de la orele amiezii încolo dacă nu reuşeşti să te scuturi şi să îţi repui zâmbetul pe buze. Compania veselă a prietenilor îţi poate veni într-ajutor în această circumstanţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici