HOROSCOP 5 APRILIE 2020: Dimineaţă tensionată pentru zodiile Mutabile

Luna intră astăzi în Fecioară, de unde îi trimite un aspect tensionat de careu lui Venus din Gemeni. Aşadar, se anunţă o dimineaţă tensionată pentru zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător şi Peşti).

3159 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 5 APRILIE 2020: Dimineaţă tensionată pentru zodiile Mutabile
Pe seară, se mai ameliorează climatul zilei pentru Fecioare şi celelalte semne de Pământ (Taur şi Capricorn).
 
HOROSCOP 5 MARTIE BERBEC
 
În cazul în care lucrezi la distanţă astăzi, este foarte important să îţi salvezi regulat progresul la documentele şi proiectele la care lucrezi. Există riscul să ai parte de probleme cu aparatura sau programele folosite. De asemenea, nu da crezare tuturor ştirilor care circulă în această perioadă. Informează-te doar din surse oficiale. În a doua parte a zilei, s-ar putea să îţi vină o idee despre cum ţi-ai putea suplimenta câştigurile în această perioadă complicată.
 
HOROSCOP 5 MARTIE TAUR  
 
Din dorinţa de a-ţi face ţie sau celor dragi un mic cadou astăzi, s-ar putea să fii tentat(ă) să cumperi lucruri de care nu ai cu adevărat nevoie. Dacă în mod normal nu le-ai considera cadouri, în situaţia actuală le poţi cataloga aşa şi nu reprezintă o urgenţă. Limitează-te când este vorba de astfel de lucruri. Spre seară, starea ta de spirit se îmbunătăţeşte, probabil şi graţie atmosferei din planul sentimental/ din relaţia cu copii.
 
HOROSCOP 5 MARTIE GEMENI
 
În prima parte a acestei zile, s-ar putea să ai parte de unele discuţii în contradictoriu cu rudele mai în vârstă şi cu părinţii. Încearcă să dai dovadă de mai multă răbdare în raport cu ei în aceste vremuri de cumpănă. Trebuie să le oferi tot sprijinul moral şi material de care au nevoie pentru a o depăşi mai uşor. Spre seară, reuşeşti să-ţi schimbi cu totul abordarea, iar atmosfera încărcată de acasă se detensionează.
 
HOROSCOP 5 MARTIE RAC  
 
Se vehiculează multe fake news-uri în această perioadă, iar în această dimineaţă ai putea cădea în plasa unei astfel de ştiri. Ia-ţi informaţiile doar din surse sigure pentru a evita să te panichezi fără motiv. De asemenea, simţi mai acut dorul interacţiunii cu cei de lână tine şi te simţi alienat(ă) din punct de vedere social mai tare ca în alte dăţi. Poate nu ar fi rău să pui de o videoconferinţă cu prietenii diseară.
 
HOROSCOP 5 MARTIE LEU
 
Ai putea constata în această dimineaţă că îţi mănâncă prea mult din resurse unele planuri de viitor sau proiecte de grup pe care le derulezi şi/ sau în care eşti implicat(ă) în această perioadă. Amână pe mâine orice decizie te gândeşti să iei în această privinţă. S-ar putea ca spre seară să îţi vină o idee prin care poţi face infuziile de investiţie necesare în direcţia lor. Sau poate-ţi dai seama cum să minimizezi pierderile.
 
HOROSOCOP 5 MARTIE FECIOARĂ  
 
În cazul în care munceşti astăzi, ai mai mare grijă cum te raportezi la superiorii tăi. Este de înţeles dacă ai nervii întinşi la maximum, dar acest lucru nu îţi scuză unele comportamente. Până la urmă, ai putea transmite ceea ce ai de spus şi într-o manieră mai puţin directă. Pe de altă parte, finalizezi ziua într-o notă pozitivă. Ai un mental puternic şi ştii să îţi păstrezi optimismul, chiar şi în această situaţie neplăcută.
 
HOROSCOP 5 MARTIE BALANŢĂ  
 
Nu eşti într-o formă prea bună în această dimineaţă, cel puţin din punct de vedere mental. Dacă are legătură cu situaţia actuală, trebuie să o accepţi aşa cum este şi să te conformezi regulilor care se aplică în acest context. Uşor-uşor, se mai îmbunătăţeşte dispoziţia ta spre seară, dar nu într-atât de mult încât să jubilezi la finalul zilei. Încerci atunci pe cât posibil să nu îi dăunezi şi mai mult stării tale de spirit.
 
HOROSCOP 5 MARTIE SCORPION
 
Prima parte a acestei zile vine poate cu unele îngrijorări în legătură cu ceea ce aduce ziua de mâine. Sau poate că, în acest răstimp, ai descoperit crăpături în relaţia cu prietenii şi/ sau partenerul pe care chiar nu te aşteptai să le găseşti. Încearcă să pui pe tapet ceea ce simţi şi gândeşti din acest punct de vedere. S-ar putea să îi găseşti şi pe ei într-o dispoziţie la fel de receptivă şi comunicativă.
 
HOROSCOP 5 MARTIE SĂGETĂTOR 
 
În cazul în care lucrezi de acasă în această perioadă sau în mod obişnuit, aşteaptă-te ca partenerul să nu reacţioneze prea bine la faptul că ai ales să îţi ocupi şi această dimineaţă cu treburi de ordin profesional. Explică-i cum stă situaţia şi va înţelege în cele din urmă. Iar cât te priveşte pe tine, te bucuri de un randament de care nu dai prea des dovadă, ceea ce îţi permite să furi startul luni.
 
HOROSCOP 5 MARTIE CAPRICORN 
 
S-ar putea să nu te simţi prea bine în această dimineaţă, dar nu pare a fi vorba de ceva serios. Dacă ţi se pare însă că iese din tiparul obişnuit şi istoricul tău medical starea în care te afli, nu ezita totuşi să apelezi la un medic. Spre seară, te bucuri de momente frumoase, de calitate în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau copiii. Vă bucuraţi de hobby-urile voastre şi împărtăşiţi preocupări pân-acum neştiute.
 
HOROSCOP 5 MARTIE VĂRSĂTOR
 
Când stai prea mult cu partenerul, este inevitabil să nu apară situaţii în care ajunge să te roadă puţin gelozia şi posesivitate. Încearcă să nu supraanalizezi anumite situaţii. În fond, i-ar fi greu să nu îţi fie loial(ă) în această perioadă. De asemenea, planează şi riscul de conflicte cu copiii. Vestea bună este însă că nu vă ţine prea mult, întrucât seara acestei zile pare să vă prindă cu buna dispoziţie la cote mai bune.
 
HOROSCOP 5 MARTIE PEŞTI  
 
O chestiune locativă, gospodărească sau domestică, legată de membrii mai vârstnici din familie, ar putea să nască un schimb de replici destul de acid între tine şi partener. În schimb, în situaţii ca acestea, trebuie să fiţi uniţi pentru a aputea ajunge la un consens şi la cea mai bună metodă de a traversa situaţia acutală. Intraţi pe un făgaş de normalitate în a doua parte a zilei, când pare că spritele s-au mai calmat.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici