HOROSCOP 5 MARTIE 2020: Noroc în dragoste şi carieră pentru trei zodii

Venus ajunge astăzi în domiciliul său nocturne, semnul Taurului, unde va rămâne până pe 3 aprilie.

40223 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 5 MARTIE 2020: Noroc în dragoste şi carieră pentru trei zodii
De acolo, le oferă şansă şi noroc zodiilor de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn) în raport cu banii, dragostea şi cariera.
 
HOROSCOP 5 MARTIE BERBEC 
 
Venus poposeşte astăzi în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general, crescând şansele de a intra în contact în următoarea perioadă cu oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de a valorifica o parte din economiile pe care le-ai realizat până acum. Iar dacă eşti genul care cheltuieşte destul de mult, s-ar putea să constaţi că îţi este mai uşor în această perioadă să faci economii. Spre deosebire de alte dăţi, te interesează acum calitatea mai mult decât cantitatea şi ai răbdare să descoperi cea mai bună ofertă pentru produsul pe care ţi-l doreşti cu adevărat zilele acestea.
 
HOROSCOP 5 MARTIE TAUR  
 
Cu Venus tocmai în semnul naşterii tale, nu vei duce lipsă de şarm şi carismă în zilele care urmează. Iar în anumite contexte sociale, nici nu ai nevoie de mai mult pentru a ieşi basma curată sau pentru a lăsa o impresie bună, de durată. Aşadar, indiferent dacă intri în belele sau vrei să impresionezi pe cineva cu care speri să legi o relaţie, cert este că nu întâmpini nicio dificultate. Emani încredere de sine şi dai dovadă de capacităţi de persuasiune, fără să fie nevoie să depui prea multe eforturi. Foloseşte-te cu înţelepciune de aceste abilităţi extrem de potente.
 
HOROSCOP 5 MARTIE GEMENI 
 
Venus ajunge, în cazul tău, în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce poate semnala faptul că revine în peisajul tău actual un fost partener din trecut. Ori poate doar te surprinzi gândindu-te mai des la o relaţie veche. În orice caz, cert este că te preocupă destul de mult trecutul tău amoros, dar trebuie să fii atent(ă) la ce anume duce această raportare la trecut. Dacă o foloseşti pentru a închide unele cercuri rămase deschise sau a învăţa ceva pentru viitor, înseamnă că nu te expui riscului de a repeta unele greşeli pe care le-ai comis mai demult.
 
HOROSCOP 5 MARTIE RAC  
 
În ceea ce te priveşte, Venus ocupă de azi încolo casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale, ceea ce înseamnă că, în perioada în care urmează, te preocupă mai mult ziua de mâine. În acest sens, apar oportunităţi de a pune bazele sau de a extinde proiecte, singur(ă) sau în asociere cu alte persoane. În cazul în care nu ai deja unele pe rol, s-ar putea să le dezvolţi chiar cu prietenii sau, în orice caz, cu persoane cu care împărtăşeşti idealuri şi viziuni. În plus, pari să te bucuri, de asemenea, de mai multă popularitate în plan social.
 
HOROSCOP 5 MARTIE LEU  
 
În astrograma ta solară, Venus tranzitează de astăzi înainte casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că ţi se atrage atenţia asupra planului profesional, unde acest astru aduce oportunităţi de a te promova şi de a primi accesul în grupuri de persoane influente în domeniul tău de activitate sau în compania în care lucrezi. Imaginea pe care ţi-o creezi în aceste zile, dictată mai cu seamă de alegerile pe care le faci şi de modul în care te raportezi la factorii de decizie, va avea un impact de lungă durată asupra ascensiunii tale în carieră. Gândeşte în perspectivă.
 
HOROSCOP 5 MARTIE FECIOARĂ 
 
În horoscopul tău general, Venus se va mişca de azi încolo prin casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor şi proceselor birocrative, semn că energia sa se traduce în multe feluri şi pe multiple paliere ale vieţii tale. Pe de-o parte, contribuie la legarea unor relaţii de iubire la distanţă în cazul unor nativi(e) ai(le) semnului. În ceea ce îi/le priveşte pe alţii(tele), poate scoate în cale pe cineva special de o altă religie/ naţionalitate. În plus, favorizează concediile sau delegaţiile care oferă şi timp liber la destinaţie. Poţi contata, de asemenea, că procesele birocratice sunt şi ele mult înlesnite acum.
 
HOROSCOP 5 MARTIE BALANŢĂ  
 
Venus se poziţionează astăzi în casa banilor şi a bunurilor deţinute şi/ sau câştigate cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri, ceea ce poate face să vă iasă în cale mai multe oportunităţi de rotunjire a resurselor comune şi/ sau de a investi o parte din economiile pe care le-aţi realizat împreună. Iar în cazul în care banii şi/ sau proprietăţile colective au constituit un subiect de discordie în ultima perioadă, este de aşteptat să ajungeţi la un compromis cu privire la aspectele în legătură cu care polemizaţi mai ieri. Daţi dovadă de mai multă transparenţă unul faţă de altul.
 
HOROSCOP 5 MARTIE SCORPION  
 
Venus ocupă începând de azi casa parteneriatelor din horoscopul tău general, aşternând o atmosferă armonioasă peste parteneriatul de viaţă şi/ sau de afaceri în care eşti implicat(ă). Cu toate că poate nu excelaţi când vine vorba de comunicare, compensaţi prin mediul pe care îl cultivaţi unul în raport cu celălalt. Pe un fundal ca acesta, puteţi cu toţii evolua, cu toate că direcţia în care o luaţi este, pentru moment, una diferită. Iar dacă nu ai întâlnit încă pe cineva special, află că cresc foarte mult şansele de a face cunoştinţă cu chiar jumătatea ta cândva în zilele care urmează.
 
HOROSCOP 5 MARTIE SĂGETĂTOR  
 
În cazul tău, Venus intră în casa muncii şi a sănătăţii fizice din horoscopul tău general, ceea ce poate avea efecte dintre cele mai variate în viaţa ta. Pe de-o parte, te simţi în general mai bine, dar s-ar putea să rezişti mai greu tentaţiilor culinare, ceea ce te expune riscului de a câştiga câteva kilograme în plus pe care nu ţi le doreşti. Pe plan profesional însă, te bucuri de armonie în raport cu colegii de muncă şi de un randament la sau peste nivelul aşteptărilor. Totuşi, s-ar putea să existe momente în care nu rişti, deşi ar trebui.
 
HOROSCOP 5 MARTIE CAPRICORN  
 
Cu Venus în casa iubirii şi a copiilor, te numeri printre nativii(ele) semnelor celor mai norocoase ale Zodiacului. Acest astru aduce înapoi spontaneitatea şi romantismul în cuplu, reaprinzând flacăra pasiunii între tine şi partener. Iar în raport cu cei mici, te bucuri de bună înţelegere şi de pasiuni comune, care vă ajută să vă cunoaşteţi mai bine şi să creaţi obiceiuri care vă vor ţine o viaţă. În cazul în care nu ai întâlnit încă pe acel cineva special, află că nu îţi vor lipsi ocaziile de flirt. Dă-le curs, simte-te bine în pielea ta şi lasă-te dus(ă) de val.
 
HOROSCOP 5 MARTIE VĂRSĂTOR 
 
Prezenţa lui Venus în casa familiei reinstaurează domnia armoniei între tine şi cei dragi, fapt care se cunoaşte cel mai tare dacă aţi navigat recent o perioadă de tensiuni unul în raport cu celălalt. În cazul în care desfăşori lucrări de construcţie/ amenajare/ redecorare, nu-ţi lipseşte simţul estetic, dar nici răbdarea să cauţi articolele trainice şi cu bun gust pe care ţi le doreşti până când găseşti situl sau magazinul în care se vând la preţul cel mai avantajos. Aceasta este poate cea mai bună perioadă din an pentru a începe astfel de proiecte în plan domestic. Profită de ea.
 
HOROSCOP 5 MARTIE PEŞTI 
 
Venus ajunge astăzi în casa comunicării din horoscopul tău general, favorizând în următoarele zile colaborările şi parteneriatele, atât pe cele care se leagă în această perioadă, cât şi pe cele cu ştate vechi. Aşadar, dacă te aşteaptă negocieri sau tratative în vederea stabilirii unor legături la nivel profesional, fii sigur(ă) că se vor finaliza în avantajul tău. Aşa se face că semnările de contracte, interviurile de angajare, pitch-urile, audienţele şi orice alt fel de întâlnire sunt punctul tău forte zilele acestea, aducându-te cu un pas mai aproape de obiectivele tale. Laşi o impresie bună, iar asta ajută extrem de mult.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici