HOROSCOP 5 noiembrie 2019: Zodiile care astăzi sunt favorizate din plin de astre

Marte din Balanţă îi lansează azi un aspect tensionat de careu lui Pluto din Capricorn, semn că se arată o zi destul de bulversantă pentru zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn). Nici cele Fixe (Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător) nu se bucură de prea multă susţinere din partea astrelor, întrucât Luna din Vărsător îi trimite acelaşi tip de aspect lui Mercur retrograd din Scorpion.

13605 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 5 noiembrie 2019: Zodiile care astăzi sunt favorizate din plin de astre

HOROSCOP 5 noiembrie 2019

Berbec

Din nefericire, lucrurile nu merg astăzi tocmai cum te-ai aşteptat. S-ar putea să îţi fi făcut speranţe prea mari în legătură cu modul în care evoluează unele proiecte sau în legătură cu perspectiva obţinerii unui împrumut. Nu se anunţă veşti bune nici dacă te aşteptai ca cineva să îţi dea o mână de ajutor la elaborarea sau dezvoltarea unei strategii de business sau de viitor în general. Unde mai pui că s-ar putea să apară probleme şi în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri, ceea ce înseamnă că s-ar putea să nu fiţi pe aceeaşi lungime de undă.

Taur

Nici pe tine nu te aşteaptă o zi prea grozavă în plan profesional. Este posibil ca sarcinile de serviciu primite să fie mai dificile sau mai încurcate decât ai fi crezut. Nu se poate spune neapărat că te depăşesc ca nivel de complexitate, dar s-ar putea să îţi dea ceva bătăi de cap, cel puţin în primă fază. La acest impediment se mai adaugă şi dificultăţile în comunicarea cu partenerul de afaceri, clienţii şi/ sau colaboratorii, ceea ce nu face decât să pună cireaşa pe tort. Încearcă să vezi dacă nu cumva neclarităţile şi confuziile sunt, de fapt, sursa problemelor.

Gemeni

În cazul tău, provocările din partea astrelor vizează mai degrabă sectorul familia, dar mai ales relaţia cu persoana iubită. În prima parte a zilei , s-ar putea să ai parte de unele fricţiuni cu unul dintre copii şi/ sau cu partenerul de viaţă, ceea ce poate conduce la o inflamare rapidă a spiritelor în familie. Pe dup-amiază, aşteaptă-te ca tensiunile să ia amploare dacă nu ai reuşit să ne atenuezi de dimineaţă. Problema constă cel mai probabil în faptul că atât tu, cât şi cel drag aveţi personalităţi puternice, care arareori lasă de la ele fără să ţină cont de asta.

Rac

Încercări se preconizează azi atât în plan profesional, cât şi la nivel de cuplu. Pe de-o parte, te confrunţi cu sarcini de lucru cu termene-limită reduse, aşteptări mari şi cerinţe incerte, care te provoacă să te foloseşti mai degrabă de intuiţie decât de un set de obiective clare pe care trebuie să le atingi. Stresul şi presiunea acumulate la serviciu potastfel să se acumuleze, conducând la tensiuni în familie dacă nu le laşi la pragul casei. Aşadar, sunt posibile discuţiile în contradictoriu cu partenerul pe seama unor chestiuni de ordin casnic sau domestic. Încearcă să le înăbuşi din faşă.

Leu

Şi tu te afli în pericol de a te lansa în declaraţii periculoase, fără să le treci în prealabil prin filtrul raţiunii. Această tendinţă riscă să se manifeste şi acasă, şi la locul de muncă; din câte se pare, îţi scapă azi înţelesul noţiunii de „critică constructivă”, ceea ce conduce la afirmaţii care nu fac decât să despice firul în patru sau să vehiculeze reproşuri pentru care nu ai nicio rezolvare clară. Nu este nimic în neregulă cu faptul că faci observaţii, dar când spui lucrurilor pe nume, gândeşte-te şi la o serie de argumente şi soluţii în privinţa celor spuse.

Fecioară

În ceea ce te priveşte, tensiunile cu partenerul de viaţă ar putea viza unele chestiuni mai practice. Ceva îl nemulţumeşte pe cel drag la felul în care alegi să abordezi unele probleme de ordin gospodăresc şi/ sau familial ori poate că modul tău de a gestiona finanţele a cam lăsa de dorit în ultima perioadă. În orice caz, cert este că aduce probe şi exemple valide în favoarea criticilor pe care ţi le aduce, ceea ce ar trebui să te facă să laşi orgoliul deoparte şi să priveşti lucrurile dintr-o perspectivă obiectivă. S-ar putea să ajungi să îi dai dreptate.

Balanţă

Finanţele joacă şi în cazul tău rolul de măr al discordiei între tine şi apropiaţi. S-ar putea însă ca, în ceea ce te priveşte, să fie vorba despre unele discuţii în contradictoriu cu familia de origine, care poate că nu se arată prea mulţumită de modul în care îţi gestionezi banii. Lucrurile care te fac pe tine fericit(ă) şi îţi conferă satisfacţie sau o stare de confort le par lor ca fiind saci fără fund unde se pierde o prea mare parte din bugetul de care dispui. Oricum ai aborda subiectul, nu-i vei mulţumi, deci mută discuţia pe altă temă.

Scorpion

În cazul tău, s-ar putea ca disensiunile cu familia, de origine sau cea pe care ţi-ai format-o tu, să pornească de la o vorbă spusă la nervi, o frustrare care iese la iveală într-un moment nepotrivit sau o nemulţumire pe care ceilalţi nu o găsesc ca fiind fondată. Spiritele riscă să se încingă destul de tare, iar în astfel de situaţii, cel mai deştept cedează. Lasă acalmia să se instaleze şi reia subiectul atunci când ceilalţi se mai calmează. Orice discuţie purtată atunci când orgoliile sunt supradimensionate riscă să nu conducă nicăieri şi să faci mai mult rău decât bine.

Săgetător

Dacă eşti implicat(ă) într-un proiect sau ai o activitate antreprenorială ori cu bătaie lungă pe rol, este important să nu laşi loc de interpretări şi să dai dovadă de claritate în exprimare. De asemenea, în cazul în care ai impresia că scârţie interacţiunile cu ceilalţi, caută să explici de două ori lucrurile şi încurajează să se pună întrebări dacă există nelămuriri. Aceeaşi recomandare ţi se aplică şi ţie în eventualitatea în care nu înţelegi ceva. Problemele de comunicare cu care te întâlneşti pot duce altfel la pagube. Nativii(ele) care depun un proiect de finanţare trebuie să fie atenţi(te) la cerinţe.

Capricorn

Nativii(ele) acestei zodii cu ambiţii de promovare sau mărire salarială s-ar putea să nu aibă astăzi parte de sprijinul necesar din partea astrelor. Mai exact, nu li se sugerează să deschide astăzi subiectul cu şefii pentru că riscă să nu îi prindă în dispoziţia necesară pentru a ataca un astfel de subiect. Este de înţeles dacă încep să îşi facă griji cu privire la direcţia în care vor merge lucrurile în viitor din punct de vedere financiar, dar li se recomandă să nu dea curs gândurilor negative. Este vorba doar de nişte circumstanţe trecătoare care nu-i vor afecta prea mult.

Vărsător

Unele limite personale pe care doar tu le vezi riscă să îţi afecteze destul de mult performanţele la locul de muncă, mai ales în cazul în care te afli într-o poziţie de încredere sau porţi pe umeri în această perioadă responsabilitatea unor sarcini care pot avea un impact de durată asupra imaginii tale la serviciu şi deci a ascensiunii tale profesionale. Nu ai timp de pierdut cu griji şi frămâtări, ci trebuie să dai dovadă de o atitudine proactivă, implicată şi încrezătoare în reuşită. În caz contrar, ai putea pierde şanse importante de afirmare în faţa superiorilor. Nu le rata.

Peşti

Nici pe tine nu te ocolesc îndoielile cu privire la forţele proprii şi capacitatea de a reuşi să atingi obiectivele pe care ţi le-ai propus. Şi în cazul tău însă este vorba de unele neajunsuri mai mult imaginare decât fundamentate în realitate, semn că o detaşare de tiparele de gândire negative şi coercitive te va ajuta să priveşti lucrurile dintr-o perspectivă mai indulgentă cu tine însuţi(ăţi) şi mai încrezătoare. Caută aşadar să îţi asumi o mentalitate de învingător(oare) şi să urmăreşti mai degrabă oportunităţile ascunse în încercări decât provocările pe care ţi le rezervă ele în primă fază. Fii optimist(ă).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici