HOROSCOP 6 APRILIE 2020: În prima parte a zilei, zodiile Mutabile sunt puse în faţa unor decizii dificile

Luna din Fecioară aderă în această dimineaţă la două opoziţii cu Mercur şi Neptun din Peşti, semn că prima parte a zilei este una care pune zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător şi Peşti) în faţa unor decizii dificile.

6566 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 6 APRILIE 2020: În prima parte a zilei, zodiile Mutabile sunt puse în faţa unor decizii dificile
Pe de altă parte, în a doua jumătate a zilei, formează un aspect armonios de trigon cu Pluto şi Jupiter din Capricorn, indiciu că semnele de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn) sunt pozitive şi productive pe plan profesional.
 
HOROSCOP 6 APRILIE BERBEC
 
Ar trebui să începi această săptămână cu gândul la propria sănătate. Indiferent dacă lucrezi de acasă ori de la serviciu, prioritatea ta trebuie să fie atenţia şi rigurozitatea cu privire la starea ta de bine, a celor cu care locuieşti, dar şi a persoanelor cu care derulezi activităţi profesionale. Te aşteaptă o dimineaţă plină şi aglomerată, iar bătăile de cap nu te ocolesc. Dar în ciuda stresului şi a presiunii resimţite, dai dovadă de multă productivitate, mai ales dup-amiază. Se vede că nu vrei să laşi circumstanţele actuale să te deraieze de la ce îţi doreşti să realizezi zilele acestea.
 
HOROSCOP 6 APRILIE TAUR  
 
Te afli acum într-o perioadă în care nu duci atât de multă lipsă de timp liber pe care să-l dedici celor dragi şi hobby-urilor tale, dar parcă nici nu-ţi convine faptul că tot ce ţi-a mai rămas din viaţa socială este un simulacru, o sumă de mijloace alternative prin care încerci să îţi menţii vii prieteniile, proiectele şi planurile pe termen lung. Aşadar, se poate spune că nu începi săptămâna cu dreptul, dar ţine cont că atmosfera zilei se schimbă în bine după prânz. Realizezi că acest răstimp îţi oferă şansa de a-ţi consolida relaţia cu apropiaţii şi cu tine.
 
HOROSCOP 6 APRILIE GEMENI
 
În cazul în care lucrezi de acasă ori ţi-e teamă ce aduci de la serviciu în mijlocul celor dragi, este foarte important să separi clar viaţa de familie de cea profesională. Nu mai răspunde la e-mal-urile şi telefoanele şefilor după o anumită oră, mai ales dacă simţi că se abuzează de faptul că eşti nevoit(ă) să munceşti la distanţă. Iar dacă mergi la serviciu, ia-ţi măsuri de precauţie suplimentare şi nu-ţi fie teamă să spui dacă nu te simţi în siguranţă. În a doua parte a zilei, atmosfera începutului de săptămână se linişteşte şi te bucuri de timp cu familia.
 
HOROSCOP 6 APRILIE RAC
 
Astrele sunt agitate în prima parte a acestei zile, intrând în conjuncturi cosmice care te fac să fii combativ(ă) în comunicare, reactiv(ă) sau doar prost înţeles(asă) de cei din jurul tău. Analizează-ţi atent comportamentul pentru a vedea dacă atitudinea ta este într-adevăr una nelalocul ei sau eşti catalogat(ă) greşit pe marginea stilului lacunar pe care eşti nevoit(ă) să îl adopţi pe e-mail sau alte servicii de mesagerie electronică. Dat fiind contextul astral, nu este o surpriză deci că astăzi nu ţi se recomandă deplasările sau negocierile ori semnările de contracte. Pe seară, propune-le prietenilor o întâlnire la o videoconferinţă privată.
 
HOROSCOP 6 APRILIE LEU 
 
Contextul astral tensionat al primei părţi a acestei zile se face simţit în plan financiar, acolo unde constaţi că socoteala deacasă nu se prea potriveşte cu cea din târg. Dacă ai început să sesizezi acut un dezechilibru în situaţia ta materială, ia imediat măsuri căci altfel există riscul să te trezeşti în imposibilitatea de a acoperi unele plăţi pe care nu le poţi amâna. În ajutor ţi-ar putea veni unele oportunităţi băneşti venite fie din direcţia serviciului, fie prin intermediul unor activităţi profesionale. Pune o parte din sumele câştigate deoparte şi nu vei ajunge în situaţia de a-ţi face griji.
 
HOROSCOP 6 APRILIE FECIOARĂ
 
Şi pe tine te găseşte prima parte a acestei zile într-o formă nu prea bună. Poate te angrenezi în nişte conflicte cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri, clienţii ori colaboratorii, care ţi se par prea haotici şi excesiv de idealişti în contextul dat. În loc să apelezi la acuze şi critici, mai bine îi ajuţi să se adune şi să se poziţioneze pe aceeaşi direcţie cu tine. Până la urmă, cu toţii trageţi la aceeaşi căruţă pentru obiective comune. Din a doua jumătate a zilei, se schimbă mult atmosfera şi începeţi să gândiţi la unison. Rezultatele vor apărea curând.
 
HOROSCOP 6 APRILIE BALANŢĂ
 
Astăzi ar trebui să ai mai multă grijă de sănătatea ta, atât mentală, cât şi fizică. Munca multă, lipsa ei sau grijile care privesc viitorul tău profesional te afectează într-atât de mult încât stresul şi oboseala te pot face prea neglijent(ă) pentru binele tău. Unele lucruri le poţi rezolva, în cazul altora nu prea ai ce face, iar dacă nu te poţi ocupa de toate, ierarhizează-ţi priorităţile; într-un cuvânt, încearcă să rămâi în controlul situaţiei. Timpul petrecut pe seară cu familia te va ajuta să te destinzi şi să elimini o bună parte din energia negativă acumulată pe parcursul zilei.
 
HOROSCOP 6 APRILIE SCORPION
 
Starea şi evoluţia proiectelor tale de grup, a planurilor de viitor şi a unor relaţii în care ţi-ai pus multe speranţe te preocupă destul de mult în această perioadă. Te gândeşti poate că nu vor supravieţui aşa cum ai sperat acestei perioade şi că vei fi nevoit(ă) să le aduci ajustări pe care nu ţi le-ai fi dorit. E drept că ai mai mult timp pentru tine, lucrurile şi oamenii care-ţi aduc satisfacţii, dar cu siguranţă te-ai fi lipsit de aceste griji. Încearcă să îţi verbalizezi aceste temeri şi să cauţi soluţii. Le vei găsi mai repede decât te-ai aşteptat.
 
HOROSCOP 6 APRILIE SĂGETĂTOR
 
În această perioadă îţi este mai greu decât de obicei să tragi o linie de demarcaţie între viaţa profesională şi cea de familie. Trebuie să trasezi unele limite dacă lucrezi de acasă ori îţi este teamă că îi expui pe cei dragi la riscuri pentru că te numeri printre cei(le) care merg încă la muncă. Totuşi, este foarte important cum anume delimitezi aceste două domenii de viaţă. În definitiv, eşti printre norocoşii(oasele) care nu trebuie să-şi facă griji în privinţa finanţelor, având în vedere faptul că nu duci lipsă de activităţi care te ajută să te menţii în echilibru financiar.
 
HOROSCOP 6 APRILIE CAPRICORN
 
Este foarte important ca în prima jumătate a acestei zile să îţi treci orice afirmaţie prin filtrul raţiunii. S-ar putea să ai unele luări de poziţie care te discreditează şi oferă prilejul să ţi se aducă unele contraargumente pe care nu le mai poţi combate. Eşti cu atât mai predispus(ă) la astfel de situaţii dacă desfăşori negocieri, susţii pitch-uri sau participi activ la unele şedinţe, indiferent de mediul în care se derulează ele. Cât priveşte călătoriile, s-ar putea să fii nevoit(ă) să le amâni. Până la urmă însă, ajungi la un consens cu cei cu care ai acum discuţii importante.
 
HOROSCOP 6 APRILIE VĂRSĂTOR
 
Din punct de vedere financiar, rişti că te confrunţi astăzi cu unele greutăţi. În cea mai bună situaţie, reuşeşti să le controlezi, să minimizezi pierderi şi/ sau să acoperi cheltuieli şi plăţi pe care nu le poţi amâna. Dar există şi un al doilea scenariu potrivit căruia anumiţi(te) nativi(e) se lovesc tare cu pragul de sus, realizând că poate ar fi fost mai înţelept să intre în această perioadă cu unele economii. Nu te alarma însă prea tare; indiferent de situaţiile în care te regăseşti, cert este că se întrevede lumina de la capătul tunelului. Vin spre tine oportunităţi financiare.
 
HOROSCOP 6 APRILIE PEŞTI
 
Apar astăzi tensiuni destul de mari între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri, clienţi şi colaboratori. Tu eşti o persoană empatică, sensibilă la contextul în care ne aflăm acum, dar ei s-ar putea să nu dea înapoi de la anumite aşteptări sau poate că sunt excesiv de precauţi, fapt care îngreunează colaborarea pentru că nu fac decât să te încarce cu multă energie negativă. Trebuie să vă armonizaţi cât de repede viziunile pentru a nu pierde frâiele activităţilor pe care le derulaţi împrună. Fixaţi-vă atenţia pe scopurile comune şi nu lăsaţi temerile şi orgoliile să intervină negativ.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici