HOROSCOP 6 decembrie 2019: De Moş Nicolae, semnele din Zodiac se bucură de spiritul copilăriei şi bucuria descoperirii

Luna se mişcă de Moş Nicolae prin semnul Berbecului, trezind spiritul copilăriei şi bucuria descoperirii în fiecare semn din Zodiac.

19073 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 6 decembrie 2019: De Moş Nicolae, semnele din Zodiac se bucură de spiritul copilăriei şi bucuria descoperirii

HOROSCOP 6 decembrie 2019

Berbec

Luna se plimbă azi nestingherită de vreun aspect astral tensionat prin semnul naşterii tale, iar acest lucru înseamnă că nu vei duce lipsă de energie, viteză de reacţie şi spirit de iniţiativă. Cu toate acestea, ai putea experimenta probleme atunci când vine vorba să dai dovadă de consecvenţă. S-ar putea să ţi se întâmple des să te răzgândeşti sau să renunţi la o idee ori o activitate dacă implică prea multe provocări. Gândeşte lucrurile la rece şi dacă merită efortul, foloseşte-te de toate resursele interioare de automotivaţie pentru a nu renunţa la proiectele tale. Va veni şi răsplata pentru ele.

Taur

Luna se mişcă astăzi prin casa subconştientului, iar cum ea coincide cu un semn de Foc în horoscopul tău general, nu am exagera prea mult dacă am spune că ai nervii întinşi la maximum pe parcursul zilei de astăzi. Cel mai mic stimul riscă să te aducă în punctul în care escaladează tensiunea şi dă pe afară. Aşadar, este foarte important să îţi urmăreşti reacţiile pentru a te asigura că nu surprinzi pe nimeni neplăcut cu modul în care te comporţi. Străduieşte-te aşadar să dai dovadă de stăpânire de sine, mai ales când te confrunţi cu un factor perturbator riscant.

Gemeni

Luna tranzitează azi casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale, iar prin intermediul tranzitului ei, s-ar putea să fii mai activ(ă) decât de obicei pe aceste planuri. Cunoşti persoane noi care îţi devin prieteni destul de repede, împărtăşeşti idei şi viziuni cu cercul de apropiaţi şi încerci să cauţi modalităţi prin care fie să pui pe picioare un proiect, fie să îl dezvolţi într-o manieră care să îl aducă mai aproape de ceea ce ţi-ai propus cu el. În orice caz, cert este că priveşti cu entuziasm către viitor şi persoanele pe care le vei avea atunci cu tine.

Rac

Luna se află astăzi încă în casa carierei din horoscopul tău general, prilej numai bun să te foloseşti de energia sa pentru a ieşi în evidenţă la locul de muncă. Nu vei duce lipsa oportunităţilor de a te face remarcat(ă) într-o manieră pozitivă, dar trebuie să dai dovadă de viteză de reacţie. În plus, fii foarte atent(ă) să nu depăşeşti limita între asertivitate şi agresivitate. Superiorii tăi vor aprecia atitudinea ta proactivă, dar în cazul în care ea ajunge să frizeze alte comportamente, fii sigur(ă) că îţi vor da seama de acest lucru şi vor avea grijă să ţi-o spună.

Leu

Luna se mişcă azi prin casa filozofiei de viaţă din horoscopul tău general, imprimându-ţi o mentalitate de învingător(oare) de care dai dovadă pe toate planurile. Ţi-ai pus în minte să îţi duci la bun sfârşit toate activităţile de pe agendă, inclusiv pe cele restante de zilele trecute, şi nu te vei lăsa până când nu le finalizezi. În acest fel, accesezi fără probleme rezerve de energie şi automotivaţie pe care nici tu nu credeai că le ai. În cazul unor nativi(e), s-ar putea să fie vorba de călătorii sau experienţe care le deschid orizonturile faţă de lucruri şi persoane noi.

Fecioară

Luna se plimbă astăzi prin casa transformărilor, semn că s-ar putea să fii destul de reactivă în felul în care răspunzi la evenimentele acestei zile. În felul acesta, ai putea să acorzi o atenţie mai mare la ceea ce simţi tu în detrimentul modului în care aceste situaţii îl afectează pe partener. Cum ele vă implică pe amândoi, este foarte important să ţii cont de celălalt. Nu este exclus să aibă o componentă financiară majoră, fapt pentru trebuie să te consulţi cu cel drag cum ar fi mai bine să acţionaţi. Altfel, se poate ajunge la conflicte destul de intense.

Balanţă

Cu Luna în casa parteneriatelor, este de aşteptat ca ele să reprezinte un centru de interes pentru tine pe parcursul acestei zile. Acest lucru se datorează şi faptului că ai aproape oameni cu o personalitate bine conturată, care ştiu ce îşi doresc şi nu le e teamă să ţi-o spună. În anumite situaţii, astăzi inclusiv, îţi va fi destul de dificil să îţi menţii punctul de vedere fără a ceda în faţa viziunii pe care o au ei. Dar dacă-ţi doreşti relaţii sentimentale şi profesionale sănătoase, trebuie să dai voce opiniilor tale şi să le aperi atunci când este cazul.

Scorpion

Luna tranzitează azi casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că, pe de-o parte, îţi faci treaba repede şi dai dovadă de eficienţă, dar s-ar putea să nu îţi gestionezi tocmai bine rezervele de energie pe parcursul îndeplinirii sarcinilor profesionale. Durerile de cap constituie un risc mare la care te supui de-a lungul zilei, deci ai grijă să nu te laşi prea mult afectat(ă) de mediul în care îţi desfăşori activitatea. Într-adevăr, nu ai timp să te plictiseşti, dar acest lucru implică o expunere la stres care poate ajunge să te afecteze dacă-i permiţi asta.

Săgetător

Tranzitul Lunii prin casa iubirii face din această zi una spontantă pe plan sentimental. Tu sau partenerul aţi putea veni cu idei noi în legătură cu programul de început de weekend, iar acest lucru vă ajută să ieşiţi din rutina instalată de ceva vreme. Dacă aveţi copii, nu ar fi rău să îi includeţi în activităţile voastre, mai ales dacă vă împărtăşesc hobby-urile. Preocupările comune vă pot aduce mai aproape, oferindu-vă contextul necesar pentru a vă explora pasiunile într-un mod care vă ajută să vă cunoaşteţi mai bine. Caută aşadar să te foloseşti cu folos de timpul liber din weekend.

Capricorn

Luna parcurge azi casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce face din atmosfera de acasă una dinamică şi plină de neprevăzut. Pe de-o parte, acest lucru îţi face bine, mai cu seamă dacă s-a aşternut un soi de monotonie în raport cu cei dragi. Pe de altă parte, există însă riscul să se işte scântei din cine-ştie-ce motive, care altfel nu te-ar fi adus în ipostaza de a-ţi ieşi printre dinţi reproşuri la adresa membrilor familiei. Este foarte important să nu îţi pierzi controlul comportamentului dacă intenţionezi să îi vizitezi cândva la orele amiezii, după programul de la serviciu.

Vărsător

În cazul tău, Luna este prezentă în casa comunicării, ceea ce te face să ai viteză de reacţie în interacţiunile cu ceilalţi. Ai un răspuns pentru orice şi nu ai nevoie de prea mult timp de gândire pentru a da o replică. S-ar putea totuşi să nu îţi cântăreşti prea bine cuvintele în anumite circumstanţe, ceea ce te poate aduce în situaţia de a spune lucruri la care, cu alte ocazii, doar te-ai fi gândit, ştiind că dacă le-ai verbaliza, s-ar ajunge prea departe. Caută să treci prin filtrul raţiunii orice declaraţie înainte de a o lansa în conversaţiile purtate.

Peşti

Prezenţa Lunii în casa banilor şi, mai cu seamă, într- zodie de Foc poate face ca cheltuielile să depăşească valoric profiturile. Graţie tranzitului ei, există şanse destul de ridicate să te întâlneşti cu şanse de câştig destul de însemnate, dar cu toate acestea, s-ar putea ca achiziţiile pe care le faci să fie mai mari decât profiturile. Ţine-ţi o evidenţă clară a intrărilor şi ieşirilor la nivel de buget, căci altfel ai putea ajunge în situaţia de a trebui să-ţi regândeşti drastic bugetul pe acest sfârşit de săptămână. Nu trebuie decât să îţi setezi nişte limite atunci când este cazul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici