HOROSCOP 6 IANUARIE 2020. Zodiile care nu vor fi într-o formă prea bună astăzi

HOROSCOP 6 IANUARIE 2020. În dimineaţa primei zile a acestei săptămâni avem parte de un aspect tensionat de careu între Luna din Taur şi Venus din Vărsător, semn că zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător) nu vor fi într-o formă prea bună atunci.

4912 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 6 IANUARIE 2020. Zodiile care nu vor fi într-o formă prea bună astăzi

HOROSCOP 6 IANUARIE 2020:

Spre după-amiază, aceeaşi Lună aderă la o configuraţie astrală armonioasă de trigon cu Saturn şi Pluto din Capricorn, conferindu-le simţ practic şi o viziune pragmatică semnelor de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn).

HOROSCOP 6 IANUARIE BERBEC

Aceasta nu este o zi potrivită pentru a investi în planuri de viitor ori pentru a solicita sau a oferi împrumuturi, cu toate că momentan riscurile nu par mari. Există riscul ca circumstanţele să se schimbe atunci când te aştepţi mai puţin şi să te expui riscului de a încasa unele pagube substanţiale. Pe de altă parte, nivelul de randament de care dai dovadă astăzi este unul de invidiat, ceea ce înseamnă că, până la finele zilei, s-ar putea să finalizezi mai multă treabă decât ai preconizat. Încearcă doar să fii atent(ă) cu finanţele şi ascultă-ţi cu atenţie vocea interioară.

HOROSCOP 6 IANUARIE TAUR

În prima parte a zilei, s-ar putea ca starea ta de spirit să nu fie tocmai pozitivă. S-ar putea să resimţi mai puternic decât în mod normal greutatea răspunderii care îţi revine la serviciu ori poate ţi se delegă sarcini mai complicate ca de obicei. Sau este vorba doar de efectul zilei de luni. În orice caz, cert este că poţi ajunge în situaţia de a avea un schimb acid de replici cu şefii sau nu afişezi randamentul obişnuit pentru această zi din săptămână. Spre orele amiezii, dispoziţia ta se îmbunătăţeşte, semn că ai reuşit să navighezi provocările de astăzi.

HOROSCOP 6 IANUARIE GEMENI

În dimineaţa acestei zile, nu pari a fi într-o dispoziţie prea bună. Te frământă poate unele întrebări fără răspuns, anumite regrete sau situaţii pe care nu le poţi schimba, iar tentaţia este aceea de a persista în acest tipar de gândire care nu conduce niciunde. Îţi vii în fire cândva dup-amiază, atunci când realizezi că nu îţi face bine să cultivi această stare. Nu te aştepta totuşi ca tonusul tău fizic şi mental să se schimbe dramatic. Cel mai probabil, te vei stabiliza treptat din acest punct de vedere, dar rămâi totuşi mai tăcut(ă) şi rezervat(ă) decât în mod normal.

HOROSCOP 6 IANUARIE RAC

Banii ar putea constitui o problemă pentru tine, la nivel practic sau abstract. Mai exact, s-ar putea să te îngrijoreze situaţia ta financiară actuală sau poate te gândeşti la perspectivele tale de viitor în acest sens. Cert este că trebuie să iei unele măsuri pe acest plan pentru a evita astfel de gânduri care nu sunt deloc productive. Vestea bună este că se arată oportunităţi de colaborare ori de a te alătura şi/ sau a pune bazele unor proiecte care, pe termen lung, pot contribui substanţial la eliminarea acestor temeri. Încearcă să ai răbdare şi să nu îţi pierzi avântul.

HOROSCOP 6 IANUARIE LEU

În cazul în care activezi în cadrul unui parteneriat şi/ sau eşti implicat(ă) într-o colaborare, s-ar putea ca în această dimineaţă să nu meargă lucrurile prea bine. Acest lucru se datorează atmosferei încărcate dintre tine şi cei cu care derulezi afaceri. Aveţi cu toţii personalităţi puternice şi nu vă prea vine să lăsaţi unii de la ceilalţi. În cazul altor nativi(e), s-ar putea să fie vorba despre un dezechilibru al raportului de forţe între ei/ele şi partenerul de viaţă. Pe de altă parte, munceşti cu drag şi spor (sau măcar dai dovadă de randament, deşi nu-ţi place neapărat ce faci).

HOROSCOP 6 IANUARIE FECIOARĂ

În ceea ce te priveşte, nu se anunţă o zi prea uşoară. Ţi se pun în braţe sarcini de lucru complicate pentru această zi din săptămână, termenele-limită sunt scurte şi/ sau aşteptările sunt destul de mari, motiv pentru care se înţelege dacă nu te scalzi în apele tale. În plus, s-ar putea ca nici condiţia ta fizică să nu îşi fi revenit complet după perioada sărbătorilor, semn că trebuie să faci ceva în acest sens. Te poţi consola însă cu faptul că, odată ajuns(ă) acasă, petreci timp de calitate cu persoana iubită şi/ sau copiii sau făcând ceva ce-ţi place.

HOROSCOP 6 IANUARIE BALANŢĂ

Dimineaţa aceasta poate fi una destul de tensionată în plan familial. S-ar putea să ai parte de unele discuţii în contradictoriu cu partenerul de viaţă şi/ sau copiii, indiciu că paharul s-a umplut şi că riscă să se verse cât de curând. Fiecare a adunat în el lucruri care îl nemulţumesc la ceilalţi, dar pe care nu a avut curajul să le verbalizeze până acum. Până spre seară, este posibil ca atmosfera să se mai liniştească, ceea ce indică faptul că aţi reuşit să discutaţi pe un ton calm câteva din aspectele care vă deranjau. Nu vă culcaţi pe lauri.

HOROSCOP 6 IANUARIE SCORPION

Nici în cazul tău prima parte a acestei zile nu se arată ca fiind una armonioasă. Problema ar putea consta în faptul că tu şi partenerul aveţi păreri divergente în legătură cu unele chestiuni de ordin casnic sau familial, ceea ce riscă să vă aducă rapid în pragul unui conflict destul de mare. Indicat ar fi să nu deschideţi subiectul până după prânz. Atunci există posibilitatea ca situaţia să se îmbunătăţescă, circumstanţele permiţând o discuţie constructivă pe aceste teme. Străduieşte-te aşadar să nu pui gaz pe foc, iar când vreţi să vorbiţi, utilizaţi un ton aşezat, ce îmbie la dialog.

HOROSCOP 6 IANUARIE SĂGETĂTOR

Pare să te aştepte o dimineaţă cu peripeţii la serviciu: aparatura de la birou ţi-ar putea juca feste, se comunică greu cu colegii de muncă, au loc decalaje şi apar urgenţe atunci când te aştepţi mai puţin. Iar ţinând cont că este luni, s-ar putea să îţi fie mai greu decât de obicei să faci faţă acestor provocări. Pe de altă parte, premisele sunt bune, în sensul că nu doar depăşeşti cu succes aceste provocări, dar se întâmplă, de asemenea, să te şi califici pentru un bonus sau o primă graţie abilităţii tale de a naviga cu brio aceste impedimente.

HOROSCOP 6 IANUARIE CAPRICORN

Avertismentul astrelor pentru prima parte a acestei zile este acela de a sta departe de cheltuieli excesive, mai ales dacă nu reprezintă o prioritate pentru tine. Ai putea fi tentat(ă) să bagi mâna prea adânc în buzunar şi să-ţi pui bugetul în pericol din pricina unor hatâruri care aparent nu mai pot aştepta. Pari că nu ai răbdarea de a căuta cele mai bune oferte ori de a aştepta o perioadă cu reduceri. Recomandarea ar fi să te abţii până la orele amiezii, atunci când starea ta de spirit se îmbunătăţeşte şi faci mai uşor faţă tentaţiilor de orice fel.

HOROSCOP 6 IANUARIE VĂRSĂTOR

Dimineaţa aceasta pare să nu te surprindă într-o dispoziţie prea bună. Te preocupă poate unele chestiuni de ordin casnic sau familial, iar discuţiile cu apropiaţii pe această temă s-ar putea să nu fie dintre cele mai aşezate. Ori poate că starea ta de spirit este una pozitivă, dar ceva din atitudinea familiei vis-a-vis de anumite aspecte personale te face pur şi simplu să îţi pierzi cumpătul. Până dup-amiază, se mai detensionează atmosfera sau poate că nu mai pui tu la suflet şicanele. În orice caz, cert este că nu-ţi vei reveni complet, dar nici nu mai eşti atât de afectat(ă).

HOROSCOP 6 IANUARIE PEŞTI

Nu pari a fi într-o stare de spirit prea bună, cel puţin în dimineaţa acestei zile. Poate că nu ai curajul să dai voce unor lucruri care te deranjează, te pierzi în gânduri negative sau te îndepărtezi prea mult pe aleea amintirilor. În felul acesta, poţi lăsa impresia unei persoane echilibrate, dar în sufletul tău au loc zbateri zgomotoase şi răscolitoare. Situaţia se schimbă în bine de la prânz încolo, atunci când îţi găseşti curajul să vorbeşti cu un prieten sau un apropiat. Sau poate că faci progrese importante în cadrul unui proiect, ceea ce te ajută să-ţi regăseşti entuziasmul.

Foto: Profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici