HOROSCOP 6 MARTIE 2020: Astrele ne îndeamnă astăzi pe toţi la răbdare şi mult tact. Zodiile cele mai afectate

Astăzi se formează două opoziţii de dimineaţă – între Luna din Rac şi Pluto, respectiv Saturn din Capricorn – şi două aspecte tensionate de careu după orele amiezii, între Luna proaspăt intrată în Leu şi Venus, respectiv Uranus din Taur.

7861 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 6 MARTIE 2020: Astrele ne îndeamnă astăzi pe toţi la răbdare şi mult tact. Zodiile cele mai afectate

HOROSCOP 6 MARTIE 2020: Astrele ne îndeamnă astăzi pe toţi la răbdare şi mult tact. Zodiile cele mai afectate

În prima parte a zile, zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn) sunt puse în faţa unor decizii grele, urmând ca de dup-amiază încolo, semnele Fixe (Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător) să aibă de luptat cu energii cosmice potrivnice. Astrele ne îndeamnă astăzi pe toţi la răbdare şi mult tact.
 
HOROSCOP 6 MARTIE BERBEC  
 
În prima parte a acestei zile, cariera şi viaţa de familie par să te solicite în egală măsură, dar chestiunile de ultim moment apărute acasă s-ar putea să nu îţi permită să te implici la fel ca de obicei la locul de muncă. Străduieşte-te totuşi să nu amesteci cele două sectoare de viaţă. Pe dup-amiază, încearcă să te ţii departe de cheltuielile care nu reprezintă o necesitate. Rezumă-te la articolele de pe lista de cumpărături, mai ales în cazul în care ai planuri importante pentru acest sfârşit de săptămână. Nu ai vrea să intri în bugetul de weekend fără motiv.
 
HOROSCOP 6 MARTIE TAUR  
 
Eşti destul de reactiv(ă) astăzi, ceea ce ţi-ar putea crea destul de multe încurcături în prima parte a acestei zile. Prin urmare, dacă ai programate pe astăzi negocieri sau discuţii importante, ai grijă cum te exprimi. Există posibilitatea ca unele declaraţii pe care le faci să fie interpretate altfel decât cum ţi-ai dorit tu. Nu este exclus să ai parte de fenomene similare şi în familie după orele amiezii, atunci când anumite conversaţii cu unii membri ai familiei riscă să vireze în ceartă. Poate că ţii prea tare cu dinţii de anumite idei. Deschidă-te compromisului şi încearcă să îi asculţi.
 
HOROSCOP 6 MARTIE GEMENI  
 
Cheltuielile pe care le faci în această dimineaţă ar putea fi destul de mari. Pe unele dintre ele le-ai mai putea reduce pentru că nu reprezintă produse sau servicii de care ai nevoie neapărat în acest moment. Dar altele reprezintă facturi sau alte obligaţii financiare de care nu poţi scăpa prea uşor. După-amiază, s-ar putea să te mai trezeşti din senin cu altă corespondenţă din partea instituţiilor statului, iar mesajul pe care ţi-l transmit nu este tocmai pozitiv. Sau poate fi vorba despre unele veşti nu prea îmbucurătoare despre o persoană apropiată ţie. Vezi dacă poţi face ceva să ajuţi.
 
HOROSCOP 6 MARTIE RAC  
 
Prima parte a acestei zile te găseşte în plin conflict cu partenerul sau cu persoana cu care lucrezi cel mai îndeaproape. În cazul altor nativi(e), s-ar putea să fie vorba mai degrabă despre accentuarea competiţiei resimţite la locul de muncă. Spre dup-amiază, ai putea constata că fondurile de care dispui în această perioadă nu îţi suficiente pentru a da curs unor planuri de sfârşit de săptămână cu prietenii. Sau poate anumitor proiecte pe care crezi cu tărie că le-ai putea duce la bun sfârşit. Întrucât împrumuturile pot fi greu de obţinut, încearcă să mai aştepţi şi să le amâni deocamdată.
 
HOROSCOP 6 MARTIE LEU 
 
Te aşteaptă o dimineaţă nu prea grozavă. S-ar putea ca forma în care te afli să lase de dorit, ceea ce nu îţi permite să dovedeşti un randament prea ridicat la serviciu. Sau poate că te confrunţi cu un volum de muncă mare şi dificil, fapt pe care îl somatizezi şi îţi creezi singură problemele pe partea de sănătate. Unde mai pui că după-amiază ai putea afla unele veşti proaste sau din pricina faptului că nu te simţi bine, iei în nume personal gesturi şi vorbe care nu aveau nicio intenţie maliţioasă în spate. Implică-te emoţional ceva mai puţin astăzi.
 
HOROSCOP 6 MARTIE FECIOARĂ  
 
Agenda ta este foarte încărcată în această dimineaţă, iar în cazul unora dintre activităţile din program, recompensele vin mai repede dar sunt mai mici, iar în cazul altora, sunt mai mari dar trebuie să aştepţi mai mult după ele. Depinde numai de tine în direcţia cărora se va înclina balanţa timpului şi energiei de care dispui. Cert este că trebuie să ai mare grijă cum îţi gestionezi resursele. Treci printr-o perioadă care poate fi decisivă pentru evoluţia ta pe termen lung, dar trebuie să nu neglijezi nici prezentul. Ordonează-ţi priorităţile şi fii atent(ă) cu modul în care îţi administrezi timpul.
 
HOROSCOP 6 MARTIE BALANŢĂ  
 
Prima jumătate a acestei zile produce un conflict între viaţa profesională şi cea de familie, în sensul în care amândouă trag de tine ba într-o parte, ba într-alta. Această senzaţie de dezechilibru te afectează destul de tare şi îţi induce un sentiment de lipsă de control asupra propriei vieţi care riscă să te sperie destul de tare. În acest mod, ai putea ajunge să îţi faci tot felul de gânduri astăzi, care mai de care mai îndepărtate de realitate. Nu te speria că este vorba despre ceva pe termen lung. Cu siguranţă sunt doar nişte situaţii trecătoare, fără urmări mari.
 
HOROSCOP 6 MARTIE SCORPION 
 
O stare de nehotărâre s-ar putea manifesta în această dimineaţă. Iar cum nu-ţi dai seama pentru care din opţiuni să optezi, riscă să se ajungă foarte uşor la situaţia în care te umpli de nervi şi de stres, ajungând să spui sau să faci lucruri pe care ajungi să le regreţi mai devreme sau mai târziu. Nu eşti genul de persoană care să se piardă cu firea, dar prima parte a acestei zile te poate aduce în acest punct. În felul acesta, nu este de mirare dacă începi să-ţi faci griji în legătură cu modul în care evoluează unele relaţii.
 
HOROSCOP 6 MARTIE SĂGETĂTOR  
 
Din punct de vedere financiar, nu pari să o duci prea bine astăzi, dar mai ales de dimineaţă. Ai putea avea de-a face cu unele plăţi la care nu te aşteptai, ceea ce riscă să îţi destabilizeze destul de puternic bugetul pentru acest sfârşit de săptămâni. Nici la serviciu nu pari să fii mai norocos(oasă), în sensul că programul de vinerea aceasta pare să fie mai aglomerat decât de obicei. Sau poate este vorba doar de sarcinile profesionale primite, care par să te depăşească uneori. Este nevoie de un ultim exercţiu de concentrare pe săptămâna aceasta pentru a le depăşi.
 
HOROSCOP 6 MARTIE CAPRICORN 
 
Se prefigurează în această dimineaţă tensiuni destul de mari între tine şi persoana iubită. Este greu de spus de la ce vă porniţi, dar cert este că situaţia nu arată prea bine. După orele amiezii, atmosfera încărcată dintre voi pare să supravieţuiască bine-mersi şi chiar să se prelungească şi mai mult. Pare că s-a ajuns la suspiciuni şi neîncredere faţă de celălalt pentru că nu aţi vorbit la momentul potrivit despre ceea ce vă deranjează în cuplu. Este important ca unul să aibă iniţiativa reconcilierii şi a deschiderii unui dialog pe temele cele mai importante de pe ordinea de zi.
 
HOROSCOP 6 MARTIE VĂRSĂTOR  
 
În ceea ce te priveşte, dimineaţa aceasta se anunţă a fi una dificilă la serviciu. Nici nu se cunoaşte că este ultima zi a săptămânii lucrătoare: volumul de muncă este mare, aşteptările ridicate, iar cu unii colegi de muncă îţi este pur şi simplu greu, dacă nu chiar imposibil, să comunici. Pare că nici acasă nu te aşteaptă o atmosferă mai blândă. După orele amiezii, există posibilitatea să se nască scântei între tine şi persoana iubită şi nu sunt de tipul celor care fac bine vieţii intime. Este vorba de unele scântei de conflict aprins, pe care greu îl evitaţi.
 
HOROSCOP 6 MARTIE PEŞTI 
 
În prima parte a acestei zile, este foarte greu să te împarţi între planurile personale şi cele care îi au în centru pe alţii sau care urmăresc binele altora ori pe cel comun. Va trebui să faci o alegere foarte importantă la un moment dat astăzi, iar dacă nu îţi dai seama cum să pui lucrurile în perspectivă, caută să te concentrezi pe urmările pe termen lung ale deciziei pe care-o iei. Dup-amiază, s-ar putea complica unele sarcini de serviciu. Sau au loc evenimente pe care nu le-ai luat în calcul şi în privinţa cărora nu ai măsuri de siguranţă.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici