HOROSCOP 6 noiembrie 2019: Ce ar trebui să facă astăzi Berbecii pentru a li se schimba norocul fără prea multe eforturi

Ziua de azi stă sub influenţa aspectului tensionat de careu trasat de Luna proaspăt intrată în Peşti la Venus din Săgetător. Zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător şi Peşti) ar putea fi expuse astăzi unor dezamăgiri din partea partenerilor de viaţă şi/ sau afaceri.

6256 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 6 noiembrie 2019: Ce ar trebui să facă astăzi Berbecii pentru a li se schimba norocul fără prea multe eforturi

HOROSCOP 6 noiembrie 2019

Berbec

Mijlocul de săptămână s-ar putea să nu te găsească în cea mai bună formă. Starea ta de spirit ar putea să lase de dorit, ceea ce riscă să facă destul de apatic(ă) şi prăpăstios(oasă). Este foarte important aşadar să te fereşti de contextele sociale în care tronează energiile negative. S-ar putea să le atragi ca un magnet, ceea ce ţi-ar putea afecta dispoziţia şi mai mult. Înconjoară-te de oameni optimişti, încearcă să vezi partea plină a paharului şi vei vedea cum norocul ţi se va schimba fără să faci prea multe eforturi în acest sens. Ţine doar de perspectiva ta.

Taur

Aceasta nu este o zi în care să îţi pui toată încrederea în ceilalţi, oricât de apropiaţi ţi-ar fi. Nu este recomandat nici să îţi creezi datorii, fie ele de natură financiară sau de un alt soi. În caz contrar, s-ar putea să rămâi cu buza umflată şi prietenii sau ajutoarele să nu se recunoască la nevoie. Sau poate că ajungi să te simţi obligat(ă) să faci lucruri care nu te reprezintă. Este drept că poţi ajunge astfel să nutreşti temeri vis-a-vis de viitor sau o senzaţie de paranoia în legătură cu unii oameni, dar ele te pun în gardă.

Gemeni

În cazul în care activezi într-un parteneriat profesional, derulezi afaceri cu persoana iubită sau sunteţi amândoi orientaţi către carieră, în perioada aceasta sau în general, află că bătăliile pentru putere din cadrul relaţiei voastre ar putea deveni astăzi mai acerbe ca oricând. Amândoi vă doriţi să aveţi ultimul cuvânt şi să îl convingeţi pe celălalt de ceva anume, dar dacă nu eşti atent(ă), s-ar putea ca această formă de competiţie să ajungă să frizeze agresivitatea. Caută să păstraţi concurenţa în limitele unei curse care vă poate duce pe amândoi pe culmile succesului. În definitiv, trebuie să operaţi ca o echipă.

Rac

La serviciu, te aşteaptă o zi dinamică şi ofertantă în ceea ce priveşte oportunităţile, dar trebuie să ştii că vin odată cu ele şi o serie de provocări majore. Nu te aştepta aşadar ca sarcinile de lucru pe care le primeşti să se încadreze în norma celor obişnuite: termene-limită sunt scurte, cerinţele ambigue sau, din contră, foarte stricte, iar aşteptările cel puţin la fel de mari. Prin intermediul lor, ţi se supun unui test abilităţile în domeniu şi experienţa, dar şi capacitatea de a ţine sub control stresul şi de a întoarce provocările în favoarea ta. Fii stăpân(ă) pe tine.

Leu

Între tine şi partener şi/ sau copiii, atmosfera s-ar putea să fie destul de încărcată astăzi. Acest lucru se datorează cel mai probabil lipsei de încredere care s-a strecurat între voi şi care v-a adus în pragul şantajului emoţional sau al altor astfel de tertipuri menite să obţină reacţia dorită din partea celuilalt. În cazul în care tendinţele acestea se manifestă în cazul tău, încearcă să le controlezi pentru că-şi pot pune adânc amprenta pe relaţia cu cei dragi. Dacă ei sunt cei care se dedau la asemenea comportamente, încearcă să le semnalezi faptul că nu vei ceda la ele.

Fecioară

În cazul tău, mijlocul de săptămână ar putea aduce tensiuni în raport cu partenerul de viaţă. Nu este exclus ca ele să pornească chiar de la cel drag, care se arată poate nemulţumit de modul în care abordezi unele probleme de ordin casnic sau de familie. Riscă să se ajungă repede la ceartă dacă nu reuşeşti să îl faci să se deschidă la timp şi să îţi spună ce anume îl deranjează mai exact. Aşadar, totul se reduce până la urmă la anumite dificultăţi de comunicare pe care le experimentaţi în această perioadă. Încercaţi să le depăşiţi cât mai repede.

Balanţă

S-ar putea ca interacţiunile cu colegii de muncă să lase astăzi de dorit. Acest lucru ţine de dificultăţile pe care le întâmpini în comunicarea cu ei şi care riscă să vă aducă într-un punct în care conlucrarea eficientă devine un deziderat dificil de atins. În cazul altor nativi(e), s-ar putea să fie vorba de unele probleme tehnice nepreconizate care le împiedică bunul mers al activităţilor profesionale. În raport cu partenerul şi familia în general, este nevoie să dai dovadă de o atitudine atentă la forma pe care o îmbracă critica. Dacă nu ai ceva constructiv de spus, opreşte-te la timp.

Scorpion

Dacă nu eşti atent(ă), există riscul ca cheltuielile să îţi scape astăzi de sub control. Trebuie să ai o conduită atentă şi responsabilă la cumpărături pentru că achiziţiile costisitoare ar putea să forţeze prea mult limitele bugetului tău de săptămâna aceasta. Aşadar, dacă te gândeşti să te răsfeţi în vreun fel sau altul sau să le faci celor dragi o surpriză, asigură-te în prealabil că nu te întinzi mai mult decât te ţine plapuma. În caz contrar, s-ar putea să te alegi cu un buget mult redus în weekend. Caută aşadar să fii prudent(ă) în ceea ce priveşte finanţele tale.

Săgetător

În raport cu familia, s-ar putea să ai parte astăzi de tensiuni. Sinceritatea ta frapantă s-ar putea dovedi mult prea greu de digerat pentru unii membri ai familiei neobişnuiţi cu o atitudine francă aşa cum este a ta. Acest lucru nu înseamnă însă că trebuie să apelezi la minciuni mai mult sau mai puţin albe; trebuie să ai însă grijă să le menajezi orgoliul atunci când este cazul şi să apelezi la rezervele de tact. Diplomaţia nu se numără printre punctele tale forte, dar eşti o persoană care gândeşte bine în perspectivă şi îi conştientizează multiplele beneficii în timp record.

Capricorn

Încearcă să nu laşi astăzi frustrările şi/ sau nemulţumirile să vorbească în locul tău. Mai mult sau mai puţin conştient, s-ar putea să faci apel la evenimente şi situaţii din trecut care nu se aplică în prezent sau care pot avea alte urmări în circumstanţele date. Aşadar, este foarte important să ai încredere într-un deznodământ fericit al situaţiei actuale şi să nu te laşi purtat(ă) pe aleea amintirilor mai puţin plăcute. Altfel, s-ar putea să spui lucruri pe care rişti să ajungi să le regreţi cândva mai devreme sau mai târziu. Priveşte lucrurile cu ochi noi şi va fi bine.

Vărsător

În cazul în care eşti în discuţii cu privire la o posibilitate de finanţare sau un împrumut, nu îţi face speranţe prea mari că astăzi s-ar putea să obţii victoria pe care ţi-ai propus-o în această speţă. S-ar putea ca negocierile să nu meargă în direcţia prea bună, dar încearcă să nu îţi pierzi speranţa. Norocul se poate întoarce în favoarea ta dacă ai puţină răbdare şi ambiţie. Dacă derulezi proiecte şi apar semnale că rişti să încasezi o pagubă, controlează pericolul şi redu-le până la valoarea cea mai mică posibil. Merită menţionat că nu sunt recomandate astăzi investiţiile substanţiale.

Peşti

Atmosfera între tine şi superiori s-ar putea să nu fie prea armonioasă astăzi. Ţi se pare poate că acţiunile lor recente în raport cu tine sunt produsul faptului că au un dinte împotriva ta sau încearcă să îţi pună piedici. Ţine însă cont de faptul că s-ar putea să îţi fie înceţoşată judecata de aspectele astrale tensionate care se formează astăzi pe firmament. Aşadar, nu este indicat să dai curs replicilor acide sau altor comportamente care îţi pot pune piedici ascensiunii profesionale. Aşteaptă să treacă actualul climat cosmic şi vezi cum se arată lucrurile după. Perspectiva s-ar putea schimba totuşi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici