HOROSCOP 7 APRILIE 2020: Zodiile Fixe ar putea avea parte azi de unele surprize neplăcute

HOROSCOP 7 APRILIE. Luna intră astăzi în Balanţă şi formează un mare Trigon pe semne de Aer cu Saturn şi Marte din Vărsător şi Venus din Gemeni. Aşadar, în prima parte a zilei, Universul conspiră la atingerea tuturor obiectivelor pe care şi le-au setat Gemenii, Balanţele şi Vărsătorii pentru această dimineaţă.

6638 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 7 APRILIE 2020: Zodiile Fixe ar putea avea parte azi de unele surprize neplăcute

HOROSCOP 7 APRILIE 2020

Spre seară, Marte din Vărsător face un aspect tensionat de careu cu Uranus din Taur, semn că zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător) ar putea avea parte de unele surprize neplăcute.

HOROSCOP 6 APRILIE BERBEC

În prima jumătate a acestei zile, se creează un context astral propice pentru întâlniri de afaceri, negocieri şi colaborări cu scopul dezvoltării şi extinderii unor proiecte în care eşti implicat(ă), le desfăşori deja sau urmăreşti să le pui bazele. Indiferent dacă aceste întrevederi au loc faţă în faţă sau on-line, cert este că vei reuşi să realizezi tot ce ţi-ai propus în privinţa lor. Indicat ar fi totuşi ca, în privinţa investiţiilor, să mai aştepţi o vreme. Acum este momentul să îţi faci planuri, să conturezi strategii, dar infuziile de capital nu sunt cea mai bună idee în contextul actual.

HOROSCOP 6 APRILIE TAUR

Din punct de vedere financiar şi profesional, se arată o zi favorabilă, mai ales în prima sa parte. Resimt cel mai bine acest climat cosmic favorabil nativii(ele) acestui semn care sunt liber profesionişti şi al căror venit se baza pe proiecte. Se conturează unele oportunităţi de muncă ce îi/le ajută să se repună pe picioare, semn că lucrurile intră într-o oarecare stare de normalitate. S-ar putea totuşi să nu fie vorba despre ceva care îţi face plăcere neapărat. Ori de un proiect pe care l-ai fi acceptat în condiţiile obişnuite, dar până la urmă, acum nu-i momentul să faci nazuri.

HOROSCOP 6 APRILIE GEMENI

Ziua începe bine pentru tine: ai o dispoziţie bună, eşti plin(ă) de idei şi priveşti cu optimism către viitor. Cei(le) care au cel mai mult de câştigat de pe urma acestei stări conferite de astre sunt aceia(lea) care activează în medii creative şi artistice pentru că se bucură de inspiraţia de care au nevoie pentru a-şi finaliza cu bine proiectele. A doua jumătate a zilei nu te surprinde însă într-o pasă prea bună. Îţi fac loc temerile şi frustrările în gândurile tale, prilej cu care este nevoie să faci eforturi suplimentare pentru a-ţi păstra starea de spirit bună de dimineaţă.

HOROSCOP 6 APRILIE RAC

Prima parte a acestei zile te găseşte într-o dispoziţie reflexivă şi introspectivă, iar grupurile mici de persoane dragi sunt cele în care te simţi cel mai bine. Ele îţi conferă mediul necesar pentru a împărtăşi celorlalţi ceea ce simţi şi pentru a-ţi procesa mai uşor gândurile. Este foarte important să vorbeşti despre trăirile tale, mai ales dacă te confrunţi cu temeri şi frustrări referitoare la situaţia actuală. Este normal să îţi pui întrebări cu privire la ziua de mâine, iar pentru ca incertitudinile să nu te afecteze prea tare, trebuie să îţi verbalizezi îngrijorările. La cei dragi găseşti multă susţinere.

HOROSCOP 6 APRILIE LEU

Această dimineaţă este una perfectă pentru orice discuţie şi iniţiativă orientată către dezvoltarea şi extinderea proiectelor sau a unor relaţii de perspectivă în domeniul profesional. Ce-i drept, nu te aştepta ca toate întrevederile - faţă în faţă sau on-line - să decurgă fără incidente. Este normal să existe idei şi viziuni diferite şi să apară replici în contradictoriu pe marginea acestor subiecte, dar dacă eşti dispus(ă) să ajungi la un compromis, nu se va ajunge la conflicte în adevăratul sens al cuvântului. Important este doar să nu se dezechilibreze serios raportul de forţe în aceste legături profesionale, de altfel de mare viitor.

HOROSCOP 6 APRILIE FECIOARĂ

Şi tu te numeri printre nativii(ele) care s-ar putea întâlni astăzi cu unele oportunităţi financiare, fie prin intermediul unor activităţi extraprofesionale, fie graţie unor realizări notabile la serviciu care te fac eligibil(ă) pentru un bonus. La fel de posibil este să afli că eşti eligibil(ă) pentr un ajutor financiar care cade la ţanc acum înainte de sărbători, într-o perioadă în care nu ai stat tocmai pe roze pe acest plan. Aşteaptă-te totuşi să ai mult de muncit pentru a putea profita de aceste şanse de câştig. Dacă nu lucrezi, această situaţie duce la conflicte cu partenerul care munceşte zilele acestea.

HOROSCOP 6 APRILIE BALANŢĂ

Eşti într-o dispoziţie relativ bună în această dimineaţă, dar s-ar putea ca acest lucru să nu însemne că jubilezi neapărat sau că molipseşti pe toată lumea cu optimismul de care dai dovadă. Este vorba mai degrabă de o stare de echilibru interior, care se reflectă şi în atmosfera liniştită de acasă. Eixstă însă riscul ca lucrurile să nu se schimbe în bine în a doua jumătate a acestei zile, iar acest lucru se datorează unor probleme locative, domestice sau casnice care scot la iveală o incompatibilitate serioasă de viziune între tine şi partener. Trebuie să vă armonizaţi perspectivele şi abordările.

HOROSCOP 6 APRILIE SCORPION

Această dimineaţă este una în care poţi face progrese mari în direcţia unor proiecte pe care încerci să le demarezi în ciuda acestei perioade nu tocmai faste sau care încearcă să uşureze mersul lucrurilor în vremurile pe care le trăim. Cere feedback-ul persoanelor în care ai încredere la nivel profesional şi încearcă să îi cooptezi şi pe alţii în iniţiativele pe care vrei să le pui pe picioare sau să le extinzi. Aşteaptă-te însă la multă muncă la orizont şi s-ar putea ca nu toate să meargă aşa cum scrie pe hârtie. Pregăteşte-te mental şi pentru unele erori la început.

HOROSCOP 6 APRILIE SĂGETĂTOR

Şi tu te afli printre norocoşii(oasele) care se bucură astăzi de perspectiva unor şanse crescute de câştig. Fie că este efectul unor proiecte apărute chiar înainte de sărbători sau al unor măsuri luate la nivel iniţial, cert este că nu îţi pică deloc rău această infuzie de bani la buget, mai ales în contextul în care ne apropiem de Paşte şi nu ai stat tocmai strălucit pe acest plan în ultima vreme. Totuşi, acest lucru nu ar trebui să te încurajeze să faci unele cheltuieli de care te-ai putea lipsi. Nu este momentul să desfaci băierile curelei în aceste zile.

HOROSCOP 6 APRILIE CAPRICORN

Nu duci lipsă în această perioadă de perspective de colaborare şi de a demara sau a intra în unele proiecte. Se arată, de asemenea, un timp bun astăzi pentru iniţiativele în care eşti deja implicat(ă) şi în legătură cu care nu ai realizat prea multe progrese în ultima vreme. Lucrurile încep uşor-uşor să se mişte pe acest plan, dar astrele sunt încă rezervate în a-ţi recomanda să faci investiţii. Mai degrabă încearcă să reduci costuri, să minimizezi cheltuieli, mai ales dacă profiturile au scăzut sau întârzie să apară. Viitorul arată bine şi îţi poţi relua cât de curând activitatea normal.

HOROSCOP 6 APRILIE VĂRSĂTOR

Joia aceasta te găseşte destul de bine dispus(ă), inspirat(ă) şi optimist(ă) cu privire la viitor. Această stare de spirit este uşor de observat pentru toată lumea şi cade foarte bine în această perioadă, când tendinţa este aceea de a o apuca pe o pantă descendentă din punct de vedere al pasei în care te afli. Există însă posibilitatea ca dispoziţia ta să se schimbe şi nu în bine, iar acest lucru s-ar putea datora, cel puţin într-o anumită proporţie, lipsei unei vieţi sociale satisfăcătoare şi temerilor cu privire la rudele tale apropiate, care se află-n grupa de vârstă de risc.

HOROSCOP 6 APRILIE PEŞTI

Tu, pe de altă parte, nu eşti într-o dispoziţie prea strălucită astăzi. Eşti mai degrabă meditativ(ă) şi introspectiv(ă) decât melancolic(ă), dar nu înseamnă că această pasă te ţine la apărare de o eventuală schimbare în rău a stării de spirit în care te afli. Te lezezi foarte uşor la anumite cuvinte şi gesturi, iar acest lucru poate conduce la tensiuni în raport cu cei de lângă tine. Dacă se ajunge la discuţii în contradictoriu, trebuie să te asiguri că părerile pe care le emiţi şi reacţiile pe care le ai nu sunt produsul unor temeri sau al unei proaste informări.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici