HOROSCOP 7 decembrie 2019: Prima zi de weekend vine la pachet cu peripeţii pentru patru zodii

Prima zi propriu-zisă de weekend vine la pachet cu trei aspecte astrale de careu, toate lansate de Luna din Berbec lui Venus, Saturn şi Pluto din Capricorn. Pe fondul lor, zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn) s-ar putea să aibă parte de o zi cu peripeţii.

5473 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 7 decembrie 2019: Prima zi de weekend vine la pachet cu peripeţii pentru patru zodii

HOROSCOP 7 decembrie 2019

Berbec

În cazul în care se întâmplă să lucrezi în această sâmbătă, este posibil ca interacţiunile tale cu superiorii să fie destul de tensionate, lucru pricinuit poate şi de nivelul de oboseală pe care l-ai acumulat în ultima vreme. Pentru cei(le) care nu muncesc în weekend, acest avertisment rămâne valabil, dar în raport cu figurile de autoritate din familie. Ceva din atitudinea lor te deranjează sau te supără faptul că nu îţi validează alegerile şi deciziile.

Taur

Aceasta este una dintre acele zile în care nu prea eşti în apele tale. Îţi fuge gândul la tot felul de lucruri pe care fie nu le poţi schimba, fie sunt rupte de realitate şi nu ar trebui să te preocupe. Dacă nu îţi iei mintea de la ele, s-ar putea să nu te poţi bucura de weekend aşa cum meriţi. Încearcă să apreciezi lucrurile bune care ţi se întâmplă şi lasă Universul să lucreze.

Gemeni

Şi ţie ţi-ar putea da târcoale unele temeri pe parcursul zilei de astăzi. Ele s-ar putea să aibă de-a face cu chestiuni de viitor, pe care nu le poţi plănui în amănunt şi care prezintă riscul de a te pune faţă în faţă cu riscuri pe care nu le-ai luat în calcul. În cazul în care eşti tentat(ă) să faci investiţii în planuri de viitor sau să împrumuţi un prieten, vezi dacă te ţine buzunarul.

Rac

Tu şi partenerul de viaţă şi/ sau afaceri aveţi păreri foarte bine conturate şi personalităţi cel puţin la fel de puternice, iar astăzi este una dintre acele zile în care riscă să iasă scântei, dacă nu chiar un incendiu, de pe urma acestui lucru. Astrele recomandă să lăsaţi orgoliile deoparte dacă trebuie sau plănuiţi să purtaţi conversaţii care vă pot aduce în pragul unei polemici. Găsiţi un teren comun şi construiţi strategii satisfăcătoare ambelor părţi.

Leu

Dacă lucrezi astăzi, s-ar putea să te aştepte o zi nesperat de aglomerată şi solicitantă. Sau poate doar aşa o percepi tu din cauza oboselii care s-a acumulat în ultima vreme. În orice caz, este important să ştii că eşti pasibil(ă) de erori, motiv pentru care ţi se recomandă să verifici de două ori ce ai lucrat înainte să predai rezultatele. Altfel, va trebui să iei de la zero ce ai muncit pe parcursul zilei.

Fecioară

Atmosfera din planul sentimental este una destul de tensionată astăzi, iar motivele cărora ea se datorează s-ar putea să îţi scape. Cert este că te simţi ca şi cum ai sta pe un butoi cu pulbere gata-gata să explodeze. Poate că dacă ai încuraja la dialog s-ar mai risipi din încărcătura climatului de care ai parte în acest sector de viaţă. Întreabă-i pe partener şi copii dacă au ceva să îţi comunice în această zi.

Balanţă

Nici în cazul tău nu se anunţă o sâmbătă prea liniştită în planul vieţii de familie. Acest lucru se datorează, cel mai probabil, faptului că tu şi partenerul de viaţă nu reuşiţi să cădeţi de acord pe seama unor chestiuni de ordin casnic sau domestic. Poate că ar fi indicat să vă puneţi unul în papucii celuilalt pentru a vedea care sunt motivele pentru care vedeţi lucrurile chiar atât de diferit. Aşa vă armonizaţi perspectiva.

Scorpion

În cazul în care programul tău de la muncă presupune să lucrezi în această sâmbătă, este important să nu alternezi mai multe sarcini în acelaşi timp. Ai putea avea tendinţa să crezi că poţi da dovadă de atenţie distributivă, dar din pricina oboselii, poate să nu fie cazul. Încearcă aşadar să iei sarcinile pe rând şi să nu te grăbeşti. În felul acesta, le vei duce la bun sfârşit fără riscul de a le reface.

Săgetător

Astrele au un singur avertisment important pentru tine astăzi: ai mare grijă cât cheltuieşti! S-ar putea nici să nu îţi dai seama când bagi mâna prea adânc în buzunar, depăşindu-ţi bugetul alocat pentru acest sfârşit de săptămână pentru a cumpăra un produs sau a finanţa o activitate de weekend care ar fi putut să mai aştepte o vreme. Caută aşadar să dai dovadă de o atitudine prudentă când se pune problema să achiziţionezi ceva scump.

Capricorn

Pare că te numeri printre nativii(ele) acelor semne care au parte de un climat încărcat în plan familial. În cazul tău, este vorba despre faptul că nu te înţelegi cu părinţii sau alţi membri ai familiei mai în etate. Prăpastia dintre generaţii este destul de evidentă astăzi şi greu de ocolit. Va trebui să accepţi lucruri despre ei pe care nu le înţelegi, căci altfel se va ajunge la conflicte care nu au nicio miză.

Vărsător

În cazul în care ajungi să porţi o discuţie grea azi, s-ar putea ca atitudinea ta să trădeze faptul că te raportezi la situaţii mai mult sau mai puţin asemănătoare din trecut. Vei avea mult de pierdut dacă laşi amintirile să îţi influenţeze prezentul. Este bine să nu uiţi şi să înveţi de pe urma a ceea ce a fost, dar încearcă să laşi loc neprevăzutului. S-ar putea ca, de data aceasta, să fie altfel.

Peşti

Astăzi ar fi indicat să nu te întinzi mai mult decât te ţine plapuma. Din dorinţa de a-i fi aproape unui prieten ori pentru a te alătura unor planuri concepute de gaşca ta de prieteni, ai putea fi tentat(ă) să îţi depăşeşti destul de mult bugetul. Nu ceda presiunii dacă rişti să trebuiască să faci modificări mari la planurile de achiziţii de săptămâna viitoare. Cu siguranţă se vor mai ivi şi alte ocazii în viitor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici