HOROSCOP 8 MARTIE 2020: De Ziua Femeii, doamnele născute în semnele de Apă sunt extrem de favorizate

HOROSCOP 8 MARTIE. Dup-amiază, astrele favorizează doamnele născute în semnele de Apă (Rac, Scorpion şi Peşti), pentru care creează un climat romantic graţie conjuncţiei Soarelui cu Neptun din Peşti. Spre seară, vine rândul Tăuroaicelor, Fecioarelor şi Capricoarnelor să fie răsfăţate de astre, care le cadorisesc cu încredere de sine şi şarm prin aspectele armonioase de trigon lansate de Luna proaspăt intrată în Fecioară la Venus şi Uranus din Taur, respectiv prin conjuncţia lui Venus cu acelaşi Uranus din Taur.

4453 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 8 MARTIE 2020: De Ziua Femeii, doamnele născute în semnele de Apă sunt extrem de favorizate

HOROSCOP 8 MARTIE 2020

De Ziua Femeii, astrele nu sunt prea darnice cu zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător şi Peşti), cărora le pregătesc o dimineaţă agitată din cauza opoziţie dintre Luna din Leu şi Mercur retrograd din Vărsător. 

HOROSCOP 8 MARTIE BERBEC

În prima parte a acestei zile, îţi poate fi destul de dificil să te împarţi între planurile personale şi cele care includ alte persoane. Pe dup-amiază, ar fi bine să îţi rezervi nişte timp pentru odihnă, mai ales dacă te gândeşti să mai lucrezi câte ceva astăzi. Spre seară, unii(ele) nativi(e) ai(le) semnului se pot ocupa de activităţi (extra)profesionale aducătoare de resurse suplimentare. Dar şi cheltuielile se anunţă a fi pe măsură la finele zilei.

HOROSCOP 8 MARTIE TAUR

S-ar putea să fii destul de reactiv(ă) în această dimineaţă, ceea ce poate creşte riscul de tensiuni în raport cu cei din jur. În cazul altor nativi(e), s-ar putea să cadă unele planuri de călătorie avute pe astăzi. Pe dup-amiază, s-ar putea să te vezi cu unii prietenii. Spre seară, fă-ţi timp pentru odihnă, dar şi pentru a sta mai mult cu cei dragi. Îţi va prinde bine să te destinzi în compania rudelor apropiate.

HOROSCOP 8 MARTIE GEMENI

Unii(ele) nativi(e) ai(le) semnului pot fi destul de îngrijoraţi(te) în legătură cu ceea ce îi/le aşteaptă mâine la serviciu, ceea ce le-ar putea împiedica să se bucure timpul liber care le-a mai rămas astăzi. Unele probleme profesionale se rezolvă încă de astăzi, fie pentru că lucrezi de acasă ori că-ţi vine o idee pe care o aplici mâine. Spre seară, nu ar fi rău să te vezi cu prietenii. Ei te ajută să te destinzi.

HOROSCOP 8 MARTIE RAC

În cazul tău, dimineaţa acestei zile de duminică vine la pachet cu unele cheltuieli pe care poate nu le-ai anticipat. Spre dup-amiază, s-ar putea să te vezi cu rudele partenerului sau cu nişte persoane apropiate de peste hotare care sunt în vizită în localitatea în care locuieşti. Ori poate tu eşti cel(a) care întreprinde o călătorie. Spre seară, s-ar putea să te vezi în oraş cu partenerul şi cu o parte din prietenii voştri comuni.

HOROSCOP 8 MARTIE LEU

În prima parte a acestei zile, s-ar putea să se işte unele tensiuni între tine şi partener. Nu este exclus să aibă legătură, cel puţin într-o anumită măsură, cu finanţele. În cazul în care lucrezi în această seară, sau ţi-ai luat de lucru peste weekend, vei avea parte de randamentul scontat la finalul acestei zile. Aşadar, dacă trebuie să munceşti astăzi, programează-ţi acest gen de activităţi cândva spre seară. Până atunci, bucură-te de timpul liber.

HOROSCOP 8 MARTIE FECIOARĂ

Nu pari a fi într-o formă prea bună în această dimineaţă. Pare că nu ai reuşit să îţi refaci stocul de energie în acest sfârşit de săptămână, semn că astăzi ar fi cazul să o iei mai uşor. Cândva în jurul orei amiezii, te bucuri de momente plăcute în compania partenerului, iar spre seară ar fi cazul să îţi faci timp pentru cei mici. Fie că faceţi teme împreună sau ieşiţi, vă va prinde bine.

HOROSCOP 8 MARTIE BALANŢĂ

Nici ţie nu îţi va fi uşor astăzi să te împarţi între pasiunile tale şi planurile cu ceilalţi ori între ceea ce ţi-ai propus să faci cu persoana iubită şi/ sau copiii şi angajamentele sociale cu prietenii. Spre dup-amiază, se arată un timp propice pentru a odihna, a face unele treburi de la serviciu în avans ori pentru a te ocupa de sarcini gospodăreşti. Diseară, asigură-te că te pui să dormi la o oră decentă.

HOROSCOP 8 MARTIE SCORPION

În prima jumătate a acestei zile, s-ar putea să apară unele probleme de comunicare între tine şi cei de lângă tine, semn că se poate lăsa cu conflicte de dimineaţă. Dup-amiază, fă-ţi timp să te joci cu cei mici sau să ieşi la o întâlnire cu partenerul sau acel cineva special cu care tatonezi acum terenul. Spre seară, se prefigurează un cadru propice pentru a ieşi cu prietenii. Timpul petrecut cu ei te va revigorează.

HOROSCOP 8 MARTIE SĂGETĂTOR

În această dimineaţă, s-ar putea să te surprinzi gândindu-te cu groază la ceea ce te aşteaptă mâine la serviciu. Sau poate chiar trebuie să ajungi de urgenţă la birou pentru a rezolva unele probleme, ceea ce îţi strică unele planuri avute cu familia. Dup-amiază, ar fi bine totuşi să îţi faci timp să te vezi cu prietenii. Spre seară, asigură-te că petreci timp de calitate alături de persoana iubită şi de cei mici ai tăi.

HOROSCOP 8 MARTIE CAPRICORN

În prima parte a acestei zile, caută să nu faci cheltuieli prea mari. S-ar putea să te întinzi mai mult decât îţi permite bugetul pe care-l ai la dispoziţie. Către orele amiezii, s-ar putea să te viziteze o rudă apropiată sau un prieten vechi. Ori poate primeşti un telefon de la ei, care te bucură în aceeaşi măsură. Spre seară, se arată un timp favorabil pentru o scurtă excursie cu persoana iubită şi/ sau copiii.

HOROSCOP 8 MARTIE VĂRSĂTOR

În prima jumătate a zilei de duminică, există riscul să se işte unele certuri între tine şi partener, dar caută să nu pui gaz pe foc şi spiritele se vor calma la timp. Dup-amiază, dacă ajungi la supermarket sau la magazinele preferate, nu cheltui mai mult decât îţi permite bugetul. Fii sigur(ă) că îţi cunoşti limita în această direcţie. Spre seară, nu ar fi rău să stai mai mult pe acasă, alături de cei dragi.

HOROSCOP 8 MARTIE PEŞTI

De dimineaţă, s-ar putea să nu fii într-o dispoziţie prea bună, lucru datorat faptului că poate nu te-ai odihnit suficient peste weekend. Starea ta de spirit se mai ameliorează însă la prânz, dar să nu crezi cumva că bateriile tale s-au încărcat ca prin minune. Mai ai nevoie de odihnă astăzi. Spre seară, se întrevăd momente favorabile pentru a purta discuţii importante cu cel drag. Ştii ce ton să adopţi şi cum să pui problema.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici