HOROSCOP 8 octombrie 2019: Zodiile care ar trebui să fie astăzi mult mai precaute când vine vorba de noi relaţii

Venus i se alătură astăzi lui Mercur în Scorpion, semn pe care îl va tranzita până pe 1 noiembrie. Zodiile de Apă (Rac, Scorpion şi Peşti) sunt mai romantice, dar şi mai prudente când vine vorba de relaţii noi, profesionale sau sentimentale.

5301 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 8 octombrie 2019: Zodiile care ar trebui să fie astăzi mult mai precaute când vine vorba de noi relaţii

HOROSCOP 8 octombrie 2019

Berbec

Venus pătrunde astăzi în casa banilor şi a bunurilor deţinute şi/ sau câştigate în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri, ceea ce înseamnă că se pune mai mult accentul pe resursele comune în perioada următoare. Cresc deopotrivă şansele de câştig, dar şi riscurile de pagubă, respectiv cele de a face cheltuieli care se vor amortiza mai târziu decât v-aţi fi aşteptat. Dar dacă discutaţi deschis unul cu celălalt şi nu lăsaţi lucrurile la voia întâmplării, veţi putea depăşi cu uşurinţă încercări lela care aţi putea fi supuşi(se) în următoarele săptămâni. Împărţiţi-vă atribuţiunile şi nu vă arogaţi drepturi suplimentare.

Taur

Venus tranzitează de azi înainte casa parteneriatelor din horoscopul tău general, semn că relaţille cu ceilalţi ar trebui să constituie o prioritate pentru tine în următoarea perioadă. Pe de-o parte, se remarcă o apropiere mai mare de partener, iar în cazul în care nu eşti implicat(ă) într-o relaţie, este posibil să întâlneşti o persoană cu care simţi instant că te potriveşti. La fel se poate întâmpla şi în plan profesional; parteneriatul de afaceri din care faci parte evoluează într-o direcţie bună şi ai încredere deplină în asociat(ţi). Nu este exclus să apară şi alte oportunităţi de colaborare sau contracte bănoase.

Gemeni

Venus poposeşte azi în casa muncii din horoscopul tău general, semn că dacă ai avut parte de tensiune în mediul profesional, tranzitul acestui astru te poate ajuta să faci pace cu colegii de muncă şi să dai dovadă de mai multă eficienţă în cadrul acelor activităţi care presupun colaborare din partea voastră. De o ameliorare te bucuri şi în planul sănătăţii, în sensul că manageriezi mai bine stresul şi resimţi la nivel fizic aportul acestei gestionări mai atente a presiunii. Ce-i drept, nu scapi cu totul de griji şi replici acide, dar se reduc semnificativ faţă de ce era anterior.

Rac

Venus ajunge astăzi în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, aducând cu ea bună înţelegere în raport cu persoana iubită şi cei mici. Cu toate că rămân încă unele diferenţe de viziune, le percepi mai puţin acut decât până acum. În cazul în care eşti single şi te simţi pregătit(ă) pentru o relaţie, s-ar putea să apară o surpriză frumoasă în viaţa ta în următoarele săptămâni, iar aceasta poartă numele unei persoane pe care o găseşti extrem de interesantă. De succes s-ar putea bucura şi nativii(ele) acestui semn care urmăresc să îşi întemeieze sau să-şi extindă familia.

Leu

Venus intră azi în casa familiei din horoscopul tău general şi reinstaurează pacea între tine şi acei apropiaţi cu care nu te-ai prea înţeles în ultima vreme. Mai bine spus, îţi oferă disponibilitatea necesară pentru a lăsa deoparte orgoliul şi a lua iniţiativa depăşirii unor momente din trecut care şi-au pus o amprentă durabilă pe relaţia voastră. Poate că îţi va mai lua ceva timp până să treci peste ceea ce te-a deranjat în comportamentul lor, dar într-un final, vei reuşi. Ce este important e faptul că eşti dispus(ă) să începi un nou capitol de viaţă în raport cu ei.

Fecioară

Cu Venus în casa comunicării, este de aşteptat ca abilităţile tale de a socializa şi a forma relaţii să se potenţeze văzând cu ochii. Nu este de mirare aşadar că apar mai multe oportunităţi să legi parteneriate, să stabileşti colaborări şi te promovezi mai bine în rândul publicului tău ţintă. Aşdar, dacă lucrezi cu oamenii, aşteaptă ca următoarele săptămâni să fie deosebit de norocoase pentru tine. Succesului îţi aparţine şi dacă derulezi negocieri sau duci tratative pentru modificarea termenilor unui contract. Cu toate că ai cuvintele la tine, nu uita să-ţi faci bine lecţiile înainte. Trebuie să fii pregătit(ă) mereu.

Balanţă

Venus îşi face astăzi intrarea în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general, semnal că sectorul financiar reprezintă un punct important de interes pe agenda ta din următoarele săptămâni. Nu vei duce lipsă de oportunităţi să îţi suplimentezi veniturile şi/ sau să valorifici o parte din economiile pe care le-ai făcut până acum, dar ţine cont că vor apărea şi cheltuieli, ceea ce înseamnă că ţi se lansează provocarea de a ţine balanţa în echilibru. Aşadar, încearcă să îţi perfecţionezi tehnica de gestionare a bugetului şi minimizează cât de mult acele situaţii în care poţi să încasezi pagube.

Scorpion

Venus ajunge azi în semnul naşterii tale, conferindu-ţi mult şarm şi carismă. Pe de altă parte, îţi întoarce atenţia către propria persoană. Aceasta este o perioadă bună în care să investeşti în imaginea ta şi să ai mai multă grijă cum te prezinţi în societate. O tunsoare nouă sau câteva mici ajustări aduse garderobei personale pot face minuni în ceea ce priveşte încrederea de sine. Iar atunci când te simţi bine în pielea ta, orice iniţiativă pe care o vei lua este destinată succesului. Nu îţi va lipsi nici atenţia din partea celorlalţi, prilej numai bun să te faci remarcat(ă).

Săgetător

Cu Venus în casa subconştientului din horoscopul tău general, eşti mai predispus(ă) ca niciodată să te gândeşti la poveşti de iubire din trecut, indiferent dacă s-au terminat cu bine sau nu. Nu este exclus chiar să apară un fost partener în peisajul tău actual şi să te răscolească niţel. Unii(le) nativi(e) ar putea fi chiar tentaţi(te) să reia legătura cu cineva din trecutul lor amoros pentru că trecerea timpului a amortizat pricinile separării lor. Nu va dura însă mult până când îşi vor aduce aminte care este motivul pentru care s-au distanţat. Unele uşi ar trebui să rămână totuşi închise.

Capricorn

Venus poposeşte astăzi în casa planurilor şi a proiectelor cu bătaie lungă, semn că ar trebui să te concentrezi pe viitor şi consolidarea lui în următoarea perioadă. Astrele te susţin în orice demers care vizează ziua de mâine şi îmbunătăţirea condiţiei tale financiare şi sociale, dar reuşita ta în acest sens depinde de capacitatea de a lega relaţii cu oameni care te pot susţine şi care îţi înţeleg viziunea. Acum este momentul potrivit să faci networking, să pui bazele unor colaborări şi să cauţi finanţatori pentru o idee de afaceri în care crezi. Progresele nu se vor lăsa aşteptate deloc.

Vărsător

Venus progresează azi în casa carierei din horoscopul tău general, prilej numai bun să îţi îndrepţi atenţia în direcţia ascensiunii tale profesionale. Cultivând relaţia cu superiorii şi remarcându-te la serviciu, îţi întăreşti statutul în scara ierarhică şi faci primii paşi către îmbunătăţirea statului tău la locul de muncă. Iar cum dai dovadă de seriozitate şi implicare în ceea ce faci, ţi se recunoaşte valorea ca profesionist şi eşti respectat(ă) pentru eforturile şi realizările de care dai dovadă. În plus, primeşti promisiuni ferme că te vei alege cât de curând cu o promovare. Nu rata aceste şanse preţioase de afirmare profesională.

Peşti

Venus îşi face astăzi intrarea în casa călătoriilor, a studiilor şi a filozofiei de viaţă, marcând un ingres cu numeroase beneficii pentru nativii(ele) acestui semn care sunt implicaţi(te) în relaţii la distanţă sau cu persoane de altă religie şi/ sau naţionalitate. Pe parcursul tranzitului ei, impedimentele cu care vine un astfel de cuplu nu le mai par chiar atât de greu de gestionat şi chiar încearcă să le transforme în oportunităţi de evoluţie în plan sentimental. Alţi(te) nativi(e) călătoresc mai mult sau încep cursuri de perfecţionare sau de recalificare profesională care le deschid noi orizonturi în câmpuri de activitate conexe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici