HOROSCOP 9 decembrie 2019: Ce surprize au pregătit astrele pentru ultimele săptămâni ale anului

Săptămâna aceasta se deschide cu intrarea lui Mercur în zodia exilului său diurn, tranzit care va dura până pe 16 ianuarie anul viitor şi care va face ca zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător şi Peşti) să nu vadă copacii de pădure. Mai exact, îşi fac păreri pe care cu greu le mai schimbă apoi, deşi li se demonstrează contrariul.

9553 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 9 decembrie 2019: Ce surprize au pregătit astrele pentru ultimele săptămâni ale anului

Berbec

Mercur intră astăzi în casa filozofiei de viaţă din horoscopul tău general, iar acest lucru înseamnă că, în săptămânile care urmează, ai putea afla sau studia lucruri care îţi influenţează direct dezvoltarea personală. Ori poate întâlneşti persoane - care locuiesc în străinătate, au o altă religie sau origine culturală ori sunt o somitate în domeniul în care lucrezi - care te învaţă lucuri noi despre viaţă şi până la urmă, despre tine. Nu este exclus chiar să întreprinzi mai multe călătorii în perioada următoare, care vor avea şi ele un rol revelator. Săptămânile acestea sunt dedicate evoluţiei tale către adevăratul tău potenţial.

Taur

În horoscopul tău general, Mercur va ocupa casa banilor şi a bunurilor pe care le câştigi în asociere cu, prin intermediul sau pe care le deţii cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri, iar acest lucru indică faptul că oportunităţile de suplimentare a resurselor comune şi/ sau valorificare a economiilor făcute cu aceste persoane depinde de felul în care reuşeşti să îţi armonizezi viziunea cu alţi oameni. Poate tu te temi mai puţin în a-ţi asuma riscuri financiare, iar ei/ele sunt mai precauţi(te) ori viceversa. Oricare ar fi situaţia, cert este că trebuie să vă puneţi de acord în prealabil.

Gemeni

În cazul tău, Mercur se va instala în casa parteneriatului de viaţă şi de afaceri, revitalizând felul în care comunici cu persoana iubită şi cu cei cu care derulezi activităţi profesionale, indiferent dacă vorbim de asociaţi, clienţi sau colaboratori. Mai exact, această planetă îţi va oferi imboldul de îndrăzneală de care ai nevoie pentru a pune pe tapet subiecte de discuţie pe care altfel nu le-ai fi abordat. În plus, te interesează să înţelegi mecanismele care i-au condus la viziunea pe care o au despre diverse lucruri pentru că ştii că aşa ai putea dezvolta o relaţie sănătoasă cu ei.

Rac

Mercur intră astăzi în casa muncii din horoscopul tău general, ceea ce te face să ai mai mult curaj în a aplica tehnici de lucru care presupun să îţi depăşeşti zona de confort. De asemenea, eşti mai îndrăzneaţă în felul în care comunici cu colegii de muncă, în sensul că nu te mai dai în lături să îţi faci cunoscut punctul de vedere, cu toate că nu toată lumea s-ar putea să fie de acord cu el. Dacă nu o duci prea bine cu sănătatea, aceasta ar fi o perioadă bună să te documentezi cu privire la alternative de tratament.

Leu

Cu Mercur în casa iubirii şi a copiilor, viaţa ta sentimentală şi relaţia cu cei dragi se revitalizează. Nu îţi mai este deloc greu să dai în mintea celor mici şi să încerci lucruri care nu îţi stau în fire. Din neant, eşti parcă mai spontan(ă), iar acest lucru are un efect pozitiv asupra legăturii cu membrii familiei. În cazul în care nu ţi-ai întemeiat încă o relaţie sau o familie, află că oportunităţile de flirt din această perioadă, deşi mai numeroase decât de obicei, s-ar putea să nu ducă la ceva mai mult. Aşadar, este important să-ţi gestionezi aşteptările.

Fecioară

În casa familiei, Mercur promite să aducă unele schimbări în felul în care comunici cu persoanele dragi. Vestea mai puţin bună este că, pe parcursul tranzitului său, s-ar putea să devină mai evidentă prăpastia dintre generaţii. În acelaşi timp însă, ar putea să îţi fie mai uşor să depăşeşti momentele tensionate printr-o glumă sau un banc care vă mai distrage atenţia de la diferenţele dintre voi. Tot ceea ce trebuie să faci aşadar este să dai dovadă mai des de umor şi să abordezi tact şi diplomat acele situaţii care pot conduce la conflicte. În felul acesta, nu apar probleme.

Balanţă

Prezenţa lui Mercur în casa comunicării din horoscopul tău general îţi potenţează pentru câteva săptămâni abilităţile de socializare şi expresie. Eşti mai vorbăreţ(eaţă) decât de obicei, poate chiar mai îndrăzneţ(aţă), ştii să te faci plăcut(ă) prin felul în care comunici, dar poţi avea de suferit de pe urma faptului că dai dovadă uneori de o sinceritate frapantă. Prin urmare, este foarte important să treci prin filtrul raţiunii tot ceea ce intenţionezi să le împărtăşeşti celor din jur. Iar dacă te aşteaptă o perioadă cu interviuri profesionale sau întâlniri importante, nu ar fi rău chiar să îţi exersezi discursul în oglindă.

Scorpion

Mercur ajunge în această luni în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general, aducând cu sine ponturi despre oportunităţi de rotunjire a veniturilor şi investiţii. În felul acesta, nu ar trebui să îţi lipsească ideile despre cum ai putea să îţi consolidezi sau să îţi îmbunătăţeşti situaţia financiară. Cu toate acestea, ar trebui să fii atent(ă) întrucât există riscul de a-ţi asuma riscuri mai mari decât ar fi înţelept. Caută să profiţi doar de acele şanse de câştig care îţi oferă unele garanţii că lucrurile vor evolua în favoarea ta. Altfel, s-ar putea să te alegi cu pierderi.

Săgetător

Cu Mercur în semnul naşterii tale, eşti peste poate de expresiv(ă) şi efervescent(ă) în săptămânile care urmează. Se vede că te simţi bine în pielea ta, iar ceilalţi rezonează la atitudinea ta pozitivă. Ţine însă cont de faptul că nu eşti la adăpost de faux pas-uri sociale. Aşadar, este foarte important să îţi adaptezi atitudinea în funcţie de context şi interlocutori. Prietenii s-ar putea să aprecieze atitudinea ta francă, fără ocolişuri, dar în conjuncturile profesionale sau de ordin formal, s-ar putea să nu cadă tocmai bine. Urmăreşte deci să nu ajungi să frizezi ridicolul printr-o abordare care este nelalocul ei.

Capricorn

Ingresul lui Mercur în casa subconştientului din horoscopul tău general îţi poate produce multe momente de deja-vu, mai ales în cadrul anumitor discuţii, cu apropiaţii şi nu numai. Sau poate că porţi unele conversaţii care îţi aduc aminte de lucruri din trecut sau îţi deschid ochii şi îţi aduc revelaţii binemeritate. La fel de posibil este să fii mai defensiv(ă) cu principiile şi valorile tale, cu toate că unele dintre ele ar necesita nişte ajustări. Aşadar, casă bine ochii şi vezi dacă nu cumva te lezezi prea uşor. Acesta s-ar putea să fie un semnal că trebuie lucrat la ele.

Vărsător

Prezenţa lui Mercur în casa vieţii sociale şi a proiectelor de viitor este una mai mult decât benefică, dat fiind că te pune în contact cu diverse persoane care îşi vor pune amprenta pe felul în care va arăta ziua de mâine în cazul tău. Indiferent dacă ajungeţi să colaboraţi, să te sponsorizeze sau doar să te sprijine în anumite situaţii-cheie, cert este că vei avea mult de câştigat de pe urma oamenilor pe care-i cunoşti în săptămânile care urmează. Entuziasmul de care dau dovadă şi curajul pe care îl au în a-şi urma visurile ar trebui să te inspire.

Peşti

Mercur poposeşte astăzi în casa carierei din horoscopul tău general şi promite să te sprijine în a comunica mai bine cu superiorii şi alţi factori de decizie la nivel profesional. S-ar putea să îndrăzneşti mai mult în conversaţiile cu ei, aducându-le în atenţie lucruri observate de multă vreme pe care nu ai avut curajul să le verbalizezi până acum. Sau poate că îţi găseşti forţa de a le prezenta o idee sau un proiect în care ai încredere. Este foarte important totuşi să ai grijă să nu sari calul. S-ar putea să ajungi în astfel de situaţii ceva mai complicate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici