HOROSCOP de weekend, 12 - 13 octombrie 2019: Zodiile care vor fi puse în faţa unor alegeri dificile în acest sfârşit de săptămână

Sfârşitul acesta de săptămână este unul al alegerilor dificile, simbolizate de opoziţiile care tronează sâmbătă şi duminică. Cea din prima zi amintită se formează între Luna abia intrată în Berbec şi Marte din Balanţă, care afectează zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn), iar cea de duminică aduce în contradicţie energia lui Venus din Scorpion cu cea a lui Uranus retrograd din Taur, producând tensiuni în vieţile semnelor Fixe (Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător). De menţionat ar mai fi că zodiile Cardinale au de pătimit şi duminică, atunci când Luna aderă la un careu cu Saturn din Capricorn.

5307 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP de weekend, 12 - 13 octombrie 2019: Zodiile care vor fi puse în faţa unor alegeri dificile în acest sfârşit de săptămână

HOROSCOP de weekend, 12 - 13 octombrie 2019

Berbec

Tonus fizic şi stare emoţională

În ceea ce priveşte nivelul de energie care îţi revine în acest weekend, nu ar trebui să ai motive de îngrijorare. Luna poposeşte sâmbătă în semnul naşterii tale, unde stă duminică inclusiv, semn că ar trebui să fii în forţă şi gata de acţiune. Caută să nu abuzezi de tine.

Bani şi carieră

În această sâmbătă, nu este un timp bun să te întâlneşti cu partenerul(ii) de afaceri, colaboratorii sau clienţii. În loc să puneţi bazele unei strategii coerente pentru săptămâna viitoare, ajungeţi mai degrabă să vă certaţi din tot felul de nimicuri. Duminică, ai grijă cât cheltuieşti pentru că rişti să exagerezi.

Familie, prieteni şi cuplu

Sâmbăta aceasta se poate dovedi a fi o zi tensionată şi în raport cu partenerul. Încearcă să nu te laşi prea mult influenţat(ă) de energia nefastă a astrelor, mai ales dacă nu ai avut parte de timp de calitate cu persoana iubită peste săptămână. Lasă orgoliul deoparte şi împăcaţi-vă rapid.

Taur

Tonus fizic şi stare emoţională

În cazul tău, nu se arată un sfârşit de săptămână prea grozav din perspectiva dispoziţiei în care te afli şi a bunăstării fizice. Sâmbătă s-ar putea să te răpună oboseala, iar duminică te-ai putea confrunta cu o stare de spirit mai ciudată, care te face să-ţi piară cheful de ieşit.

Bani şi carieră

Astrele nu ne spun prea multe cu privire la perspectivele tale profesionale şi financiare din acest weekend. Dacă decizi însă ca duminică să ai parte de o întâlnire informală cu un potenţial client, sorţii nu sunt în favoarea ta. Poate ar fi mai bine să o laşi pe săptămâna viitoare.

Familie, prieteni şi cuplu

În plan sentimental, duminica se arată a fi o zi nefastă pentru tine. Nivelul de tensiuni dintre tine şi partener creşte văzând cu ochii şi riscă să dea pe afară printr-un conflict de proporţii. În cazul în care daţi deja semne de agresivitate pasivă, faceţi ceva s-o înăbuşiţi din faşă.

Gemeni

Tonus fizic şi stare emoţională

Nu te numeri pe lista celor aflaţi sub protecţia astrelor din acest punct de vedere. Momentul critic s-ar putea înregistra duminică, atunci când nu te ţine nici energia, nici tonusul emoţional să te bucuri de timpul liber. Poate că dacă te-ai odihni mai mult sâmbătă, ar sta situaţia altfel duminică.

Bani şi carieră

Duminica aceasta ai putea fi tentat(ă) să te dedai la unele cheltuieli care îţi depăşesc destul de mult bugetul. Ele ar putea fi generate de faptul că te simţi într-un fel vinovat(ă) pentru ceva în faţa prietenilor şi nu îi poţi refuza. Dacă se ajunge totuşi la plăţi, fii sincer(ă).

Familie, prieteni şi cuplu

Probleme se pot ivi nu doar în plan social, ci şi la nivel sentimental, în sensul că astrele prognozează tensiuni cu partenerul de viaţă cândva în cursul zilei de sâmbătă. Ţi s-au suprapus mai multe planuri de weekend şi ai promis că stai şi cu prietenii, şi cu persoana iubită.

Rac

Tonus fizic şi stare emoţională

În principiu, n-ar trebui să îţi lipsească energia şi buna dispoziţie în acest sfârşit de săptămână, dar astrele te pun pe parcursul acestor zile în faţa unor decizii destul de greu de luat, ceea ce ar putea avea un efect negativ asupra tonusul lui tău emoţional. Nu ceda presiunii exercitate.

Bani şi carieră

Dacă lucrezi în acest weekend, nu ieşi bine nicicum ai da-o cu superiorii. Sâmbătă, te acuză că nu te concentrezi suficient pe ceea ce ai de făcut, iar duminică îţi aduc critici nefondate cu privire la rezultatele muncii depuse. Nu turna gaz pe foc şi lasă să se liniştească apele.

Familie, prieteni şi cuplu

Sâmbătă, astrele te pun să alegi între carieră şi familie, iar duminică, între prieteni şi partener. În privinţa primei dileme nu îţi putem face o recomandare, dar în ceea ce o priveşte pe a doua, poate ar fi cazul să îţi reprogramezi activităţile cu anturajul sau să-l incluzi pe partener.

Leu

Tonus fizic şi stare emoţională

În prima zi propriu-zisă de weekend, adică sâmbătă, pari să fii energic(ă) şi pozitiv(ă), dar situaţia dă să se schimbe în primele ore ale zilei de duminică, atunci când îţi dai seama că nu te-ai odihnit suficient şi pe fondul acesta, devii destul de ursuz(ă) şi chiar pus(ă) pe harţă.

Bani şi carieră

În cazul în care ţi-ai luat de lucru pe sâmbătă, ordonează-ţi în aşa manieră programul încât orele dedicate muncii să nu interfereze cu planurile făcute cu familia. În caz contrar, aşteaptă-te la critici din partea celor dragi, cărora le-ai promis că vei dedica din timpul tău lor în acest weekend.

Familie, prieteni şi cuplu

Astrele nu ne spun mai mult decât îţi lipsesc tactul şi diplomaţia duminica aceasta. Ce-i în guşă e şi-n căpuşă duminica aceasta, iar cu sensibilităţile anumitor rude n-ar trebui să te joci. Iau totul în nume personal şi rişti să produci pagube relaţionale greu de reparat mai târziu. Fii atent(ă).

Fecioară

Tonus fizic şi stare emoţională

Cu energia nu pari să stai rău la finele acestei săptămâni, dar nervii s-ar putea să nu te mai ţină multă, mai ales duminică. Pare că ai internalizat mult stres şi energie negativă şi rişti să le reverşi asupra unor persoane care nu te-au deranjat într-atât de puternic. Fii diplomat(ă).

Bani şi carieră

Cheltuielile peste limită constituie cea mai mare porovocare a zilei de sâmbătă, deci caută să îţi impui unele limite dacă ai în program să ajungi pe la mall. Dat fiind climatul astral explicat mai sus, întâlnirile de afaceri nu ar trebui să facă obiectul duminicii acesteia, nici dacă sunt informale.

Familie, prieteni şi cuplu

Tensiunea resimţită duminică se poate răsfrânge şi în viaţa de cuplu, semn că dacă suspectezi de ceva pe partener, ar fi bine să fii sigur(ă) că se întâmplă într-adevăr ceva înainte să te lansezi în acuze. Altfel, trebuie să te revanşezi mult şi bine pentru scenele pe care le-ai făcut.

Balanţă

Tonus fizic şi stare emoţională

Cu toate că astrele nu îţi pregătesc provocări pe acest plan, trebuie să fii conştient(ă) de faptul că alte lucruri ţi-ar putea afecta starea de bine din acest weekend. Ar putea fi vorba despre o atmosferă încărcată care îşi pune amprenta asupra bunei tale dispoziţii. Vezi dacă poţi face ceva.

Bani şi carieră

Din punct de vedere financiar, eşti supus(ă) tentaţiei cheltuielilor în acest weekend. Aşadar, dacă dispui de un buget limitat şi atent calculat pentru fiecare activitate pe care ţi-ai propus-o, este important să nu te hazardezi. Evită locurile care te-ar putea tenta să scoţi mai mult din buzunar decât este cazul.

Familie, prieteni şi cuplu

Duminica aceasta ar putea interveni unele tensiuni între tine şi partener pe seama unor chestiuni de ordin casnic sau familial. Dacă v-aţi făcut planuri pentru această zi, găsiţi repede o rezolvare acestei diferenţe, înainte să vă piară de tot cheful să mai faceţi ceva împreună. Lăsaţi unul de la celălalt.

Scorpion

Tonus fizic şi stare emoţională

Luna tranzitează casa sănătăţii fizice din horoscopul tău general pe parcursul întregului sfârşit de săptămână, motiv pentru care ar trebui să porţi o grijă suplimentară modului în care îţi gestionezi energia. Poţi fi tentat(ă) să te suprasoliciţi în loc să te odihneşti şi să îţi refaci forţele pentru săptămâna viitoare.

Bani şi carieră

În cazul în care eşti la serviciu duminica aceasta sau ţi-ai luat câte ceva de lucru acasă, asigură-te că verifici de două ori proiectul înainte să îl livrezi. Este posibil să se fi strecurat greşeli care nu devin vizibile decât la o privire mai atentă. Mai uită-te o dată peste.

Familie, prieteni şi cuplu

Şi în cazul tău pot apărea pricini de discordie între tine şi partener, dar motivele ţin mai degrabă de anumite nepotriviri de caracter pe care îţi este greu să le armonizezi duminica aceasta. Poate nu este tocmai momentul potrivit să despicaţi firul în patru. Reluaţi discuţiile când sunteţi mai liniştiţi.

Săgetător

Tonus fizic şi stare emoţională

Duminică, se creează aspecte astrale tensionate pe axa sănătăţii din horoscopul tău general, semn că trebuie să îţi faci timp suficient pentru odihnă la finele weekend-ului. În caz contrar, rişti să începi săptămâna viitoare mai obosit(ă) decât ai fost vineri şi îţi va lua mult să te pui pe picioare.

Bani şi carieră

Cheltuielile pot face parte din apanajul nefast al acestei zile de duminică, deci caută să dai dovadă de o atitudine cumpătată la cumpărături. Este drept că unii(ele) nativi(e) trebuie să facă unele cadouri, dar pot opta pentru ceva mai puţin costisitor, care va avea acelaşi efect asupra sărbătoritului(ei). Fiţi inventivi(e).

Familie, prieteni şi cuplu

În cazul în care nu ţi-ai creionat un program pe finalul acestei săptămâni, s-ar putea să apară propuneri şi din partea prietenilor, şi din partea partenerului. Pentru a nu dezamăgi pe nimeni, trebuie să găseşti o modalitate prin care să aduci cele două tabere laolaltă. În caz contrar, apar nemulţumiri.

Capricorn

Tonus fizic şi stare emoţională

Astrele te pun weekend-ul acesta în faţa unor decizii greu de luat, ceea ce riscă să îţi altereze starea de spirit din acest sfârşit de săptămână. Cu cât conştientizezi mai repede că nu poţi mulţumi pe toată lumea,cu atât mai bine pentru tine. Împacă-te cât de repede poţi cu ideea.

Bani şi carieră

Unii(ele) nativi(e) ai(le) acestui semn pot fi tentaţi(e) să petreacă ore suplimentare la muncă sâmbătă sau să vină special de acasă pentru a finaliza un proiect înainte de expirarea termenului-limită, ceea ce i-ar ajuta să se califice pentru un bonus sau o primă. Familia nu se va bucura prea mult.

Familie, prieteni şi cuplu

Dacă te concentrezi pe carieră, îi superi sâmbătă pe cei dragi, iar dacă vrei să îţi faci timp cu prietenii, se simte neglijat partenerul. Oricum ai da-o nu-i bine, deci încearcă să îţi faci timp pentru toată lumea. Dacă nu îţi iese, încearcă totuşi să nu te învinovăţeşti prea tare.

Vărsător

Tonus fizic şi stare emoţională

Duminica aceasta nu eşti în cea mai bună dispoziţie, iar acest lucru se datorează faptului că te laşi influenţat(ă) de zvonuri şi pe fond de oboseală, pierzi controlul vorbelor. În felul acesta, poţi răni persoane importante ţie, ceea ce-ţi creează şi ţie un mare disconfort emoţional. Caută să te struneşti.

Bani şi carieră

Sub nicio formă nu negocia contrate sau colaborări sâmbăta aceasta. Ocazii ar putea exista şi par chiar atrăgătoare la început, dar s-ar putea să nu te ducă nervii să explici unele lucruri de suficient de multe ori încât ceilalţi să le priceapă şi tu să nu ridici tonul prea mult.

Familie, prieteni şi cuplu

De aceeaşi atitudine conflictuală poţi da dovadă şi acasă, atât sâmbătă, cât şi duminică. Dacă sâmbătă se manifestă în raport cu o rudă - frate sau soră -, duminică ar putea fi vorba de unul dintre părinţi. Dacă nu crezi că poţi menţine o atmosferă cordială, mai bine amâni planurile cu ei.

Peşti

Tonus fizic şi stare emoţională

Nivelul tău de energie se situează la cote obişnuite pentru un final de săptămână, dar starea de spirit în care te găseşti în acest weekend, duminică mai ales, s-ar putea să îţi influenţeze negativ rezervele de energie. Caută să descoperi sursa neliniştilor şi să o elimina într-un fel sau altul.

Bani şi carieră

Din punct de vedere financiar, s-ar putea să te înhami sâmbăta aceasta la unele cheltuieli care te privează mai apoi de la alte lucruri de o importanţă aparte. Rişti să nu îţi mai permiţi să faci unele investiţii necesare într-un proiect de grup sau plan de viitor avut pe rol.

Familie, prieteni şi cuplu

Duminică, s-ar putea să gestionezi destul de defectuos unele diferenţe de mentalitate între tine şi prieteni. Ba chiar s-ar putea să îi suspectezi că ţi-au înşelat încrederea, ceea ce riscă să ducă la conflicte şi rupturi pe care cu greu le vei mai repara. Caută să nu deschizi cutia pandorei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici