HOROSCOP de weekend, 15 - 16 iunie: Astrologul Anca Martin îţi spune care zodii vor STRĂLUCI în acest sfârşit de săptămână

Dacă sâmbătă doar Luna îşi schimbă semnul, ajungând în Săgetător, duminică ea trasează nu mai puţin trei aspecte, două tensionate şi unul armonios. În prima categorie avem opoziţia cu Venus din Gemeni şi careul cu Neptun din Peşti, care pun în dificultate zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător şi Peşti), iar în a doua conjuncţia cu Jupiter retrograd care le oferă energie celor de Foc (Berbec, Leu şi Săgetător). În plus, Mercur mai formează o opoziţie cu Saturn retrograd din Capricorn şi un favorabil trigon cu acelaşi Neptun din Peşti, care servesc una rece şi apoi una caldă zodiilor de Apă (Rac, Scorpion şi Peşti).

4126 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP de weekend, 15 - 16 iunie: Astrologul Anca Martin îţi spune care zodii vor STRĂLUCI în acest sfârşit de săptămână

HOROSCOP de weekend, 15 - 16 iunie

Berbec

Tonus fizic şi stare emoţională

În seara zilei de duminică, s-ar putea să nu fii deloc bine dispus(ă). Simţi că nu te-ai bucurat suficient de weekend sau că n-ai avut parte de suficient timp liber. Pentru a te repune pe picioare, ai nevoie de o plimbare în parc şi o masă uşoară cu un prieten.

Bani şi carieră

Dacă vrei să ţi-i pui în cap weekend-ul acesta pe cei dragi, adu-ţi de lucru acasă. Adevărul este că nici astrele nu recomandă negocierile sau discuţiile informale care pot duce săptămâna viitoare la încheierea unor înţelegeri. S-ar putea să nu ducă în direcţia în care-ţi doreşti şi urmăreşti s-o facă.

Familie, prieteni şi cuplu

În cazul în care urmăreşti să pleci din localitate într-o scurtă excursie, programeaz-o pe sâmbătă. Ziua de duminică poate fi destul de contradictorie, în sensul că aduce şi momente tensionate şi plăcute deopotrivă. Atmosfera de vacanţă se simte şi atunci, dar poate n-o să poţi să o savurezi cum trebuie.

 

Taur

Tonus fizic şi stare emoţională

Luna trece sâmbătă în casa transformărilor din horoscopul tău general, ceea ce îţi poate genera o serie de trăiri amestecate weekend-ul acesta. Duminică, de exemplu, riscă să-ţi exacerbeze teama că nu te bucuri de suficientă stabilitate şi că viitorul nu se arată a fi unul prea bun pentru tine acum.

Bani şi carieră

Aceeaşi casă stăpâneşte şi finanţele câştigate şi/ sau deţinute cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri, indiciu că dacă urmăreşti să le propui o investiţie, este indicat s-o faci sâmbătă. În felul acesta, nu rişti duminică să cheltuieşti bani care nu sunt doar ai tăi şi să te expui pagubelor.

Familie, prieteni şi cuplu

Duminica pare a fi o zi favorabilă atât pentru întâlnirile cu prietenii, cât şi pentru momente petrecute în compania exclusivă a partenerului. E drept că se pot înregistra tot felul de suişuri şi coborâşuri, dar cât priveşte aceste gen de activităţi, astrele sunt de partea ta şi garantează buna dispoziţie.

 

Gemeni

Tonus fizic şi stare emoţională

Astrele nu prefigurează provocări pe acest plan cu ocazia sfârşitului de săptămână, dar s-ar putea ca cheltuielile peste măsură sau nişte schimburi de replici acide între tine şi partener să nu te lase rece duminică. Dacă încerci din timp să fii mai chibzuit(ă) şi împăciuitor(oare), nu vei avea de suferit.

Bani şi carieră

După cum spuneam, s-ar putea ca duminică să fii mână largă şi să depăşeşti bugetul de weekend. Dacă activezi în cadrul unui parteneriat, s-ar putea să observi tot atunci că asociatul(ţii) au dezvoltat o atitudine superioară cu care nu rezonezi deloc. Se cere reevaluate balanţa forţelor şi atribuţiunile fiecăruia.

Familie, prieteni şi cuplu

Sâmbăta vine cu momente plăcute alături de partener, dar duminică s-ar putea s-aveţi ceva de împărţit. Unul dintre voi nu reuşeşte să depăşească problemele de la muncă şi le lasă să influenţeze atmosfera de acasă. Este clar că trebuie să vă deconectaţi. O ieşire din cotidian nu v-ar prinde deloc rău.

 

Rac

Tonus fizic şi stare emoţională

Dintr-un motiv sau altul, s-ar putea să nu fii în cea mai bună formă duminica aceasta, nici mental, dar nici fizic. Vestea bună este însă că eşti decis(ă) să iei atitudine şi să-ţi schimbi starea de spirit. Schimbă mediul, înconjoară-te de oameni pozitivi, ieşi din casă şi fă multă mişcare.

Bani şi carieră

Dacă urmăreşti să furi startul luni lucrând câte ceva duminică, s-ar putea să realizezi că socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg. N-ai deloc poftă de muncă şi este clar că-ţi doreşti altceva de la ultima zi a acestui weekend. Nu pune presiuni prea mari pe tine.

Familie, prieteni şi cuplu

În cazul în care apar semnale că se iscă tensiuni între tine şi perioada iubită, ia repede atitudine şi schimbă subiectul. Cu siguranţă nu este vorba de ceva serios care necesită a fi tratat imediat. S-a adunat multă presiune peste săptămână şi trebuie să o eliminaţi altfel decât prin ceartă.

 

Leu

 

Tonus fizic şi stare emoţională

Nici în cazul tău astrele nu sunt prea indulgente, riscând să-ţi influenţeze negativ starea de spirit şi bunăstarea la nivel fizic. Dar ca în cazul Racilor, eşti motivat(ă) să-ţi creezi tu o stare de bine. Gândeşte-te ce ţi-ar plăcea să faci pentru a-ţi readuce zâmbetul pe buze. Nu-i greu deloc.

Bani şi carieră

În mod similar, s-ar putea să nu fii prea productiv(ă) duminica aceasta. Aşadar, caută să te ocupi sâmbătă de acele activităţi pe care ai vrut să le faci atunci. În plus, este posibil să constaţi că ţi-ai setat un buget prea mic pentru ceea ce ai plănuit să întreprinzi duminică.

Familie, prieteni şi cuplu

Este posibil ca duminică să treci printr-o situaţie neplăcută care combină cumva viaţa socială şi cea sentimentală. Poate fi vorba despre un triunghi amoros care iese la iveală sau de unele comparaţii pe care tu sau partenerul le faceţi în raport cu viaţa amoroasă a unor prieteni comuni de-ai voştri.

 

Fecioară

Tonus fizic şi stare emoţională

Nu se întrevede o influenţă cosmică nefastă în regiunea acestui aspect al vieţii tale în weekend, semn că oricare ar fi provocările plăcute sau mai puţin plăcute cu care te confrunţi, nu ai niciun motiv să te temi că tonusul tău mental sau fizic ar putea avea de suferit cumva.

Bani şi carieră

Dacă ţi-ai propus să duci la bun sfârşit unele activităţi profesionale duminică, ia-ţi gândul de la asta. Unele evenimente de familie se cer sărbătorite şi ar fi păcat să faci notă discordantă. Reconfigurează-ţi programul de luni astfel încât să incluzi şi acele treburi de care te-ai fi ocupat duminica aceasta.

Familie, cuplu şi prieteni

Duminica este despre familie, cu toate că prietenii şi partenerul îţi reproşează că nu le dedici şi lor exclusiv o parte din timpul tău. Ai fost criticat(ă) prea mult că acorzi mai multă atenţie carierei şi nu mai poţi refuza încă o dată o masă extinsă cu rudele tale apropiate.

 

Balanţă

Tonus fizic şi stare emoţională

Fiecare pasăre piere pe limba sa, spune o vorbă din bătrâni, valabilă în cazul tău duminică. Aşadar, nu-ţi pune abilităţile de comunicare legendare în slujba unor cuvinte pe care ai vrea să le retragi mai apoi, dar este imposibil s-o faci. Pentru a evita supărări, trebuie doar să asculţi uneori.

Bani şi carieră

Ziua de duminică nu este deloc potrivită pentru a purta negocieri sau a te întâlni cu persoane cu care speri să colaborezi în viitor. S-ar putea să nu ducă acolo unde ţi-ai propus şi să pierzi o oportunitate valoroasă. Poţi avea însă parte de spor dacă te rezumi la muncă.

Familie, preieteni şi cuplu

Apropiaţii din familia de origine ţi-ar putea manifesta unele nemulţumiri vis-a-vis de atitudinea ta faţă de muncă. Sunt de părere poate că nu eşti suficient de prezent(ă) acasă şi că ar trebui să faci ceva în acest sens. Nu porni un conflict, ci reflectă la feedback-ul pe care ţi-l dau.

 

Scorpion

Tonus fizic şi stare emoţională

Cu toate că astrele nu-şi manifestă energia pe acest plan weekend-ul acesta, nu înseamnă că eşti scutit(ă) cu totul de orice motiv de supărare. Banii şi unele cuvinte aruncate la nervi te-ar putea afecta mai mult decât de obicei. Depinde doar de tine însă dacă le dai puterea s-o facă.

Bani şi carieră

S-ar putea ca duminică să intri în posesia unei sume frumuşele, din care însă va dispărea o parte consistentă dacă ajungi pe la mall cu partenerul şi copiii. Propune-ţi să nu cheltuieşti mai mult decât ai câştigat şi explică-le celor dragi că acest supliment poate servi la ceva mai bun.

 

Familie, prieteni şi cuplu

Cu excepţia inerentelor ciondăneli cu cei dragi, duminica rămâne însă o zi reuşită. Timpul vă permite să faceţi ceva special împreună şi să vă puneţi la curent cu ultimele evenimente întâmplate în viaţa fiecăruia peste săptămână. Dacă timpul vă permite, o plimbare ar fi mai mult decât binevenită pentru toţi.

 

Săgetător

Tonus fizic şi stare emoţională

Cu Luna în semnul naşterii tale, acest sfârşit de săptămână nu poate fi decât reuşit în ceea ce te priveşte. Ce-i drept, astrele nu te scutesc cu totul de bătăi de cap, dar eşti pozitiv(ă) şi plin(ă) de energie, semn că nicio provocare nu va fi prea dificil de depăşit.

Bani şi carieră

Dacă nu stai prea strălucit cu banii weekend-ul acesta, apelează la un mic împrumut din partea rudelor apropiate. Deşi relaţiile au fost cam tensionate de curând, cu siguranţă se vor arăta mai mult decât bucuroşi să te ajute. Trebuie să-ţi găseşti curajul de a admite că ai nevoie de ei.

Familie, prieteni şi cuplu

S-ar putea să apară duminică unele fricţiuni între tine şi partener, dar simţul umorului de care dispui va ieşi la suprafaţă suficient de repede încât să dezamorseze bomba înainte de a exploda. Ai norocul că arareori se poate supăra pe tine cineva. Veselia ta este de-a dreptul imbatabilă şi molipsitoare.

 

Capricorn

Tonus fizic şi stare emoţională

S-ar putea ca weekend-ul acesta să nu fii în cea mai bună formă. Ai adunat multă oboseală fizică peste săptămână, iar stresul şi-a pus amprenta serios pe nervii tăi. Caută să te deconectezi de la starea de încordare şi bucură-te de weekend. În caz contrar, începi săptămâna în aceeaşi notă.

Bani şi carieră

Weekend-ul acesta nu este unul în care să-ţi propui să munceşti suplimentar. Dacă programul tău presupune să lucrezi la sfârşit de săptămână, nu te aştepta să faci cine-ştie-ce progrese. Ai avut suficient de tras până vineri şi acum nu-ţi doreşti decât să te relaxezi. Nu programa întâlniri de afaceri duminică.

Familie, prieteni şi cuplu

Cum o provocare nu vine niciodată singură, s-ar putea ca duminica aceasta să nu te poţi sustrage de la unele angajamente sociale pentru care pur şi simplu îţi lipseşte dispoziţia necesară. Fă act de prezenţă şi încearcă să te bucuri de eveniment. S-ar putea ca pofta să-ţi vină în final.

 

Vărsător

 

Tonus fizic şi stare emoţională

Bateriile tale nu sunt la nivelul la care te-ai aşteptat weekend-ul acesta. În consecinţă, caută să nu te soliciţi prea tare şi acordă-ţi suficient timp pentru a te odihni. Ai nevoie de astfel de momente de respiro din când în când şi ar fi păcat să ţi le refuzi acum.

Bani şi carieră

Dacă lucrezi la sfârşitul acestei săptămâni, cu siguranţă că era ultimul lucru pe care ţi l-ai dorit să-l faci. Dar cu toate acestea, încearcă să vezi partea plină a paharului. Suma pe care o vei vedea pe fluturaşul de salariu va merita, în cele din urmă, efortul depus zilele acestea.

Familie, prieteni şi cuplu

Dat fiind timpul limitat de care dispui duminica aceasta, o să-ţi vină greu să-l îmaprţi echitabil între prieteni şi persoana iubită. Poate că dacă ai încerca să combini cele două planuri ale vieţii tale, ai avea mai mult succes. Încearcă să ieşi alături de gaşcă şi cel drag undeva frumos.

 

Peşti

 

Tonus fizic şi stare emoţională

Cu excepţia zilei de sâmbătă, weekend-ul acesta este unul al extremelor. Ba eşti afectuos(oasă), ba micromanagierzi totul în jurul tău. S-ar putea să fluctuezi într-atât de mult între stări, încât nici tu nu le mai înţelegi. Caută să-ţi regăseşti echilibrul şi să-ţi urmăreşti mai atent oscilaţiile de stare de spirit.

Bani şi carieră

Se prea poate ca duminică să fii chemat(ă) de urgenţă la muncă. Într-atât de mult te bucură această veste încât cu greu te abţii să nu porneşti un conflict cu superiorii. Bine ar fi să nu o faci întrucât suplimentul bănesc pe care-l vei primi la salariu merită exersare calmului.

Familie, prieteni şi cuplu

În ciuda diferenţelor mari de atmosferă între momentele zilei de duminică, un lucru rămâne constant. Faptul că încerci să te bucuri cât de mult poţi de momentele cu cei dragi. S-ar putea să nu reuşeşti să le arăţi tuturor acelaşi nivel de implicare, dar vor înţelege că totuşi ai încercat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici