HOROSCOP de weekend, 30 noiembrie - 1 decembrie 2019

Luna formează sâmbăta aceasta o conjuncţie cu Pluto în Capricorn, semn că se anunţă o zi intensă pentru zodiile de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn). Duminică, se creează un aspect tensionat de careu în T între Luna care intră în Vărsător, Marte din Scorpion şi Uranus retrograd din Taur. Din această cauză, zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător) ar putea fi puse în unele conjuncturi destul de dificile.

6184 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP de weekend, 30 noiembrie - 1 decembrie 2019

HOROSCOP de weekend, 30 noiembrie - 1 decembrie 2019

Berbec

Tonus fizic şi stare emoţională

În principiu, ai parte de o dispoziţie bună în acest weekend, iar nivelul tău de energie nu este deloc diferit de cel de care ai parte de obicei în weekend. S-ar putea însă ca duminica aceasta să nu te găsească în apele tale. Te încearcă temeri cu privire la viitor.

Bani şi carieră

S-ar putea ca aceste frici să aibă o componentă financiară. Mai exact, lipsa banilor sau insuficienţa lor te pune pe gânduri. Sâmbătă însă (dacă lucrezi) s-ar putea să te faci remarcat(ă) într-un mod care va duce la rezolvarea acestor probleme într-un viitor mai mult sau mai puţin apropiat. Ai încredere.

Familie, prieteni şi cuplu

Din pricina problemelor cu banii, ai putea fi tentat(ă) să-i refuzi pe unii prietenii care îţi propun activităţi de weekend care îţi depăşesc bugetul. Poate reuşeşti să îi convingi să faceţi altceva, care nu implică să cheltuieşti chiar atât de mult. Gândeşte-te la un plan alternativ de petrecere a timpului.

Taur

Tonus fizic şi stare emoţională

Sâmbăta aceasta te surprinde într-o stare de spirit bună, dar s-ar putea ca ea să nu te ţină până duminică. Acest lucru se datorează faptului că apar unele probleme de relaţionare între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri. Nu le lăsa să îţi afecteze dispoziţia prea tare.

Bani şi carieră

În cazul în care duminica aceasta te întâlneşti cu o persoană cu care derulezi afaceri, asigură-te că nu mergeţi cu discuţiile prea departe. Încă nu v-aţi refăcut complet după zilele trecute şi este posibil ca, din pricina ei, să ajungeţi la un schimb de replici acide cândva pe parcursul zilei.

Familie, prieteni şi cuplu

De aceeaşi recomandare ai parte şi în plan relaţional, mai ales dacă tu şi partenerul întâmpinaţi probleme în a lăsa unul de la celălalt. S-ar putea să ajungeţi în situaţia de a duce lupte aprige pentru ultimul cuvânt, bătălii din care nu veţi ieşiţi şifonaţi şi care nu duc niciunde.

Gemeni

Tonus fizic şi stare emoţională

În cazul în care ai premoniţia faptului că se petrece ceva în legătură cu tine sâmbăta aceasta, ascultă-ţi vocea interioară. În felul acesta, s-ar putea să depăşeşti prognoza zilei de duminică, aceea care spune că ultima zi din săptămână te surprinde lipsit(ă) de energie şi distras(ă). Fă-ţi timp pentru odihnă.

Bani şi carieră

În cazul în care ţi-ai propus să lucrezi câte ceva în această duminică, pregăteşte-te pentru eventualitatea în care lucrurile nu merg aşa cum ai anticipat. S-ar putea să fii mai puţin alert(ă) mental decât te-ai fi aşteptat, ceea ce riscă să te aducă în pragul unor greşeli destul de mari.

Familie, prieteni şi cuplu

Sâmbăta aceasta se arată a fi una destul de încărcată emoţional pentru tine şi persoana iubită. Poate că simţiţi nevoia să vă spuneţi lucrurile pe care le-aţi ţinut doar pentru voi, iar acest lucru conduce la unele schimbări de atitudine în cuplu. Vezi ce-i de făcut pentru a vă armoniza.

Rac

Tonus fizic şi stare emoţională

Nici în cazul tău nu se anunţă un sfârşit de săptămână prea reuşit din punct de vedere al felului în care evoluează lucrurile în cuplu. Nu ai parte de acel nivel de armonie după care râvneşti, iar acest lucru îţi creează un sentiment de nelinişte de care te-ai lipsi acum.

Bani şi carieră

Din punct de vedere profesional şi financiar, astrele sunt rezervate în privinţa informaţiilor la finalul acestei săptămâni. Ar fi totuşi de reţinut faptul că te îndeamnă la cheltuieli chibzuite duminică. Poţi avea tendinţa de a sări calul şi de a exagera cam mult. Caută să laşi ceva şi pe luni.

Familie, prieteni şi cuplu

Ceea ce sâmbătă începe ca o nemulţumire riscă să ia duminică proporţii destul de mari. Este clar că nici tu, nici partenerul nu sunteţi fericiţi cu modul în care evoluează lucrurile în această perioadă. Înainte să se ajungă la comportamente care nu vă fac cinste, discutaţi despre ceea ce se-ntâmplă.

Leu

Tonus fizic şi stare emoţională

Sâmbăta aceasta te găseşte destul de slăbit(ă). Nu este exclus ca unii(ele) nativi(e) ai(le) acestui semn să se confrunte cu unele probleme de ordin medical cum ar fi durerile de spate sau articulaţiile. Oricare ar fi situaţia, cert este că aveţi nevoie de ceva mai multă odihnă decât aţi preconizat.

Bani şi carieră

Dacă nu puteţi să vă sustrageţi muncii în această sâmbătă, daţi-vă toată silinţa să nu vă ia mai mult decât v-aţi propus. Nu e nevoie decât de o mică sforţare pentru a o duce la bun sfârşit şi de a vă ocupa apoi de nevoile voastre personale, cu adevărat presante.

Familie, prieteni şi cuplu

Nici duminica nu se arată o zi prea reuşită. Este posibil să apară conflicte cu partenerul, generate poate de modul în care tu sau cel drag înţelegeţi să vă împărţiţi timpul între casă şi carieră. Încercaţi să vă consultaţi cum ar fi mai bine să faceţi pentru a evita disensiunile.

Fecioară

Tonus fizic şi stare emoţională

Nivelul tău de sensibilitate este destul de ridicat duminică, suficient încât să resimţi la nivel fizic efectul unei vorbe sau al unui gest pe care credeai că nu le meriţi. Poate ar fi cazul să iei puţină distanţă dacă crezi că rişti le să pui atât de mult la suflet.

Bani şi carieră

În cazul în care lucrezi în această duminică, este de aşteptat să apară probleme de comunicare ce riscă să-ţi afecteze capacitatea de lucru sau rezultatul muncii. Aşadar, dacă te confrunţi cu nelămuriri, cere explicaţii la timp şi nu purcede la treabă decât atunci când eşti sigur(ă) pe ce-ai de făcut.

Familie, prieteni şi cuplu

Nu ar strica să îţi faci timp pentru cei dragi sâmbăta aceasta, mai ales dacă este vorba despre persoana iubită şi copii. Aţi petrecut destul de puţin timp de calitate împreună şi v-ar face foarte bine să includeţi în program activităţi care vă permit să vă bucuraţi de preocupările comune.

Balanţă

Tonus fizic şi stare emoţională

Per ansamblu, nu ai motive să îţi faci probleme cu privire la tonusul tău mental şi fizic din acest sfârşit de săptămână. Prognoza astrelor este destul de favorabilă din acest punct de vedere, iar dacă tratezi eventualele mici supărări ca ceea ce sunt de fapt, vei trece uşor peste ele.

Bani şi carieră

Cheltuielile tale n-ar trebui să întreacă unele limite în acest weekend, dar mai ales în cursul zilei de sâmbătă, atunci când ar exista posibilitatea să bagi mâna prea adânc în buzunar pentru unele lucruri de care nu ai neapărat nevoie. Caută aşadar să nu te hazardezi dacă ajungi la cumpărături.

Familie, prieteni şi cuplu

Sâmbătă se creează un context favorabil pentru a petrece timp cu familia, dar duminică s-ar putea să intervină unele neînţelegeri între tine şi partener cu privire la modul în care înţelegeţi să vă folosiţi resursele. Unul dintre voi este clar nefericit cu felul în care alege celălalt să-şi folosească resursele.

Scorpion

Tonus fizic şi stare emoţională

Nici în cazul tău nu se întrevede un interes special din partea astrelor pentru forma în care te afli în acest weekend. S-ar putea totuşi să fii tentat(ă) să păstrezi unele lucruri pentru tine atunci când ar fi mult mai bine să împărtăşeşti ceea ce simţi cu persoana în cauză.

Bani şi carieră

În cazul în care te gândeai să te întâlneşti informal cu un potenţial client şi/ sau colaborator în această sâmbătă, află că astrele îţi recomandă să laşi întrevederea pe săptămâna viitoare. S-ar putea să nu reuşeşti să speculezi momente vitale din conversaţia voastră dacă ea are loc în această zi.

Familie, prieteni şi cuplu

Duminică, se manifestă un climat cam tensionat în relaţia cu partenerul, iar de la ceea ce este doar o chestiune de cuplu până la o problemă care afectează toată familia este doar un singur pas. Încearcă să nu amesteci pe altcineva şi să nu le permiţi altora să-şi bage nasul.

Săgetător

Tonus fizic şi stare emoţională

S-ar părea că duminica aceasta nu te surprinde în cea mai bună formă, iar din cauza acestui fapt rişti să ajungi în situaţia de a face afirmaţii pe care poţi să le regreţi mai devreme sau mai târziu. Caută aşadar să elimini cumva energia negativă fără să-i afectezi pe ceilalţi.

Bani şi carieră

S-ar putea să nu stai prea strălucit cu banii în acest sfârşit de săptămână, lucru de care devii conştient pe parcursul zilei de sâmbătă. Caută aşadar să nu cheltuieşti prea mult. În cazul în care lucrezi duminică, ai grijă să nu ajungi în situaţia de a comite erori prea mari.

Familie, prieteni şi cuplu

Astrele nu sunt prea darnice cu prognozele care vizează viaţa de cuplu sau relaţia cu prietenii. Aşadar, se poate spune că te bucuri de liber arbitru total în modul în care alegi să îţi petreci timpul. Caută să îţi faci timp pe care să-l petreci de calitate cu cei dragi.

Capricorn

Tonus fizic şi stare emoţională

Eşti într-o dispoziţie destul de bună în acest sfârşit de săptămână, dar mai ales sâmbătă. Este drept că ar încăpea loc de mai bine, dar per ansamblu, nu ai motive să te plângi. Străduieşte-te să îţi organizezi agenda în aşa manieră încât să ai parte şi de timp pentru odihnă.

Bani şi carieră

Activităţile cu prietenii şi cele pe care intenţionezi să le faci cu copiii şi/ sau partenerul de viaţă riscă să te coste destul de scump. Poate reuşeşti să faci câteva modificări în program, astfel încât să mai scuteşti nişte cheltuieli care nu reprezintă o prioritate pentru tine în această perioadă.

Familie, prieteni şi cuplu

S-ar putea însă ca aceste ajustări să nu le convină cercului de prieteni sau celor dragi, aşa că pregăteşte-te moral pentru eventualitatea în care lucrurile nu merg aşa cum ţi-ai propus. Totuşi, dacă le explici că nu dispui de fondurile necesare pentru a te ţine de planul iniţial, vor înţelege.

Vărsător

Tonus fizic şi stare emoţională

Nu prea eşti dispus(ă) la concesii în aceste zile. De multe ori ţi se întâmplă să sacrifici dorinţele şi nevoile personale pentru cei dragi, dar de data aceasta, duminică mai exact, nu mai accepţi să le negi pentru binele comun. Asumă-ţi că nu sunt obişnuiţi cu o astfel de atitudine.

Bani şi carieră

Simţi că se trage de tine în toate părţile şi indiferent dacă lucrezi în acest weekend sau poate duminică, este evident faptul că percepi destul de puternic responsabilităţile care îţi revin pe plan profesional şi domestic. Poate că nu ar fi rău dacă ţi-ai lua mintea de la ele puţin.

Familie, prieteni şi cuplu

În caz contrar, riscă să se nască unele conflicte între tine şi apropiaţi, cu toate că nu au făcut nimic propriu-zis pentru a te aduce în această stare. Problema constă în faptul că ai adunat prea multe nemulţumiri despre care nu ai vorbit la timp, atunci când trebuia s-o faci.

Peşti

Tonus fizic şi stare emoţională

Te numeri astăzi printre zodiile pe care le afectează foarte puternic cuvintele sau lipsa lor atunci când s-ar aştepta să fie spuse. Gândeşte-te totuşi că nu poţi avea pretenţii de la cei din jur atunci când ei nu îţi cunosc nevoile. Dacă le-ai vorbi despre ele, situaţia ar fi alta.

Bani şi carieră

În acest sfârşit de săptămână, sâmbătă mai exact, ai putea întâlni persoane care îţi oferă sfaturi bune cu privire la proiectele pe care intenţionezi să le pui pe picioare sau să le extinzi. Modul în care văd ele lucrurile îţi oferă un unghi nou din care să priveşti situaţia actuală.

Familie, prieteni şi cuplu

Cum eşti foarte uşor lezabil(ă) în acest sfârşit de săptămână, este de aşteptat ca unele discuţii mai sensibile cu apropiaţii să conducă la nişte situaţii în care se spun cuvinte grele (sau cel puţin aşa le percepi tu). Caută totuşi să nu sari atât de uşor la astfel de concluzii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici