HOROSCOP de weekend, 9 - 10 noiembrie 2019: Zodiile de Foc sunt energice şi puse pe distracţie în acest sfârşit de săptămână

Finalul acesta de săptămână este unul în care zodiile de Foc (Berbec, Leu şi Săgetător) sunt energice şi puse pe distracţie, în timp ce semnele Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn) au parte de tensiuni şi răsturnări de situaţie. Pentru bucuriile celor dintâi sunt răspunzătoare aspectele armonioase de trigon formate de Luna din Berbec cu Venus şi Jupiter din Săgetător, iar provocările celor din urmă se datorează configuraţiilor tensionate de careu şi opoziţie între aceeaşi Lună din Berbec şi Saturn, respectiv Pluto din Capricorn, dar şi Marte din Balanţă.

2635 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP de weekend, 9 - 10 noiembrie 2019: Zodiile de Foc sunt energice şi puse pe distracţie în acest sfârşit de săptămână

HOROSCOP de weekend, 9 - 10 noiembrie 2019

Berbec

Tonus fizic şi stare emoţională

Serile zilelor de sâmbătă şi duminică te găsesc într-o dispoziţie jovială, pusă pe distracţie şi voie bună. Nu-i exclus ca la starea ta de spirit să fi contribuit şi partenerul sau o persoană pe care ai pus ochii de ceva vreme încoace. Caută să profiţi la maximum de acest tonus.

Bani şi carieră

În cazul în care lucrezi sâmbătă sau duminică, nu turna gaz pe foc dacă apare rost de tensiuni între tine şi superiori ori partenerul de afaceri. Cu siguranţă nu este vorba despre altceva decât faptul că vorbeşte oboseala în locul vostru. Evită mai degrabă situaţiile care pot duce la conflict.

Familie, prieteni şi cuplu

Premisele finalului de săptămână în plan personal sunt reuşite, atât sâmbătă, cât şi duminică. Cu excepţia unor fricţiuni cu partenerul în cea de-a doua zi menţionată anterior, nu se întrevăd situaţii complicate, care să îţi de mari bătăi de cap şi să îţi strice weekend-ul. Nu pune la suflet aiurea.

Taur

Tonus fizic şi stare emoţională

S-ar putea ca acest sfârşit de săptămână să nu se numere printre acelea în care eşti energic(ă) şi pozitiv(ă). În seara zilei de sâmbătă şi până duminică spre seară, rişti să fii destul de apatic(ă) şi deloc în formă pentru a-ţi petrece timpul liber aşa cum ai sperat. Odihneşte-te puţin.

Bani şi carieră

Pe fondul de oboseală descris mai sus, este de aşteptat ca randamentul tău să nu fie prea ridicat. Dacă nu ai de-a face cu sarcini de lucru prea complicate, nici nu are rost să pui presiuni prea mari pe tine. Fă cât îţi cade bine şi mai lasă pe luni.

Familie, prieteni şi cuplu

Momentele petrecute cu familia sau în doi cu partenerul reprezintă cea mai bună modalitate în care-ţi poţi petrece serile de sâmbătă şi duminică. Nu este nevoie să pregăteşti ceva special în acest sens. Un film bun, cina pregătită acasă sau un joc de societate pot fi tot ce ai nevoie.

Gemeni

Tonus fizic şi stare emoţională

Este posibil ca sâmbătă seară şi duminică dimineaţă să nu fii în cea mai bună formă. Acest lucru se datorează faptului că, pe fondul unor evenimente de atunci, ţi se exacerbează unele temeri legat de viitor. Opreşte-te puţin şi vezi dacă sunt fondate sau nu cumva sunt rupte de realitate.

Bani şi carieră

Weekend-ul acesta nu este unul în care să soliciţi sau să oferi împrumuturi. Nu îţi crea datorii şi nici nu te grăbi să oferi sprijin financiar. S-ar putea să nu îţi calculezi bine riscurile şi să nu-l mai vezi niciodată sau să nu îl poţi returna atunci când ai promis.

Familie, prieteni şi cuplu

Planurile tale pentru acest sfârşit de săptămână ar trebui să includă o cafea cu un prieten sâmbătă dimineaţă şi o ieşire în oraş cu toată gaşca duminică seară. Este drept că partenerul ţi-ar putea reproşa că stai mai mult cu ei în aceste zile decât cu el/ea. Nu face diferenţe.

Rac

Tonus fizic şi stare emoţională

În principiu, nu ar trebui să îţi meargă deloc rău în acest sfârşit de săptămână. Rezervele tale de energie sunt la cote destul de mari, prilej numai bun să mai adaugi o activitate sau două la agenda de weekend. Gândeşte-te ce ţi-ai tot promis că vei face când ai timp.

Bani şi carieră

Tu şi asociatul(ţii), colaboratorii şi/ sau clienţii s-ar putea să nu fiţi tocmai pe aceeaşi lungime de undă, nici sâmbătă, nici duminică. Poate ar fi mai bine să îţi vezi de treabă şi să reiei eventualele discuţii cândva în cursul zilei de luni. În weekend-ul acesta, riscaţi să vă certaţi.

Familie, prieteni şi cuplu

Partenerul poate avea tendinţa de a deveni destul de autoritar pe parcursul acestui sfârşit de săptămână, ceea ce riscă să îţi provoace o stare deloc bună. Dacă vezi că purtarea sa virează în această direcţie, spune-i din timp că nu-ţi place încotro o ia. S-ar putea să-l opreşti la timp.

Leu

Tonus fizic şi stare emoţională

Te numeri printre zodiile care nu duc lipsa bunei dispoziţii, dar spre deosebire de alte semne, tu poţi afla ce înseamnă să pieri pe limba ta. Mai exact, ai grijă să nu te laşi dus(ă) de val şi să spui lucruri pe care poţi ajunge să le regreţi mai târziu.

Bani şi carieră

Astăzi nici nu te ţin pingelele să joci cum ţi se cântă la serviciu şi nici nu dispui de tactul necesar pentru a evita mustrările la care rişti să te expui din această cauză. Străduieşte-te în aşa fel încât să treacă ziua fără să ajungi în situaţia unor replici acide.

Familie, prieteni şi cuplu

Ce-i drept, ţii cu dinţii de părerile şi viziunile tale în acest sfârşit de săptămână, dar în raport cu partener fie nu experimentezi opinii divergente, fie laşi de la tine mai mult decât în alte situaţii. Mai pe scurt, îţi face bine să petreceţi timp de calitate unul cu altul.

Fecioară

Tonus fizic şi stare emoţională

Timpul petrecut cu familia te încarcă de bună dispoziţie şi îţi reconferă acea stare de echilibru de care ai nevoie pentru a-ţi reîncărca bateriile complet. Este foarte important pentru tine să te înconjori în acest sfârşit de săptămână de oameni pozitivi, capabili să-ţi ridice moralul când ai nevoie mai mult.

Bani şi carieră

În cazul în care activezi în cadrul unui parteneriat profesional sau te ocupi de o afacere cu persoana iubită, faceţi bine diferenţa între muncă şi viaţa personală. Ar fi păcat ca unele chestiuni de natură profesională să intervină sâmbătă sau duminică în prietenia sau cuplul vostru. Lăsaţi-le în pragul biroului.

Familie, prieteni şi cuplu

Din dorinţa de a te revanşa pentru timpul redus petrecut cu partenerul şi/ sau copiii, ai putea fi tentat(ă) sâmbătă sau duminică să cheltuieşti mai mult decât ar fi cazul. Din păcate, nu aceasta este cea mai bună metodă prin care poţi transmite că-ţi pare rău. Fă ceva din suflet.

Balanţă

Tonus fizic şi stare emoţională

N-ar trebui să fii extenuat(ă) din cale afară în acest sfârşit de săptămână, dar există riscul să îţi pună capac unele discuţii în contradictoriu cu partenerul. Orice problemă aţi avea, căutaţi să o rezolvaţi înainte să vă strice planurile pentru acest sfârşit de săptămână de altfel reuşit care se anunţă.

Bani şi carieră

Duminica aceasta nu este o zi propice pentru a te întâlni informal cu unele persoane cu care intenţionezi să desfăşori activităţi profesionale. S-ar putea ca aspectele astrale care se formează în această zi să scoată la iveală acele puncte în care opiniile voastre nu se intersectează, ci diverg mai degrabă.

Familie, prieteni şi cuplu

După cum menţionam anterior, s-ar putea să planeze o atmosferă încărcată asupra vieţii de cuplu în acest sfârşit de săptămână. Fără să îţi dai seama, riscaţi să viraţi în direcţia unui conflict, dar dacă iei atitudine, s-ar putea să reuşeşti să eviţi o descărcare de tensiuni care nu duce niciunde.

Scorpion

Tonus fizic şi stare emoţională

În cazul tău, oboseala s-ar putea manifesta sâmbătă şi duminică prin faptul că te răsteşti la cei de lângă tine. Bine ar fi să îţi dai seama la timp că nu sunt vinovaţi de faptul că nu ai reuşit să gestionezi prea bine starea de extenuare cu care te-ai ales.

Bani şi carieră

În principiu, te bucuri atât sâmbătă, cât şi duminică de posibilitatea de a încasa unele suplimente financiare deloc de neglijat de pe urma unor activităţi extraprofesionale. Asigură-te însă să indiferent de declaraţiile în care te lansezi, treci prin filtrul raţiunii de două ori afirmaţiile pe care vrei să le faci.

Familie, prieteni şi cuplu

Familia îţi înţelege starea mai bine decât oricine, dar ţine cont că răbdarea lor are şi ea limitele ei. Caută aşadar să nu le încerci prea tare căci există riscul să vezi că cei dragi nu sunt tocmai dispuşi să accepte chiar orice din partea ta. Încearcă să te calmezi.

Săgetător

Tonus fizic şi stare emoţională

Nu se poate spune că, de regulă, eşti genul de persoană care încearcă să mulţumească pe toată lumea, dar ţi-ar plăcea ca în puţinul timp liber de care dispui să poţi face acest lucru. Cu cât îţi dai seama mai repede că-i imposibil, cu atât e mai bine pentru tine.

Bani şi carieră

Se recomandă să dai dovadă de un plus de precauţie în raport cu modul în care îţi gestionezi finanţele. Un singur moment în care te ia valul este suficient pentru a-ţi depăşi cu vârf şi îndesat bugetul pe care ţi l-ai propus pentru acest sfârşit de săptămână. Fii mai cumpătat(ă).

Familie, prieteni şi cuplu

În plănuirea activităţilor din acest weekend, trebuie să ţii cont de faptul că nu îţi poţi mulţumi complet nici partenerul, nici prietenii. Fă tot ce-i posibil pentru a-ţi împărţi echitabil timpul între ei, dar pune-ţi totuşi pe primul loc persoana iubită. Acolo găseşti satisfacţiile cele mai mari în aceste zile.

Capricorn

Tonus fizic şi stare emoţională

Sfârşitul acesta de săptămână n-ar trebui să te găsească lipsit(ă) de energie sau cu un tonus mental care lasă de dorit, doar că s-ar putea să nu ai chef de ieşit cu prea mulţi oameni ori în locuri prea zgomotoase. Ai nevoie de puţină linişte şi de timp pentru tine.

Bani şi carieră

În cazul în care îţi iei de lucru acasă duminica aceasta sau alegi să mergi câteva ore la birou, nu te aştepta ca familia să reacţioneze bine la faptul că nu te poţi despărţi de muncă nici în weekend. Poţi da dovadă de randament doar dacă rezolvi tensiunea de acasă.

Familie, prieteni şi cuplu

Dacă nu te-ai mai văzut de mult cu rudele sau nu ai făcut ceva special cu familia, profită de aceste zile libere pentru a pune la punct un program de activităţi menit să vă ajute să petreceţi momente de calitate împreună. O masă extinsă ar putea fi o idee bună.

Vărsător

Tonus fizic şi stare emoţională

Per ansamblu, tonusul tău mental şi fizic este la cote obişnuite pentru sfârşitul săptămânii, dar se pot prefigura momente în care unele lucruri te scot din sărite. Dacă simţi că te enervează tot felul de lucruri mărunte, înseamnă că trebuie neapărat să te odihneşti şi să iei o binemeritată pauză.

Bani şi carieră

În cazul în care participi la negocieri, dezbateri sau alt fel de întâlniri foarte importante în acest weekend, află că premisele acestor activităţi sunt bune. Singurul lucru care poate face ca discuţiile să o ia în direcţia nepotrivită este eventualitatea în care nu te-ai pregătit aşa cum trebuie pentru ele.

Familie, prieteni şi cuplu

Dacă nu ai mai ieşit de mult cu prietenii, nu lăsa să treacă acest final de săptămână fără să vă vedeţi ca pe vremuri. Fie că mergeţi să vedeţi o comedie spumoasă, vă întâlniţi acasă la unul dintre voi sau ieşiţi în oraş, cert este că vă va prinde bine.

Peşti

Tonus fizic şi stare emoţională

Judecând după faptul că eşti neobosit(ă) în toate activităţile pe care le întreprinzi weekend-ul acesta, s-ar putea spune că stai chiar bine cu energia şi dispoziţia. S-ar putea totuşi să intervină unii factori perturbatori care îţi schimbă starea de spirit. Dacă îi sesizezi la timp, s-ar putea să-i poţi controla.

Bani şi carieră

Acesta este un final de săptămână la finalul căruia, dacă tragi linie, ai putea rămâne cu ceva bani în plus. Ca acest scenariu să se adeverească, este important totuşi să ai grijă cât cheltuieşti. Gândeşte-te bine cât îţi permiţi să strici din bugetul propus şi câştigurile pe care le încasezi.

Familie, prieteni şi cuplu

Activităţile cu prietenii s-ar putea să fie mai costisitoare decât te-ai aşteptat. Dacă îţi depăşesc cu mult posibilităţile financiare actuale, poate nu ar fi rău să le spui acest lucru. Decât să cedai presiunii grupului şi să îţi pară rău, mai bine te retragi de data aceasta în mod onorabil.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici