Hoteluri de pe litoral deschise în minivacanţa de Paşte. Care sunt preţurile

Câteva zeci de hoteluri vor fi deschise pentru turişti, cu preţuri ce pornesc de la 62 lei pe noapte de persoană.

729 afișări
Imaginea articolului Hoteluri de pe litoral deschise în minivacanţa de Paşte. Care sunt preţurile

Hoteluri de pe litoral deschise în minivacanţa de Paşte. Care sunt preţurile

Minivacanţa de Paşte dă startul, în acest an, sezonului estival pe litoralul autohton, în condiţiile în care în staţiunile de la Marea Neagră sunt aşteptate câteva sute de turişti în intervalul 14 - 17 aprilie, potrivit Litoralulromanesc.ro.

Zeci de unităţi de cazare vor fi deschise în perioada sărbătorilor pascale, hotelierii pregătind pachete tematice.

Vor fi deschise mai ales hotelurile care au centre SPA şi zone de relaxare, majoritatea situate în staţiunile Mamaia şi Eforie Nord.

Pachetele includ mese tradiţionale de Paşte, cu ouă roşii, cozonac, preparate din carne de miel, proţap etc., precum şi activităţi pentru copii (vânătoare de ouă) şi momente de divertisment
pentru adulţi (muzică live).

„În mod tradiţional, data de 1 Mai este cea la care se dă startul sezonului estival pe litoralul românesc. Dar, de la an la an, observăm că tot mai mulţi români aleg Marea Neagră pentru a merge în minivacanţa de Paşte, deşi litoralul nu este principala destinaţie a turiştilor pentru sărbătorile pascale. Însă, putem spune că această minivacanţă va fi <antrenamentul> pentru weekendul prelungit de 1 Mai, care, în 2023, este la două săptămâni după Paşte”;, afirmă Ionuţ Nedea, CEO Litoralulromanesc.ro.

Tarifele la cazare pornesc de la 123 de lei pe noapte pentru doi adulţi, preţ valabil la o vilă de trei stele din Eforie Nord. Turiştii care caută pachete complexe, care să includă mai multe servicii, trebuie să achite de la 455 de lei camera dublă pe noapte la un hotel de trei stele în Mamaia, preţ ce acoperă cazarea cu demipensiune (mic dejun şi cină), masa festivă de Paşte, acces la piscină exterioară cu apă încălzită, program artistic pentru adulţi şi copii.

Tot la trei stele în staţiunea Mamaia, un pachet all inclusive costă 576 lei/noapte/camera dublă.

În Eforie Nord, la un hotel de trei stele, o noapte de cazare cu mic dejun inclus costă 262 de lei pentru două persoane, iar în Mamaia, la patru stele, camera dublă costă de la 273 de lei pe noapte, cazare cu mic dejun inclus.

În comparaţie cu anul trecut, în cazul unor hoteluri, tarifele pentru minivacanţa de Paşte sunt chiar cu 10% mai mici, dar există şi unităţi de cazare, în special cele care oferă servicii complexe, care au majorat preţurile.

Rezervările pentru Paşte au început deja, dar operatorii ca cele mai multe să vină cu aproximativ două săptămâni înainte de sărbători, mai ales dacă prognoza meteorologică va indica vreme frumoasă pentru zona de litoral a ţării.

Nu doar hoteluri, ci şi baruri, restaurante şi cluburi vor fi deschise la jumătatea lunii aprilie, când e sărbătorit Paştele. Oficial, vacanţa de Paşte are patru zile şi este cuprinsă între 14 aprilie (Vinerea Mare) şi 17 aprilie (a doua zi după Duminica Paştelui).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici