Pentru unii crucea e sfântă, alţii se gândesc să o fure. Hoţi în bisericile din Caransebeş

  • Doi bărbaţi sunt bănuiţi că au furat din mai multe biserici bani, vin liturgic şi o cruce.
  • Furturile au avut loc timp de trei zile în zona Caransebeş.
223 afișări
Imaginea articolului Pentru unii crucea e sfântă, alţii se gândesc să o fure. Hoţi în bisericile din Caransebeş

Potrivit IPJ Caraş-Severin, doi bărbaţi de 23 şi 29 de ani sunt bănuiţi de comiterea mai multor furturi şi tentative de furt din unităţi de cult din zona Caransebeş.

În perioada 3-5 iunie a, ei ar fi pătruns prin efracţie în incinta a nouă unităţi de cult din mai multe localităţi, de unde ar fi sustras diferite sume de bani, vin liturgic şi o cruce pectorală.

Cei doi bărbaţi ar fi comis faptele împreună cu un al treilea tânăr, în vârstă de 15 ani.

Cei doi au fost reţinuţi şi urmează să fie prezentaţi Judecătoriei Caransebeş, cu propunere de arestare preventivă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici