Hoţii care au spart casa actriţei Emilia Muşală au fost prinşi. Paguba este de peste 60.000 de euro

  • Hoţii au intrat într-o casă din Voluntari de mai multe ori.
  • Victima a reclamat la Poliţie faptul că i-au dispărut mai multe bunuri şi bani.
  • Paguba este de peste 60.000 de euro, iar surse apropiate anchetei spun că victima este actriţa Emilia Muşală.
1276 afișări
Imaginea articolului Hoţii care au spart casa actriţei Emilia Muşală au fost prinşi. Paguba este de peste 60.000 de euro

Hoţii care au spart casa actriţei Emilia Muşală au fost prinşi. Paguba este de peste 60.000 de euro

Prima dată poliţiştii au fost anunţaţi pe 26 mai. Înainte de miezul nopţii, poliţiştii oraşului Voluntari au fost sesizaţi prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că, la aceeaşi dată, în intervalul 9:30-22:30, persoane necunoscute au pătruns în imobilul din Voluntari, de unde au sustras mai multe bunuri, respectiv ceasuri bijuterii, ochelari, suma de 2.000 lei şi cheile de la trei autoturisme, prejudiciul fiind estimat de către persoana vătămată la aproximativ 60.000 de euro.

Al doilea apel a fost pe 3 iunie. La ora 02:19, poliţiştii oraşului Voluntari au fost sesizaţi prin apel 112, de către aceeaşi femeie, cu privire la faptul că, în noapte de 02-03 iunie a.c., în intervalul orar 23:00-02:10, i-a fost sustrasă suma de aproximativ 6.000 lei şi mai multe carduri bancare.

Ulterior, poliţiştii oraşului Voluntari împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov au identificat patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 25 şi 39 de ani, bănuiţi de comiterea uneia dintre cele două fapte sesizate.

Vineri, poliţiştii de investigaţii criminale au efectuat şapte percheziţii domiciliare, în Bucureşti şi Ilfov, la persoane bănuite de săvârşirea mai multor furturi din locuinţă, de pe raza judeţului Ilfov.

„În urma percheziţiilor au fost descoperite mai multe bunuri susceptibile a proveni din mai multe furturi din locuinţe, respectiv ceasuri, bijuteri, articole de încălţăminte şi îmbrăcăminte, precum si bunuri folosite la săvârşirea de infracţiuni şi un autoturism, acestea fiind indisponibilizate, în vederea continuării cercetărilor. Au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov 6 persoane, pentru cercetări. În urma probatoriului administrat, 4 persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astazi, aceştia să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, cu propuneri legale”, au anunţat poliţiştii.

În ambele cazuri, cercetările sunt continuate de poliţiştii oraşului Voluntari şi Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici