Hoţii de frumuseţe. Spargere atipică dată în Craiova

O frizerie din Craiova a fost spartă în noaptea de marţi spre miercuri de hoţi, Aceştia au sustras aparate electrice folosite la tuns, ustensile, precum şi produse cosmetice, transmite corespondentul MEDIAFAX

1219 afișări
Imaginea articolului Hoţii de frumuseţe. Spargere atipică dată în Craiova

Frizerie din Craiova, spartă de hoţi. Aceştia au furat aparate electrice şi produse cosmetice

Potrivit IPJ Dolj, poliţiştii au fost sesizaţi miercuri dimineaţă cu privire la faptul că o frizerie din cartierul craiovean 1 Mai a fost spartă.

„În urma cercetărilor desfăşurate la faţa locului, poliţiştii au stabilit că în interior s-a pătruns prin fortarea uşii de acces, fiind sustrase mai multe aparate electrice folosite la tuns, ustensile, precum şi produse cosmetice”, a declarat Mihaela Gârd, purtătorul de cuvânt IPJ Dolj.

Poliţiştii au întocmit în acest caz un dosar penal pentru furt calificat, iar în prezent desfăşoară cercetări în vederea identificării autorilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici