Video Hoţul care ar fi dat o spargere la locuinţa lui Gheorghe Hagi a fost prins şi arestat

Un bărbat bănuit că ar fi comis mai multe furturi din locuinţa în zona Pipera a fost prins de poliţişti chiar în timp ce încerca să pătrundă într-un imobil. Tânărul este suspectat că, în perioada sărbătorilor de iarnă, ar fi sustras bunuri din locuinţa lui Gheorghe Hagi.

1240 afișări

"La data de 14 martie, în jurul orelor 01:00 poliţistii ilfoveni, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, au desfăşurat o acţiune de prindere în flagrant delict a unei persoane bănuite de săvârşirea mai multor infracţiuni de furturi din locuinţe. Persoana în cauză, un tânăr de 26 de ani, din comuna Berceni, Judeţul Ilfov, a fost surprinsă în timp ce ar fi încercat să pătrundă ilegal într-un imobil din Voluntari, fiind prins la scurt timp de poliţişti după ce acesta ar fi încercat să fugă de la faţa locului", transmite IPJ Ilfov.

Potrivit poliţiştilor, "în perioada decembrie 2017- martie 2018, tânărul ar fi pătruns în mai multe locuinţe de lux din cartierul Pipera din oraşul Voluntari, de unde ar fi sustras sume de bani şi bunuri de valoare: bijuterii, ceasuri, obiecte de artă, veselă din argint etc", iar "prejudiciul este estimat la 80.000 de euro".

Una dintre locuinţele sparte ar fi cea a lui Gheorghe Hagi.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici