Hunedoara: 13 persoane, ridicate în urma mai multor percheziţii privind traficul de droguri de risc

Un număr de 13 persoane au fost ridicate, miercuri dimineaţă, de poliţişti, în urma mai multor percheziţii care au avut loc în oraşul Vulcan din judeţul Hunedoara, şi care au vizat o reţea specializată în trafic de droguri de risc.

613 afișări
Imaginea articolului Hunedoara: 13 persoane, ridicate în urma mai multor percheziţii privind traficul de droguri de risc

Hunedoara: 13 persoane, ridicate în urma mai multor percheziţii privind traficul de droguri de risc (Imagine: Catalin Abagiu / Arhiva MediafaxFoto)

Potrivit şefului Serviciului pentru Combaterea Crimei Organizate Hunedoara, Lucian Năboiu, poliţiştii au făcut, miercuri dimineaţă, patru percheziţii în oraşul Vulcan, din Valea Jiului, la persoane suspectate de trafic de droguri de risc.

Năboiu a precizat că reţeaua, formată din cele patru persoane, aducea drogurile din Olanda, apoi le împărţea în oraşele din Valea Jiului.

Conform sursei citate, în urma percheziţiilor au fost ridicate cele patru persoane, precum şi alte nouă persoane care intră în categoria consumatorilor de droguri.

Năboiu a mai spus că există informaţii că aceeaşi grupare ar fi comis o serie de furturi în Olanda, ce urmează să fie verificate.

Cele 13 persoane ridicate de poliţişti au fost duse la sediul Poliţiei Vulcan, de unde vor fi transferate la sediul DIICOT din Deva, pentru audieri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici