Hunedoara: Cinci persoane au ajuns la spital după ce s-au intoxicat cu fum, în urma unui incendiu

Cinci persoane din municipiul Hunedoara au ajuns, joi seară, la spital, după ce s-au intoxicat cu fum în urma unui incendiu izbucnit într-o locuinţă în care se afla doar o fetiţă de cinci ani, salvată de vecini, pompierii intervenind pentru stingerea flăcărilor.

156 afișări
Imaginea articolului Hunedoara: Cinci persoane au ajuns la spital după ce s-au intoxicat cu fum, în urma unui incendiu

Hunedoara: Cinci persoane au ajuns la spital după ce s-au intoxicat cu fum, în urma unui incendiu (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Locatarii blocului de patru etaje din municipiul Hunedoara, unde a izbucnit incendiul, spun că flăcările ar fi fost provocate de un scurtcircuit.

În locuinţa unde a izbucnit focul se afla doar o fetiţă de cinci ani, bunica acesteia, în grija căreia se afla, fiind în spatele blocului, unde întindea rufe.

Bunica fetiţei a declarat că minora a strigat-o pe geam şi i-a spus că un incendiu a cuprins locuinţa. Femeia a povestit că a fugit spre locuinţă, dar micuţa fusese deja salvată de unul din vecini.

Comandantul Detaşamentului de Pompieri Hunedoara, Ovidiu Oprean, a declarat că numărul persoanelor intoxicate cu fum şi care au ajuns la spital este de cinci.

Printre cele cinci persoane se află trei femei, un bărbat în vârstă de 71 de ani şi un adolescent în vârstă de 18 ani.

Oprean a spus că adolescentul are şi arsuri de gradul întâi la un picior, fiind rănit în timp ce a salvat fetiţa de cinci ani care se afla singură în locuinţa în care a izbucnit incendiul.

El a declarat că incendiul a izbucnit de la o sursă de curent electric aflat în priză.

Totodată, Oprean a spus că incendiul a fost stins în totalitate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici