Hunedoara: Doi bărbaţi şi-au pierdut viaţa într-un accident petrecut între Simeria şi Petroşani

Doi bărbaţi şi-au pierdut viaţa după ce una din roţile unei cisterne care transporta gaz s-a desprins în timp ce rula pe şoseaua între Simeria şi Petroşani şi a ajuns pe contrasens în faţa unei autoutilitare care a încercat să o evite şi a intrat în maşina din spatele cisternei.

398 afișări
Imaginea articolului Hunedoara: Doi bărbaţi şi-au pierdut viaţa într-un accident petrecut între Simeria şi Petroşani

Hunedoara: Doi bărbaţi şi-au pierdut viaţa într-un accident petrecut între Simeria şi Petroşani (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Accidentul s-a produs, vineri seară, pe DN68 între Simeria şi Petroşani, în localitatea hunedoreană Măceu.

Potrivit adjunctului şefului Serviciului Poliţiei Rutiere Hunedoara, subcomisarul Florin Tat, în accident au fost implicate o autocisternă de transport gaz, o autoutilitară de curierat rapid şi o maşină.

"Din primele cercetări rezultă că una dintre roţile autocisternei s-a desprins în timp ce rula şi a ajuns pe contrasens în faţa unei autoutilitare de curierat rapid. Şoferul autoutilitarei a încercat să evite roata şi a intrat pe contrasens într-un autoturism care rula în spatele cisternei. În urma accidentului au decedat două persoane din maşină şi a fost rănit un pasager, o femeie, din autoutilitară", a mai declarat subcomisarul Florin Tat.

Victimele sunt doi bărbaţi în vârstă de 53 şi, respectiv, 56 de ani, din judeţul Gorj.

Din cauza accidentului, circulaţia a fost blocată timp de o oră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici