Hunedoara: Doi tineri au murit şi unul a fost grav rănit după ce au intrat cu maşina într-un stâlp - VIDEO

Doi hunedoreni au murit şi un al treilea a fost grav rănit, în noaptea de marţi spre miercuri, după ce autoturismul în care se aflau a intrat într-un stâlp electric din cauza vitezei excesive, accidentul petrecându-se pe strada din faţa Spitalului Dr. Alexandru Simionescu, din Hunedoara.

202 afișări
Imaginea articolului Hunedoara: Doi tineri au murit şi unul a fost grav rănit după ce au intrat cu maşina într-un stâlp - VIDEO

Hunedoara: Doi tineri au murit şi unul a fost grav rănit după ce au intrat cu maşina într-un stâlp

"Accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive. Şoferul a pierdut controlul volanului şi a intrat în stâlpul electric situat pe marginea şoselei. În urma impactului, şferul a murit pe loc, iar doi pasageri au fost grav răniţi", a declarat şeful Serviciului Poliţiei Rutiere Hunedoara, comisarul şef Dan Micu.

A fost nevoie de intervenţia echipajelor de descarcerare care au intervenit timp de aproape o oră pentru a scoate dintre fiarele contorsionate ale maşinii un tânăr minor care era pe bancheta din spate.

"În urma impactului violent cu stâlpul din beton, maşina s-a înfăşurat pur şi simplu în jurul stâlpului, iar trupul neînsufleţit al şoferului şi pasagerul din spate au fost prinşi între fiarele contorsionate. A fost greu sa-l scoatem pe tânărul din spate din autoturismul distrus", a declarat şeful echipajului de descarcerare, plutonierul major Alin Călugăr.

Pentru că stâlpul din beton era aplecat deasupra şoselei şi putea să cadă în orice moment, mai multe echipaje ale firmei care asigură iluminatul stradal au ajuns în zonă cu două macarale şi au luat stâlpul din beton.

Video stirileprotv.ro

"Din păcate, medicii nu l-au mai putut ajuta pe unul dintre tinerii răniţi în accidentul produs la Hunedoara. Avem două victime decedate: şoferul în vârstă de 30 de ani şi pasagerul din drepta faţă în vârstă de 19 ani. În spital mai este internat pasagerul pe de bancheta din spate, care încă nu a împlinit 18 ani, despre care medicii spun că a suferit traumatisme grave şi starea lui este critică", a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Hunedoara, inspectorul Bogdan Niţu.

Potrivit acestuia, principala cauză a accidentului este viteza excesivă.

Niciunul dintre cei trei tineri aflaţi în autoturism nu purta centuri de siguranţă în momentul producerii impactului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici