Hunedoara: Două persoane rănite într-un accident în care a fost implicată o maşină de Poliţie

Două persoane au fost rănite, duminică dimineaţă, într-un accident petrecut în municipiul Hunedoara, în care a fost implicată şi o maşină a Poliţiei Rutiere.

59 afișări
Imaginea articolului Hunedoara: Două persoane rănite într-un accident în care a fost implicată o maşină de Poliţie

Hunedoara: Două persoane rănite într-un accident în care a fost implicată o maşină de Poliţie (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit şefului Biroului Poliţiei Rutiere, subcomisarul Nicolae Ghigu, accidentul s-a produs la intersecţia Bulevardului Republicii cu strada George Enescu din municipiul Hunedoara.

"Echipajul Poliţiei Rutiere se deplasa pe Bulevardul Republicii cu semnalele luminoase şi acustice în funcţiune, fiind în misiune, şi s-a lovit de un autoturism care circula pe strada George Enescu.

În urma impactului, autoturismul s-a răsturnat, iar două femei au fost rănite", a spus Ghigu.

Una dintre femeile rănite era la volanul autoturismului, iar a doua se afla pe locul din dreapta. Ele au fost preluate de o ambulanţă şi transportate la Spitalul din Hunedoara.

Potrivit medicului Paul Junc de la Serviciul de Ambulanţă Hunedoara, în stare mai gravă era femeia care stătea pe locul din dreapta şoferului. Aceasta, în vârstă de 69 ani, a suferit un traumatism cranio-facial şi unul toracic, în timp ce femeia aflată la volan a suferit un traumatism la mâna dreaptă.

"Ambele femei au avut mare noroc deoarece purtau centura de siguranţă, astfel că starea lor nu a pus probleme deosebite. Ele sunt investigate de medicii de la urgenţă, însă cel mai probabil nu vor avea nevoie de internare", a spus medicul Paul Junc.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Hunedoara, Bogdan Niţu, echipajul Poliţiei Rutiere implicat în accident se îndrepta către spitalul din Hunedoara, de unde un bărbat anunţase că i s-a furat maşina.

La faţa locului a ajuns un echipaj de la Criminalistică pentru investigaţii, iar circulaţia pe Bulevardul Republicii a fost deviată, o perioadă, pe strada George Enescu, dar apoi cele două maşini au fost luate de la locul accidentului, traficul desfăşurându-se normal, la ora transmiterii acestei ştiri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici