Hunedoara: O femeie a murit, iar alta a fost grav rănită după ce au fost lovite de un trăsnet

O femeie a murit, iar alta a fost grav rănită, sâmbătă, după ce au fost lovite de un trăsnet, la o stână aflată la aproximativ 20 de kilometri de municipiul Petroşani, în Munţii Şureanu.

703 afișări
Imaginea articolului Hunedoara: O femeie a murit, iar alta a fost grav rănită după ce au fost lovite de un trăsnet

Hunedoara: O femeie a murit, iar alta a fost grav rănită după ce au fost lovite de un trăsnet (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Potrivit echipelor de salvare montană care au fost solicitate, sâmbătă, prin 112, să intervină la o stână aflată la aproximativ 20 de kilometri de municipiul Petroşani, în Munţii Şureanu, o femeie de 40 de ani a murit, iar o alta, în vârstă de 29 de ani, a fost grav rănită după ce au fost lovite de un trăsnet.

Sursele citate au spus că femeia grav rănită a fost preluată de echipele medicale şi transportată la Spitalul de Urgenţă din Petroşani.

Şeful Salvamont Petroşani, Dumitru Bârlida, a declarat corespondentului MEDIAFAX că stâna la care a avut loc incidentul este aceeaşi la care, în urmă cu aproximativ un an, au fost trăsnite 200 de oi.

Intervenţia a fost una dificilă întrucât o porţiune din drum a fost parcursă pe jos de echipajele de salvare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici